Φιλοπατρία

Το σχόλιο που πρέπει να έτσουξε

Posted on: 20 Σεπτεμβρίου, 2013

 ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ, ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ… ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ «ΜΑΧΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΠΟΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ… ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΛΤΑΙΡΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ…

 
Ο Νίκος Σαραντάκος είναι σύμφωνα με τη Βικιπαίδεια συγγραφέας, λογοτέχνης, γλωσσολόγος, έξπερτ στο… μπρίτζ και βέβαια blogger. Φυσικά είναι και καρεκλοκένταυρος βολεμένος στο μεταφραστικό τμήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ζει στο Λουξεμβούργον… Φυσικά είναι προοδευτικός και αριστερός και… αντίφα, ειδάλλως τι βολεμένος καρεκλοκένταυρος θα ήταν…. ;;;

Στο blog του λοιπόν έγραψε για τη Ρεπούση συμφωνώντας στην ουσία με τα όσα έγραψε εκείνη για τα… αρχαία ελληνικά. ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό του άρθρο..

 Στο άρθρο του αυτό λοιπόν, του απάντησα και εγώ αλλά δεν εδέησε να επιτρέψει τη δημοσίευση του δικού μου σχόλιου μιας και εγώ είμαι φασίστας ρατσιστής νεοναζί ενώ εκείνος είναι δημοκράτης… και τόση δημοκρατία δεν την αντέχει…. 
Εδώ το σχόλιο μου που χάθηκε στο προοδευτικό διαδικτυακό υπερδιάστημα… 
Κύριε Σαραντάκο παρουσιάζετε κάπως απλουστευμένα την περίπτωση της Ρεπούση. Δεν πρόκειται για μία καθηγήτρια και βουλευτή που λέει την άποψή της.
Η κυρία αυτή βρίσκεται σε συγκεκριμένη ανθελληνική οθωμανική αποστολή. Εάν δεν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό, λυπάμαι. Πρώτα πρώτα η κυρία αυτή είναι καθηγήτρια Γαλλικών.
Τι δουλειά έχει να μιλάει για τα αρχαία Ελληνικά; Είναι σαν να έβγαινε μία φιλόλογος ιστορικός και να ζητούσε να αποσυρθούν τα Γαλλικά από τα ελληνικά σχολεία για τους τάδε λόγους… που δεν έχουν πραγματική σημασία.
Η κυρία αυτή συγκρίνει μάλιστα τα αρχαία ελληνικά με την…. φυσική!!! Είναι προφανές πως βρίσκεται σε μεγάλη τρικυμία εν κρανίω. Σε λίγο θα συγκρίνει και τη Γεωγραφία με την Αγωγή του Πολίτη ή τα Οικοκυρικά…
Λέτε επίσης πως η κυρία Ρεπούση είχε δίκιο όταν χαρακτήρισε “νεκρές γλώσσες” τα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά επειδή δεν έχουν σήμερα αυτές οι γλώσσες  φυσικούς ομιλητές. Μάλιστα.
Τότε και η Ιστορία κύριε Σαραντάκο είναι μία νεκρή επιστήμη  αφού ούτε η Μάχη του Μαραθώνα ούτε η επανάσταση του 1789 στη Γαλλία θα ξανασυμβούν. Άρα να την κάνουμε και την Ιστορία προαιρετικό μάθημα ή καλύτερα να την καταργήσουμε ως μάθημα.
Είναι σαν να λέει ο μηχανικός, να καταργήσουμε τις βασικές αρχές του κινητήρα εσωτερικής καύσεως μιας και πλέον για να λειτουργήσει ένας τέτοιος κινητήρας, δεν χρειάζεται καρμπιρατέρ αλλά μόνο ηλεκτρονική ανάφλεξη (injection)…

Και η πλάκα είναι πως συμμερίζεστε την Ρεπούση στον προβληματισμό της, επειδή η αρχαία ελληνική και τα λατινικά δεν έχουν σήμερα φυσικούς ομιλητές αδιαφορώντας για τις πραγματικές προθέσεις της κυρίας αυτής….

Νεκρή γλώσσα τα αρχαία ελληνικά λοιπόν; Οι μισές λέξεις τουλάχιστον στα Αγγλικά και σε όλες τις ευρωπαϊκές τουλάχιστον γλώσσες, που στηρίζονται κύριε Σαραντάκο; Η ίδια η σύγχρονη επιστήμη και ο πολιτισμός μας, που στηρίζεται κύριε Σαραντάκο; Δεν χρησιμοποιεί η σύγχρονη επιστήμη και ο πολιτισμός μας κατά 100% τα αρχαία ελληνικά;

Είναι νεκρά τα αρχαία και λέμε σήμερα παράθυρο και όχι παράπορτο;  
Στα νέα ελληνικά επίσης λέμε «νερό» αλλά δεν λέμε νεραυλικός, λέμε υδραυλικός από το αρχαίο ελληνικό «ύδωρ».  Στα Ιταλικά πως λέγεται ο υδραυλικός κύριε Σαραντάκο; idraulico. Στα Γαλλικά; hydraulique. Στα Γερμανικά; hydraulisch. Δεν λένε οι ιταλοί Aqualico ούτε οι Γάλλοι Eaulique ούτε οι Γερμανοί Wasserlisch… 

  Και πως μπορεί να είναι μία γλώσσα νεκρή όταν μέσω άλλων επιστημών όπως η ιστορία, η αρχαιολογία, φιλολογία  κλπ διαβάζουμε τις αρχαίες επιγραφές σε μνημεία, αρχαία κείμενα κλπ; Μάλιστα δεν θα ήταν γελοίο να έρχονται στην Ελλάδα οι Γερμανοί οι Άγγλοι οι Αμερικανοί και να ξέρουν τι σημαίνει και να μπορούν να διαβάσουν το «Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ὅτι τῇδε  κείμεθα τοῖς κείνων ῥήμασι πειθόμενοι.» και εμείς οι Έλληνες να νομίζουμε πως γράφει «Ξύσε τους άγγελους με λακέρδα για να γίνουν όλα  ρημάδια.» Ντροπή δεν είναι να ξέρουν οι ξένοι και να διδάσκονται αρχαία ελληνικά και εμείς να μη γνωρίζουμε γρι ώστε να μας περνούν για τριτοκοσμικούς Παπούα;

Μετά λέει η Ρεπούση πως τα αρχαία πρέπει να διδάσκονται μόνο  σε παιδιά που ακολουθούν κλασσικές σπουδές!!!! Ε λοιπόν τα παιδιά αυτά που θέλουν να ακολουθήσουν κλασσικές σπουδές, γιατί θα πρέπει σύμφωνα με το συλλογισμό της Ρεπούση να διδάσκονται Μαθηματικά, Χημεία, Φυσική; Είναι σπουδαιότερο να ξέρει ένα παιδί πόσο μας κάνει το  χ+ψ+= 2χψ x 5 – α+2βγ ή τι σημαίνει το H2O αντί να ξέρει να διαβάζει το «Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ὅτι τῇδε  κείμεθα τοῖς κείνων ῥήμασι πειθόμενοι.»;;;;;;;

  Τέλος κύριε Σαραντάκο λέτε «Δεν έχω ακόμα βρει το αρχικό βίντεο της ομιλίας της κ. Ρεπούση, φαίνεται όμως ότι δεν είπε “οι νεκρές γλώσσες” αλλά “οι λεγόμενες νεκρές γλώσσες”.   Ναι είπε οι «λεγόμενες νεκρές γλώσσες»…

Και λοιπόν κύριε Σαραντάκο τι αλλάζει στην ουσία; Αλλάζει τίποτα; Αλλάζει η ουσία της αποστολής της κυρίας Ρεπούση; Σας έχω για έξυπνο άνθρωπο. Μη προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα μόνο και μόνο επειδή αυτά τα αδικαιολόγητα κινούνται στα δικά σας ιδεολογικοπολιτικά πρότυπα. Εάν δηλαδή ένας «δεξιός» αστοιχείωτος έλεγε αυτά που είπε η Ρεπούση, θα προσπαθούσατε και πάλι να τον δικαιολογήσετε όπως ακριβώς δικαιολογείτε και την Ρεπούση; Μπα, δε νομίζω….

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ αυτά ήταν τα φοβερά «φασιστικά», «ναζιστικά»  και «αντιδημοκρατικά» που έγραψα στον κύριο αυτόν και το επίπεδο της δημοκρατικότητας του, δεν τα άντεξε….

Φ : Μια πολύ καλή ανάρτηση σχόλιο και σε πολιτισμένα επίπεδα που απαντά στην συντροφική αλληλεγγύη της διεθνούς των εθνοαποδομητών. Με τις υγείες σας!

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 348,845 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: