Φιλοπατρία

Νετανιάχου για τον «Εβραίο», τον Herzl και το Tikkun Olam

Posted on: 3 Ιουλίου, 2013

του Gilad Atzmon

anti-netanyahu

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου έκανε μια συναρπαστική ομιλία χθες στο μνημόσυνο του Θεόδωρου Χέρτζλ (Theodor Herzl) στην Ιερουσαλήμ (27/06/2013). «Ο Εβραίος», δήλωσε ο Νετανιάχου, είναι ο σωτήρας και ο ελευθερωτής της ανθρωπότητας. Αυτός και αυτή είναι η πραγματική έννοια της προόδου, όπως μεταφέρεται από την έννοια της «Tikkun Olam» (διόρθωση του κόσμου). «Ο Εβραίος», σύμφωνα με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, είναι το έμβλημα της Φιλοσοφικής, ιδεολογικής, πνευματικής, επιστημονικής και αισθητικής καινοτομίας.

Στην προσπάθειά του να περιγράψει την εβραϊκή ζωή στα τέλη του 19ου αιώνα στη Βιέννη, ο Νετανιάχου είπε ότι «Αυτοί (οι Εβραίοι) υψώθηκαν και άκμασαν στην επιστήμη, την τέχνη, την ιατρική, τη φιλοσοφία, τη μουσική, τη δημοσιογραφία, τις επιχειρήσεις, την οικονομία – η εβραϊκή ευημερία δεν μπορεί να περιγραφεί. Οι Φρόϋντ, Μάλερ, Σνίτζλερ, Σοενμπεργκ, Βιττεγκστάϊν (Freud, Mahler, Schnitzler, Schoenberg, Wittgenstein) που προήλθαν από μια εβραϊκή οικογένεια, ο Στέφαν Τσβάιχ … »

Στη συνέχεια, όμως, όπως ο Herzl, και ο Νετανιάχου δέχεται παρ’όλο το μεγαλείο τους, οι Ευρωπαίοι Εβραίοι καταδικάστηκαν – μισήθηκαν και τελικά υποβλήθηκαν σε μια φρικτή μοίρα. Σύμφωνα με τον Νετανιάχου και τον μέντορα του τον Herzl, ο αντισημιτισμός είναι χαραγμένος στο μυαλό του Γκόϋ. «Οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πιστέψουν τα πάντα για τους Εβραίους», λέει.

Νετανιάχου αντλεί τα συμπεράσματά του – Το εβραϊκό κράτος είναι απαραίτητο. «Το εβραϊκό κράτος ιδρύθηκε σύμφωνα με το όραμα του Herzl. Ένωσε πράγματι την εβραϊκή ιδιοφυία «. Στη συνέχεια, όμως αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι πραγματικά, το «Tikkun Olam δεν σας προστατεύει (τους Εβραίους) … επειδή η προκατειλημμένη πεποίθηση εναντίον μας συνεχίζεται.»

Ο Νετανιάχου είναι πράγματι συνεκτικός και συνεπής, αλλά υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να μην μπορεί να δει. Είναι περισσότερο από πιθανό ότι οι λεγόμενοι «Goyim», δηλαδή το υπόλοιπο της ανθρωπότητας, δεν ενδιαφέρονται για την ιουδαιοκεντρική έννοια του «Tikkun Olam» – αυτές οι «προοδευτικές» και «ηθικολόγες» ιδεολογίες κυρίως αφορούν: την υπεροχή της εβραϊκής οδύνης (θρησκεία του Ολοκαυτώματος), την λεηλασία του πετρελαίου από τους Μουσουλμάνους στο όνομα της δημοκρατίας (Νεοσυντηρητισμός – Neoconservatism), κλέβοντας από τους πλούσιους στο όνομα του Μαρξ (Μαρξισμός) ή κλέβοντας από τους φτωχούς στο όνομα του Milton Freidman (ελεύθερη αγορά).

Ο Netanyahu, ο Herzl και ίσως οι περισσότεροι Εβραϊοι ιδεολόγοι πάντα αποτυγχάνουν να ανιχνεύσουν τον αυξανόμενο κόπο του «Τικούν Olam» και των αγγελιοφόρων του. Οι Σιωνιστές και οι αντι-Σιωνιστές θα μπορούσαν κάνουν για τους ίδιους αλλά και στους υπόλοιπους από εμάς μια μεγάλη χάρη φορά όταν συναντώνται, αντί για «την διόρθωση του κόσμου”, θα έκαναν καλύτερα να σκεφτούν να διορθώσουν τον εαυτό τους και το εβραϊκό τους σύμπαν πρώτα.

 

http://mwcnews.net/focus/politics/28061-netanyahu-on-jew.html

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 349,388 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: