Φιλοπατρία

Άλλη μια ομολογία

Posted on: 15 Ιουλίου, 2013

ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ…

Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου
Σε προηγούμενο άρθρο του Θεόδοτου με τον τίτλο: Ο ιουδαϊκός Μάης του ’68: Η ομολογία, παρουσιάστηκε  το άρθρο που είχε αναρτήσει ένα γνωστό και σοβαρό γαλλοεβραϊκό μπλογκ, στο οποίο ο ιουδαίος αρθρογράφος ομολογούσε ότι ο Γαλλικός Μάης του ΄68 ήταν ένα κίνημα που δημιουργήθηκε από Ιουδαίους, και παρουσίαζε αναλυτικά όλα τα στοιχεία  που  αποδείκνυαν αυτή την θέση. Επίσης ο Ιουδαίος Νέο-γνωστικός Yakov Leib HaKohain, που θέλει να επαναφέρει τις διδασκαλίες του Sabbatai Zevi και των Ντονμέδων, σε συνέντευξη του στην ισραηλινή εφημερίδα «Ma’ariv» δήλωσε: «Σπούδασα φιλοσοφία και συγκριτική θρησκειολογία στο κολέγιο, τουλάχιστον μια δεκαετία πριν από τη δεκαετία του 60. Κατά κάποιο τρόπο ήταν άνθρωποι σαν κι εμένα που δημιούργησαν το ’60, όχι το 60 που δημιούργησε εμάς.» (η πλήρης συνέντευξη εδώ). Αλλά και σε ένα άλλο άρθρο του Θεόδοτου με τον τίτλο: Το σχέδιο Coudenhove-Kalergi: Η γενοκτονία των λαών της Ευρώπης, είχε αποκαλυφθεί ένα παλαιό σχέδιο (έτος 1925) για την μετατροπή της Ευρώπης σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία, η οποία  μάλιστα θα αποτελείται από μιγάδες. Λοιπόν και αυτό το άρθρο επιβεβαιώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο: Το 2009  ο  Andrew Neather στέλεχος του Eργατικού Kόμματος (Labour Party) της Μ. Βρετανίας και σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Tony Blair, δήλωσε ότι υπήρξε μυστικό σχέδιο από την ηγεσία του εργατικού κόμματος για την αθρόα εισροή μεταναστων στην Μ. Βρετανία, ώστε να δημιουργηθεί μία πολυπολιτισμική κοινωνία την οποία….θα έτριβαν στα  μούτρα της δεξιάς! (αν δεν το πιστεύετε, ιδού το αγγλικό άρθρο). Θέλετε να μάθετε ποιος ή μάλλον ποια  ήταν η εφαρμοστής του σχεδίου; Η ιουδαϊκής καταγωγής Barbara Roche, υπεύθυνη τότε για την πολιτική μετανάστευσης.

Η B. Roche, άνευ σχολίων…
Και όμως φίλοι αναγνώστες, όλα αυτά δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Αν διαβάσετε ή ακούσετε τους διάφορους ιστορικούς, πολιτικούς αναλυτές, δημοσιογράφους, θα δείτε ότι λένε ή μάλλον επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια και τα ίδια, σε σημείο να σου προκαλούν ναυτία. Παρόλα αυτά, εμείς θα προσθέσουμε άλλη μία σημαντική ομολογία που βρήκαμε στο βιβλίο του Ιουδαίου Simon Wiesenthal, γνωστού ως «κυνηγού των ναζιστών», με  τον τίτλο: «Το σαλπάρισμα της ελπίδας: η μυστική αποστολή του Χριστόφορου Κολόμβου». Γράφει λοιπόν ο S. Wiesenthal: «…έχει βρεθεί μία επιστολή γραμμένη στην αραβική γλώσσα τον 11ο αιώνα από τον ραβίνο Samuel προς ένα άλλο ραβίνο, ο οποίος συμβούλευε  τους ιουδαίους να βαπτιστούν χριστιανοί για να μπορέσουν έτσι να πάρουν υπό την κατοχή τους όλα τα αξιώματα και τις θέσεις κλειδιά των χριστιανών». Ενδιαφέρουσα ομολογία, που αν την συσχετίσουμε με τα «Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών», θα μπορούσαμε να πούμε ότι…η καλή μέρα από το πρωί (11ος αιώνας) φαινόταν. Το σημαντικό του όλου ζητήματος,  είναι  ότι πλέον φθάσαμε σε ένα σημείο, που ακόμη και όταν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές ομολογούν δημοσίως τα έργα και τις ημέρες τους, όλοι σφυρίζουν αδιάφορα, κάνουν τους κωφούς και τους τυφλούς.

Βέβαια, το αστείο της υπόθεσης είναι η γελοιοποίηση των προοδευτικών ιστορικών από τους ίδιους τους Ιουδαίους: Πριν μερικές δεκαετίες εάν τολμούσε κάποιος να ψιθυρίσει τη θεωρία ότι οι Ιουδαίοι τον μεσαίωνα έκαναν ανθρωποθυσίες, οι ανά τον κόσμο προοδευτικοί ιστορικοί θα τον στόλιζαν με διάφορα κοσμικά επίθετα: «συνωμοσιολόγο», «σκοταδιστή», «αντισημίτη» κλπ. Αλλά επειδή ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη, όταν το 2007 ο Ιουδαίος ιστορικός Ariel Toaff  παρουσίασε ιστορικά στοιχεία ότι όντως κάποιες ομάδες  Ιουδαίων Ασκενάζι έκαναν ανθρωποθυσίες στο γνωστό έργο του Pasque di sangue (μετ: Πάσχα αίματος) (η αγγλική μετάφραση της πρώτης και μη-λογοκριμένης  έκδοσης του βιβλίου μπορεί να βρεθεί εδώ και εδώ), τότε όλοι οι αριστερο-φιλελευθερο-προοδευτικοί ιστορικοί έβαλαν την ουρά στα σκέλια και κρύφτηκαν. Αυτά παθαίνουν όσοι είναι βασιλικότεροι…του βασιλέως.

Πράγματι, ένας μεγάλος ξένος  οικονομολόγος, είχε εκφράσει την απορία του για τον τρόπο που λειτουργούν σήμερα οι ιστορικοί, με τις εξής φράσεις: «…εξάλλου εγώ ερωτώ: υπάρχουν  ιστορικοί αυτού του αιώνα; Αυτοί που διάβασα υστερούν σε θέρμη, το πολύ ειλικρινείς καταγραφείς, αρχειοθέτες. Σήμερα δυστυχώς το μεγαλύτερο μέρος των «επαγγελματιών» ιστορικών νοιώθουν ικανοποιημένοι από την επιμελή μελέτη κάποιου αρχείου, επιστολών, εγγράφων κλπ.» Όμως έτσι δεν γράφεται η ιστορία, απλώς αποτυπώνονται πάνω στο χαρτί κάποια γεγονότα που συνέβησαν σε μια ορισμένη χρονική περίοδο. Ιστορική εμβάθυνση χωρίς να νοιώσεις την ανάσα των πρωταγωνιστών να αγγίζει το πρόσωπο σου, χωρίς να διαπερνάς τους τοίχους του «ορθολογισμού», δεν μπορεί να γίνει.

Όπως έλεγα προηγουμένως, σήμερα επικρατεί μία ψυχονοητική απάθεια για τα πάντα, κανείς δεν συγκινείται για τίποτα και μάλιστα, υπάρχουν ευρεία κοινωνικά στρώματα που αυτά που εμείς θεωρούμε ως σημεία παρακμής και πνευματικής φθοράς, εκείνα τα θεωρούν ως καλώς έχοντα. Μέσα σε αυτό το γενικό κλίμα λοιπόν, είμαι σίγουρος ότι αν έβγαινε ο ίδιος ο πρόεδρος του Ισραήλ, και έλεγε: «Ναι, πράγματι, τα  Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών εμείς τα γράψαμε», τότε οι  διάφοροι παράγοντες της πολιτικής και του πολιτισμού θα απαντούσαν βαριεστημένα: «Ε και, τι έγινε

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 358.438 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 11 months ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 11 months ago

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: