Φιλοπατρία

Φώτη γερά, μην μας πάρουν την κουτάλα.

Posted on: 3 Ιουλίου, 2013

100 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ… ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ

42ad3752a16c331253dfd7ec17aca9ca

Μπορεί η ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ) των ορφανών του Τσαουσέσκου να αποχώρησε από τη συγκυβέρνηση, αλλά δεν έκανε πράξη όσα έλεγε προ ημερών ότι θα αποσύρει όχι μόνο τους υπουργούς της και τους γενικούς γραμματείς της στα διάφορα υπουργεία, αλλά και τα στελέχη της από τον κρατικό μηχανισμό. Οι Ρουπακιώτηδες, λοιπόν, έφυγαν (στον αγύριστο…), αλλά τα… στελέχη έμειναν. Το κόμμα-πτώμα που τους διόρισε, δε θεώρησε σκόπιμο να τους υποχρεώσει σε παραίτηση. Και βέβαια, ως γνήσιοι αριστεροί, δηλαδή άνθρωποι της μάσας, της ξάπλας και της ρέφας, ούτε οι ίδιοι φιλοτιμήθηκαν να πάρουν τα μπογαλάκια τους και να μας αδειάσουν τη γωνιά. Και δε μιλάμε για 2-3, αλλά για περίπου 100 «τσαουσεσκάκια», που βρίσκονται σε διευθυντικές θέσεις και εισπράττουν ανόλογους παχυλούς μισθούς. Για να καταλάβετε για τι περιπτώσεις μιλάμε, ξαναδημοσιεύουμε άρθρο μας προ μηνών, που αναφερόταν σε εσωτερική εγκύκλιο που έστειλε ο γραμματέας της ΡΗΜΑΔ προς όλες τις τοπικές οργανώσεις και με την οποία ενημέρωνε τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που έχει… μάσα:

Ο ρουσφετολογικός και άκρως παλαιοκομματικός τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η… κυβερνώσα αριστερά (της συγκυβέρνησης του Αντωνάκη του πανικόβλητου…) ΔΗΜΑΡ (και με τον οποίο θα λειτουργήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ αν ποτέ γίνει κι αυτός… κυβερνώσα αριστερά), αποτυπώνεται σε ενημερωτικό σημείωμα προς «συντρόφους και συντρόφισσες» – στελέχη και μέλη της ΔΗΜΑΡ, που τους απέστειλε με e-mail το γνωστό ηγετικό στέλεχος του συνονθυλεύματος (Β΄) των ορφανών του Τσαουσέσκου, Δημήτρης Χατζησωκράτης, για την προκήρυξη θέσεων διοικητών και υποδιοικητών σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας. Με το σημείωμα αυτό ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι για τις ιδιαίτερα προσοδοφόρες θέσεις σύντροφοι και συντρόφισσες, για το πότε λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και για τον κατάλογο των νοσοκομείων όπως προέκυψαν από τις συνενώσεις, ενώ καλούνται οι θεσιθήρες παραλήπτες να καταθέσουν εγκαίρως τα δικαιολογητικά τους αλλά και να ενημερώσουν την ΔΗΜΑΡ για τις αιτήσεις που θα κατατεθούν, ώστε να φροντίσει για τον διορισμό τους.

Ιδού τα χάλια των «κοινωνικών αγωνιστών», που «θα αλλάξουν τον κόσμο, κάνοντάς τον δικαιότερο»:

ΘΕΜΑ: Στις 27/03/13 λήγει η κατάθεση υποψηφιοτήτων για την εγκατάσταση των Διοικητών (87) και Υποδιοικητών(93) όλων των Νοσοκομείων της χώρας Αγαπητοί/ες σύντροφοι/ισσες, Προκηρύχθηκαν οι θέσεις για την εγκατάσταση των Διοικητών (87) και Υποδιοικητών (93) όλων των Νοσοκομείων της χώρας σύμφωνα με το Νόμο 4052/12. Προκηρύχθηκαν και οι θέσεις όσων έχουν διορισθεί στο εννεάμηνο της τρέχουσας διακυβέρνησης της χώρας. Οι αιτήσεις για κάλυψη των θέσεων πρέπει να γίνουν μέχρι τις 27/03/13 στα οικεία Νοσοκομεία ή στα οικεία ΠΥΔΕ. Πέραν αυτής της ημερομηνίας δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα άλλης υποψηφιότητας. Σας στέλνουμε συνημμένο των κατάλογο των Νοσοκομείων, όπως προέκυψαν από τις συνενώσεις τους, όπου εμφαίνονται και οι θέσεις Διοικητών, Υποδιοικητών. Φροντίστε να κατατεθούν εγκαίρως οι υποψηφιότητες. Αποστείλατε και σε μας αμέσως μετά τα ονόματα και τα βιογραφικά των υποψηφίων που κατέθεσαν αιτήσεις και για ποιο νοσοκομείο.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

Δ. Χατζησωκράτης

ΥΓ. Φαίνεται πως υπάρχει βάσει του Ν. 3329 ένα πρόβλημα εντοπιότητας (δηλαδή δεν πρέπει να είναι δημότης του νομού). Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρισθεί αν θα ισχύσει. Για το λόγο αυτό ας υπάρχει και μια προετοιμασία με εναλλακτικές υποψηφιότητες, που θα πρέπει προφανώς να έχουν κατατεθεί».

Όλο το προοδευτιλίκι είναι για την κουτάλα. Ίδιοι και απαράλλαχτοι οι «σύντροφοι» με την Σοβιετική νομενκλατούρα έχουν βρει τον τρόπο να εξασφαλίζουν τα προς το ζειν πουλώντας φούμαρα στο πόπολο για προοδευτιλίκι και άλλες ιστορίες. Το δε προοδευτιλίκι έγκειται στο γεγονός ότι η τυφλή πίστη τους στην «επιστημονική θεωρία» του Μαρξισμού που βασίζεται στο Ταλμούδ και έχει ως στόχο την απαλλοτρίωση κάθε υλικής ιδιοκτησίας από τους Γκογίμ τοποθετώντας την είτε απ’ευθείας στα χέρια ή παραχωρώντας την στην διαχείρηση των εκλεκτών του Γιαχβέ, ενώ θεωρούν ότι απλά και μόνο ο μηρυκασμός της θεωρίας ή η σύμπραξη με το κόμμα τους θέτει κριτές και υπεράνω κριτικής.

Εξ΄ορισμού λοιπόν εμπεριέχει ότι είναι αναγκαίο για την επιβίωση της συγκεκριμμένης συμμορίας σε βάρος και εναντίον της κοινωνίας. Παράλληλα παρέχει και το ιδεολογικό εργαλείο της εξαπάτησης με την σοφιστεία ότι ως «επιστημονικό» εργαλείο είναι θέσφατο άρα και σωστό εφ’όσον ενώ όσοι διαφωνούν θα πρέπει να εξαφανιστούν από προσώπου γης όπως διακήρυξε και έπραξε η μασωνική Γαλλική επανάσταση που αποτέλεσε τον προάγγελο της εξ’ ίσου μαγειρεμένης «σοβιετικής» επανάστασης.

Έτσι λοιπόν όπως στην σχωρεμενη ΕΣΣΔ ο σοβιετικός λαός λιμοκτονούσε την εποχή που τα μέλη του κόμματος την έβγαζαν καθαρή ενώ η Σοβιετική ελίτ, έκλεινε «άχρηστα» στόματα, μίλαγε γίντις και ασχολιόταν με την Χαμπίμα* έτσι και στην έρμη σοβιετική Ελλάδα η κρατικοδίαιτη αριστερή νομενκλατούρα όντας εξ ορισμού προοδευτική φροντίζει για τον εαυτό της, να περνά καλά όταν ο υπόλοιπος λαός λιμοκτονεί.

Είναι το έπαθλο για τους αγώνες.

Κι όταν λέμε αγώνες εννοούμε: τα νταβατζηλίκια, με τις στημένες και υποχρεωτικές απεργίες στους εργοδότες, για αυξήσεις μισθών έξω από κάθε λογική που είχαν σαν αποτέλεσμα την διάλυση και μεταφορά της βιομηχανίας στις όμορες χώρες.

Την κάθε είδους υπόγεια συναλλαγή έναντι υλικού ανταλλάγματος. Γιατί μην μου πείτε ότι δεν υπήρχαν «προοδευτικοί» στα ΔΣ των ταμείων που αποφάσισαν να τα παίξουν στο χρηματιστήριο ή να τα κάνουν ομόλογα.

Τις ενδοκομματικές ίντριγκες για το ποιος θα πάρει το καλύτερο κομμάτι και σίγουρα παραλείπω πολλά ακόμη.

Έτσι για αστείο ρωτήστε όλους τους «προοδευτικούς» που γνωρίζετε αν πηγαίνουν διακοπές το καλοκαίρι, που και για πόσο καιρό και προσπαθήστε να σκεφτείτε γιατί εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε αυτή την δυνατότητα.

* Το εθνικό θέατρο του Ισραήλ.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 347,169 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: