Φιλοπατρία

Εμείς είμαστε ο ΛΑΟΣ. Δεν είναι η ΑΝΤΙΦΑ του Ψυχικού και η πρεζού θυγατέρα του κεντροαριστερού Μίστερ, που χρωστάει εκατομμύρια από φόρους στο κράτος.

Posted on: 28 Μαΐου, 2013

Τον ρουφιάνο και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!

Απορώ με ορισμένους! Τρώνε τα συκώτια τους για την «επιβίωση του ναζισμού» και για το αν ήταν καλός ή κακός άνθρωπος ο Χίτλερ.
Εγώ τη θέση μου για τον Αδόλφο την έγραψα στους Αθέατους. Ας μας την πουν τώρα και οι Οππενχάιμ αλλά και οι Βάρμπουργκ.
Ο μεν ο «κακός Χίτλερ» και οι Ναζιστές, ευθυνόταν πολιτικά για το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων, όταν στις 13 Δεκεμβρίου 1943 , ο γερμανικός στρατός κατοχής εκτέλεσε 800-1100 άνδρες και έκαψε την πόλη.
Όμως στο Ολοκαύτωμα του Μελιγαλά , οι «καλοί» Κομμουνιστές και το δίδυμο Μπελογιάννης-Βελουχιώτης, έσφαξαν από την 15η μέχρι και την Τετάρτη 20η Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, οπότε ελευθερώθηκαν οι τελευταίοι 34 επιζώντες στο Μπεζεστένι, 751 ένοπλους στρατιωτικούς που παραδόθηκαν κατόπιν παρέμβασης της συμμαχικής αποστολής (SOE) και 1008 άμαχους . (787 τους έσφαξαν στην Πηγάδα, 226 τους έθαψαν σε ομαδικούς τάφους στο νεκροταφείο του Μελιγαλά, 728 τους εκτέλεσε ο ΕΛΑΣ στα γύρω χωριά, και 18 σφαγιάστηκαν στην Καλαμάτα).
Επομένως το ζήτημα δεν είναι το Χάιλ Χίτλερ. Αλλά το Χάιλ ΚΚΕ λτδ που θα έλεγε και ο κ. Πάντζας! Χάιλ Βελουχιώτης! (Αφού ήταν μεγαλύτερος σφάχτης και εκτός των άλλων ήταν και Ρουφιάνος αλλά και gay). Χάιλ και η σφαγή των Δεκεμβριανών. Χάιλ και το Ολοκαύτωμα του Φενεού. Αυτή είναι η δική μας ατζέντα.
Τα κυρίαρχα πολιτικά ζητήματα δεν είναι ούτε ο ναζισμός ούτε ο Αντιρατσισμός ούτε η «Χρυσή Αυγή». Αυτή δεν είναι δική μας «ατζέντα». Είναι αλλουνών.Των περιούσιων! Και μόνο ένας πολύ χαζός κάθεται να συζητάει για την ατζέντα του άλλου και όχι για τη δική του.Εμάς, τους Έλληνες, όπως και τους άλλους λαούς μας ενδιαφέρουν η Εθνική μας Ανεξαρτησία και η Λαϊκή Κυριαρχία. Η Δημοκρατία. Μας ενδιαφέρει η ανατροπή της «Κοινωνίας του μέλλοντος» που θέλει να μας επιβάλλει η Παγκόσμια Χούντα των Ιουδαίων Τραπεζιτών . Των ραβίνων του χρήματος. Αυτοί άλλωστε είναι το «Τάγμα του Σατανά». Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Εμάς, τους τίμιους λαϊκούς ανθρώπους, μας ενδιαφέρει το μεροκάματο του κάθε Έλληνα. Μας ενδιαφέρει η ζωή και η ασφάλεια της κάθε οικογένειας. Το φάρμακο και η σύνταξη. Μας ενδιαφέρει η φτώχεια και η δυστυχία των δικών μας. Των Ελλήνων. Αυτή είναι η δική μας ατζέντα.

Ο Χίτλερ και το «Ολοκαύτωμα» είναι λάθος «ατζέντα». Το ίδιο λάθος ατζέντα είναι και οι διακρίσεις προοδευτικός- συντηρητικός, δεξιός- αριστερός .

Εμείς, οι πατριώτες είμαστε η Εργατική Τάξη. Εμείς είμαστε ο ΛΑΟΣ. Εμείς είμαστε η Αγροτιά. Δεν είναι η ΑΝΤΙΦΑ του Ψυχικού και η πρεζού θυγατέρα του κεντροαριστερού Μίστερ, που χρωστάει εκατομμύρια από φόρους στο κράτος.

Ας αφήσουμε λοιπόν τον Χίτλερ στον συνταξιούχο καραγκιοζάκο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο δήθεν εθνικισμός μερικών, σαν τους μα@ακες με τους αγκυλωτούς σταυρούς που παριστάνουν τον εθνικιστή και τον πατριώτη , είναι προκάλυμμα.
Αυτοί δουλεύουν για … άλλους. Είναι ντελάληδες της «άλλης ατζέντας». Ήγουν ρουφιάνοι.
Καταλάβατε;

1 Response to "Εμείς είμαστε ο ΛΑΟΣ. Δεν είναι η ΑΝΤΙΦΑ του Ψυχικού και η πρεζού θυγατέρα του κεντροαριστερού Μίστερ, που χρωστάει εκατομμύρια από φόρους στο κράτος."

Aν αληθεύουν αυτά Άδωνη Γεωργιάδη τρέχα να κρυφτείς…

Η… πεθερά του μπουμπούκου και άρα μητέρα της Ευγενίας Μανωλίδου, η Αγγελική Πουλάκου, σχεδόν 60 ετών γιαγιά η οποία προσελήφθη χωρίς προκύρηξη ως ιδιαιτέρα του Προεδρου της Κτηματολόγιο Α.Ε. 70αρη Χρήστου Γούλα. Δεν της έφθανε όμως αυτό, ήθελε να προσλάβει και τη… νύφη της, τη γυναίκα δηλαδή του γιου της και αδελφού της Ευγενίας. Και έτσι προσελήφθη και αυτή στο Κτηματολόγιο.
Κατά σύμπτωση είναι η κόρη του πρώην Υπουργού της ΝΔ, Απόστολου Ανδρεουλάκου. Και ο κατάλογος συνεχίζεται. Προσελήφθη στο Κτηματολόγιο και ο Νίκος Γεωργαντάς ο οποίος παρουσιάζει εκπομπή στο Τηλε-Άστυ για το χρηματιστήριο.
Επίσης, τα τελευταία δύο χρόνια έχουν έρθει πάνω από δέκα στελέχη του ΛΑΟΣ, στο Κτηματολόγιο προσωπικές επιλογές του Άδωνι Γεωργιάδη για να πλαισιώνουν…την πεθερά του. Εθνικό Κτηματολόγιο είναι αυτό ή Μπουμπουκολόγιο; Μπουμπούκο, το θέμα αυτό έρχεται στη Βουλή. Μόνο που είναι πολύ πιο σοβαρό από αυτό που έφερες εσύ στο Κοινοβούλιο. Ξεκίνησες το τρέξιμο;

Αυτά και όχι μόνο στο pressmme όπου όλες οι αναρτήσεις είναι αφιερωμένες στο θέμα αυτό. Για να δούμε Παπαγιάννη, θα το πας μέχρι τέλους, ή θα αρχίσεις να αφαιρείς πάλι αναρτήσεις, σιγά σιγά. Περιμένουμε.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 349,388 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: