Φιλοπατρία

Μία ακόμη σαφέστατα “αξιοκρατική” επιλογή της ΔΗΜΑΡ

Posted on: 14 Ιουλίου, 2013

ΔΗΜΑΡίτικη αξιοκρατία (αλλά ας πρόσεχαν κι οι δικοί μας)

Είχαμε γράψει πρόσφατα για τη κα Δώρα Χουλιάρα, μία ακόμη σαφέστατα “αξιοκρατική” επιλογή της ΔΗΜΑΡ. Τόσο αξιοκρατική που όταν ακουγόταν η λέξη ποσόστωση έπεφτε κλάμα: foniagroti.gr. Εν πάσει περιπτώσει, μια και μας προκαλούν, ειδικά σε τοπικό επίπεδο, οι ανακοινώσεις για αξιοκρατία, (οι οποίες γίνονται γιατί οι αναθρεμμένοι στο ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡίτες δε θέλουν να αφήσουν τη θεσούλα, καρεκλοκένταυροι όντες) ας πούμε ότι η κα Χουλιάρα, παρότι φέρεται και πλασάρεται ως δασκάλα, έχει σπουδάσει…

νηπιαγωγός και “αναβαθμίστηκε” με εκείνα τα 6μηνα αξιοκρατικά προγράμματα “μετεκπαίδευσης” του ΠΑΣΟΚ που έπαιρναν κηπουρό και τον μετέτρεπαν σε αστροναύτη. Επίσης, έχει και Μάστερ (MSc) το οποίο όποιος γνωρίζει τα ΠΑΣΟΚικά κυκλώματα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων μπορεί να καταλάβει πώς το πήρε. (Να φανταστείτε υπάρχει άλλο μεγάλο πρασινοστέλεχος της Περιφέρειας Εκπαίδευσης Ηπείρου που έχει Διδακτορικό χωρίς να έχει Μεταπτυχιακό, επειδή για χρόνια έκανε τα θελήματα του Πρύτανη που τον άφηνε να δίνει εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία.)

Φυσικά οι εκπαιδευτικοί της Ηπείρου, γνωρίζοντας την περίπτωση της, την έχουν απαξιώσει τελείως και κυκλοφορούν και ανέκδοτα σχετικά στα Γιάννενα! Ειδικά όταν γνωρίζουν πώς η κυρία αυτή απείχε 15 χρόνια περίπου από τις αίθουσες καθώς ήταν αποσπασμένη σε γραφείο βουλευτή το οποίο άφησε μόλις πέρυσι για να γίνει διευθύντρια και να βγάζει νταηλίδικες ανακοινώσεις του τύπου:

Για να εξηγούμαστε, επειδή πολλή φασιστομαγκιά κυκλοφορεί εσχάτως στην ατμόσφαιρα, στον αέρα και στη γη που την πατούμε:

Οπότε, ΔΙΑΛΕΧΤΕ, θεματοφύλακες των πάντων…τσαμπουκάς=κάγκελο (έτσι για να μιλήσουμε την ίδια γλώσσα)
Επίσης, πουλάκι νομικής προέλευσης ελάλησε και είπε, ότι και τα δύο παραπάνω αδικήματα εμπίπτουν στη διάταξη περί αυτόφορου…οπότε ξαναδιαλέχτε…
facebook.com

Οπότε ας τα αφήσει η ΔΗΜΑΡ τα πέρι αξιοκρατίας. Γνωρίζουμε ότι υπήρχε άλλη γυναίκα υποψήφια, κανονική δασκάλα, με προσόντα ίσα και πλεονάζοντα της κας Χουλιάρα, στα οποία έρχεται να προστεθεί και Διδακτορικό από κορυφαίο πανεπιστήμιο της Ευρώπης.
ΥΓ Εκτός από τη Χουλιάρα και την άλλη υποψήφια, υπάρχει και τρίτος υποψήφιος, χωρίς κανένα προσόν πέραν από το πτυχιακό του δίπλωμα και χωρίς καμία ιδιαίτερη ιστορία στο κόμμα. Εθεάθη να τριγυρνάει το προπερασένο Σαββατοκύριακό στο Συνέδριο της ΝΔ, παρακαλώντας για τη θεσούλα του Περιφερεακού Δ/ντη, ενώ εναντίον του ανα διαστήματα έχουν βγάλει ανακοινώσεις τόσο η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ όσο όμως και δεξιοί. Ας προσέχουν λοιπόν οι “εγκέφαλοι” οι δικοί μας. Τουλάχιστον η Χουλιάρα το ‘χε το Μάστερ. Μπορεί οι διορισμοί να μην είναι όσο αξιοκρατικοί όσο διατείνεται η ΔΗΜΑΡ αλλά ας μην το ξεφτυλίσουμε τελείως.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 348,643 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: