Φιλοπατρία

Φτάνει επιτέλους..Η Αθήνα δεν είναι Μέκκα..

Posted on: 2 Ιουλίου, 2013

Επιστολή από την Επιτροπή Κατοίκων Αγγελοπούλου-Πλ. Βικτωρίας..

Έχουμε πλέον ξεπεράσει τις αντοχές και τις ανοχές μας. Πολύ αμφιβάλλουμε ότι τελικά υπάρχει κάποιο άλλο σχέδιο πέρα από αυτό του δικού μας διωγμού από τα σπίτια μας και την καταστροφή της Αθήνας διαμέσου του….

εποικισμού και της ισλαμοποίησής της. Η Αθήνα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω της μαζικής μετακίνησης πληθυσμών από χώρες κυρίως της Ασίας και της Αφρικής από δουλεμπόρους, κάτι που διάφοροι κομψά αποκαλούν «μετανάστευση». Πολλές περιοχές της Αθήνας έχουν γκετοποιηθεί, η εγκληματικότητα βρίσκεται στα ύψη και οι αλλοδαποί πρωτοστατούν στο έγκλημα, ειδικά στο άγριο έγκλημα. Άνθρωποι ξυλοκοπούνται μέχρι θανάτου για λίγα ευρώ, ολόκληρες γειτονιές αναγκάζονται να ζήσουν μέσα στην βρώμα, λόγω των ανύπαρκτων συνθηκών υγιεινής των «μεταναστών». Την Αθήνα αλώνουν μαφίες, οι οποίες εκμεταλλεύονται ποικιλοτρόπως τους αλλοδαπούς, η πόλη έχει γεμίσει παράνομα τζαμιά.

 
Κάποιοι έχουν ενοχληθεί πάρα πολύ από την όποια προσπάθεια να ελεγχθεί ο εποικισμός της Ελλάδας και της Αθήνας ειδικότερα, από τριτοκοσμικούς πληθυσμούς «μεταναστών». Είναι προφανές πως αυτοί δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα και την κοινωνία. Είναι προφανές πως ουδόλως ενδιαφέρονται για τις κοινωνίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
 
Πρόσφατα παραδείγματα οι ωμές παρεμβάσεις του Επιτρόπου κ. Μούζνιεκς, της Επιτρόπου κας Μάλστρομ και της Διεθνούς Αμνηστίας με συμπαραστάτες διάφορες ΜΚΟ στα εσωτερικά μιας χώρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Αυτοί οι ίδιοι είναι όμως επέβαλαν στην Ελλάδα την ανθρωπιστική κρίση που βιώνουν σήμερα Έλληνες και νόμιμοι μετανάστες. 
 
Τους ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ για ρατσιστική συμπεριφορά, καθώς προβαίνουν μονίμως σε ανακοινώσεις υπέρ των αλλοδαπών εθελοτυφλώντας μπροστά στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των κατοίκων αυτής της χώρας
Εμείς λοιπόν σε όλη αυτή την υποβάθμιση της ζωής μας λέμε ΤΕΛΟΣ. Και δεν είμαστε ούτε ρατσιστές, ούτε ξενοφοβικοί. Είμαστε άνθρωποι και έχουμε και εμείς δικαιώματα, τα οποία δυστυχώς στερούμαστε μέσα στην ίδια μας την χώρα.
 
Λέμε ΤΕΛΟΣ στα αμέτρητα παράνομα τζαμιά, τις αμέτρητες αφρικανικές «εκκλησίες», την κατάληψη των δρόμων και πλατειών στις γειτονιές μας από στίφη αλλοδαπών, την πασαρέλα από μπούργκες, την εμπορία ναρκωτικών και την πορνεία. ΔΕΝ τα θέλουμε στις γειτονιές μας.
 
Λέμε ΟΧΙ στην ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό και γενικότερα στην Αθήνα. Ένα τέμενος που θα γκετοποιήσει μια μεγάλη περιοχή και θα σηματοδοτήσει την απαρχή νέων απαιτήσεων εκ μέρους των εποίκων «μεταναστών». Απαντούμε στον Δήμαρχο κ. Καμίνη και στην πρότασή του για ανέγερση δύο τζαμιών σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα, πως Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΚΚΑ. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να φροντίσουμε για τις θρησκευτικές ή οποιεσδήποτε άλλες ανάγκες των ορδών των «λαθρομεταναστών». Ούτε και είμαστε διατεθειμένοι να ζήσουμε μαζί τους στις γειτονιές μας. Ούτε συμφωνούμε με την μετατροπή της Αθήνας σε ένα τεράστιο φτωχοκομείο και σε έναν ατελείωτο κόμβο αλληλεγγύης για τους εποίκους. Λέμε ΟΧΙ στην εγκατάσταση του Σόρος και των ΜΚΟ στο πρώην Φρουραρχείο.
 
Λέμε ΟΧΙ στην μεταφορά σημείων αναφοράς του κέντρου της Αθήνας όπως η Εθνική Βιβλιοθήκη και Εθνική Λυρική Σκηνή και την περαιτέρω αποψίλωση του.
 
Λέμε ΟΧΙ στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και άλλα πανεπιστήμια της Αθήνας.
 
KΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τέλος όσους συντελούν στο καταστροφικό σχέδιο που εκτελείται τα τελευταία χρόνια στο κέντρο της Αθήνας.
 
Το βάρος της Πολιτείας πρέπει να δοθεί στο μεταναστευτικό πρόβλημα, την πάταξη του λαθρεμπορίου, του παραεμπορίου και της διακίνησης ναρκωτικών, καθώς και στο ξέπλυμα του μαύρου χρήματος στις υποβαθμισμένες κατά τα άλλα γειτονιές μας.
 
Καλούμε την ελληνική Πολιτεία να συνεχίσει την προσπάθεια της, να κωφεύσει στις κάθε είδους δήθεν «καταγγελίες», προβοκατόρικες δηλώσεις και μυθεύματα και να απαλλάξει την ελληνική κοινωνία από την μάστιγα της λαθρομετανάστευσης.
 
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!
 

Επιτροπή Κατοίκων Αγγελοπούλου-Πλ. Βικτωρία

http://www.eglimatikotita.gr/2013/06/blog-post_3465.html

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 347,169 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: