Φιλοπατρία

Η δοκιμή της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ελλάδα

Posted on: 3 Οκτώβριος, 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΛΕΝΕ ΥΠΕΡΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ…

ΥΠΕΡΣΥΝΤΗΡΙΤΚΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: «Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής έχουμε την καταστολή δηλαδή κάθε αντίθετης άποψης, πλην αυτών που εξυπηρετούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την παγκοσμιοποίηση

«Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι απλά μια δοκιμή αυτού που πρόκειται να γίνει στις ΗΠΑ αργότερα με την καταστολή μέσω του κράτους κάθε κινήματος που φέρει αντίθετη άποψη και θέση στη ΝΤΠ και στην Παγκοσμιοποίηση;».

Αυτό διερωτάται το αμερικανικό, συντηρητικών κατευθύνσεων, ιστολόγιο beforeitsnews.com, στο …
οποίο αρθογραφούν πολλά επώνυμα στελέχη του ρεμπουπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ, καθώς και του δεξιότερων κατευθύνσεων από το ρεμπουπλικανικό κόμμα, στελέχη του κινήματος του «Tea Party», όπως επίσης και φιλελεύθεροι (με την αμερικανική έννοια του όρου) που αντιτίθεντει στην αύξηση του εσωτερικού ελέγχου των ΗΠΑ από την κεντρική κυβέρνηση.

Και συνεχίζει: «Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής έχουμε την καταστολή δηλαδή κάθε αντίθετης άποψης, πλην αυτών που εξυπηρετούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την παγκοσμιοποίηση; Η Χρυσή Αυγή φαίνεται ότι εκφράζει θέσεις όπως όπως αυτές που εκφράζονται μέσα από συντηρητικούς κύκλους στις ΗΠΑ όπως είναι το «κίνημα του τσαγιού»».

Iδού ολόκληρο το άρθρο:

Η δοκιμή της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ελλάδα: Πώς να συλλάβετε του συντηρητικούς και τα μέλη του “ tea party* ”

«Ως αρθρογράφος είναι πολλές οι φορές που όταν μια υπόθεση έρχεται σε αντίθεση με την γενική αντίληψη αφήνουμε τους αναγνώστες να αποφασίσουν μόνοι τους τι πραγματικά πιστεύουν και τι όχι.

Για αυτό το λόγο προσπαθούμε να κάνουμε εδώ είναι να αναφέρουμε τα γεγονότα όσο το δυνατό αντικειμενικότερα (Σ.Σ.: Φαίνεται δεν έχει πάρει μαθήματα ελληνικής και δη τηλεοπτικής δημοσιογραφίας)….

Βάσει αυτού εκ των πραγμάτων διατυπώνεται το ερώτημα: Αυτό που συμβαίνει με το πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής θυα μπορούσε να είναι μια δοκιμή, για να το πω έτσι, για τα σχέδια που ετοιμάζονται για τους συντηρητικούς και τους φιλελευθέρους στις ΗΠΑ:

Η δαιμονοποίηση μιας πολιτικής ομάδας μέσω του ελέγχου των ΜΜΕ και επιχειρήσεων εξαπάτησης με κύριο στόχο την καταστολή της αντίθετης άποψης είναι μέρος του πολιτικού παιχνιδιού εδώ και αιώνες, αλλά τι γίνεται στην περίπτωση που αυτό πάει ένα βήμα παρακάτω ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης εξάλειψη και η απομάκρυνση ενός πολιτικού κόμματος από το προσκήνιο;

Στο κόμμα της Χρυσής Αυγής έχει αποδοθεί η ταμπέλα του νέο-ναζιστικού και ξενοφοβικού πολιτικού φορέα – και που μπορεί να είναι έτσι, καθώς δεν είμαστε από την Ελλάδα – την ώρα που το πολιτικό αυτό κόμμα κερδίζει σε επιρροή και γίνεται δυνατότερο.

Υπάρχουν όμως κάποιοι άλλοι που πιστεύουν πως το κόμμα που είναι αντίθετο στην ανοικτή πολιτική των συνόρων είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως εξτρεμιστικό με τον ίδιο τρόπο που οι Φιλελεύθεροι και τα ΜΜΕ που πρόσκεινται σε αυτούς με εμμονή αποκαλούν τους συντηρητικούς και τα μέλη του «κινήματος του τσαγιού» (Tea Party) ως ρατσιστές και εξτρεμιστές.

Πόσες φορές που μια δολοφονία ή ένα συμβάν πυροβολισμού εδώ στην Αμερική και τα φιλελεύθερα ΜΜΕ σχεδόν αυτόματα επιχειρούν να το συνδέσουν με την πολιτική δεξιά, γιατί ο δράστης παρακολούθησε κάποια εκπομπή, διάβαζε κάποια site συμφωνούσε με κάποιο μέρος της δεξιάς ιδεολογίας;

Κρατήστε αυτό στο μυαλό σας βλέποντας αυτό που γίνεται στην Ελλάδα τώρα.

Ο μουσικός Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου από ένα άνδρα ο οποίος είχε δηλώσει πως υποστήριζε την Χρυσή Αυγή.

Αυτοί που αντιτίθενται στην Χρυσή Αυγή ως πολιτικό κόμμα συνέλαβαν αστυνομικούς που υποστήριζαν το συγκεκριμένο κόμμα, συνολικά 22 μέλη του κόμματος, συμπεριλαμβανόμενων και μελών του κοινοβουλίου του αρχηγού και του υπαρχηγού, και τους έθεσαν υπό κράτηση, αποδίδοντάς τους κατηγορίες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για φόνο εκ προθέσεως, επίθεση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Υπάρχουν πάρα πολλά για την Χρυσή Αυγή που δεν μπορούν να καλυφθούν σε ένα και μόνο άρθρο αλλά το θέμα είναι της πρώτης αυτής αναφοράς είναι να καταδείξουμε τις συγκρίσεις της διαδικασίας που ακολουθείται.

Σύνδεση του πολιτικού κόμματος που θέλεις να στοχεύσεις με οποιαδήποτε επίθεση ή εγκληματική ενέργεια
Τα ΜΜΕ δαιμονοποιούν το συγκεκριμένο κόμμα και μετά το δικάζουν και το καταδικάζουν στα δικαστήριο της κοινής γνώμης
Στη συνέχεια συλλαμβάνουν όσους περισσότερους μπορούν ως κοπάδι, έχοντας ήδη καταστείλει κάθε αντίσταση που θα μπορούσε να αντιτεθεί στο σχεδιασμό αυτό, και το μόνο που μένει στο τέλος είναι το όραμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων για απόλυτο έλεγχο».

* Το Tea Party («Κόμμα Τσαγιού») είναι ένα κίνημα που ξεκίνησε από το εσωτερικό του ρεμπουπλικανικού κόμματος μετά την εκλογή του Μ.Ομπάμα στην προεδρία το 2008 για να γιγαντώσει, να ανεξαρτητοποιηθεί και να κατεβάζει δικούς του υποψηφίους σε πολλές Πολιτείες.
Πήρε τον τίτλο του από ένα ιστορικό γεγονός που συνέβη το 1773 στη Βοστόνη. Οργισμένοι Αμερικανοί πατριώτες από τον φόρο που επέβαλε στο τσάι η αγγλική διοίκηση, πέταξαν στη θάλασσα μεγάλες ποσότητες τσαγιού σε μία πρώτη εκδήλωση οργής που σταδιακά οδήγησε στην επανάσταση και την ανεξαρτησία από την Βρετανία.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 346,270 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: