Φιλοπατρία

Ο φόνος του Γρηγορόπουλου μας έφερε το Μνημόνιο. Ο φόνος του αντιφασίστα (σικ) Φύσσα τι θα μας φέρει;

Posted on: 5 Οκτωβρίου, 2013

images

Ο καπταν Γιώτης ο Σταλινοτσολιάς με στολή του Κόκκινου Στρατού.

Πηγή φωτό.
– Ανατριχίλα από τις φωτογραφίες του Χρήστου Παππά με στολή Ναζί!
(κανάλια, ΜΜΕ, Διαδίκτυο κλπ)

-Ρίγος συγκίνησης για τον Χαρίλαο Φλωράκη με την στολή του Κόκκινου στρατού.
Οι Ναζί ήταν κακοί, οι Σοβιετικοί που έβαλαν τους πράκτορές τους να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα δυο φορές ήταν καλοί και γιαυτό τους τρώμε στην μάπα μέχρι τώρα;

Είμαστε σοβαροί; Δεν είμαστε.

Επειδή αυτή η μπούρδα για τους οπαδούς του Χίτλερ που είναι κακοί, εξυπηρετεί στο να σκεπάσει τις φωνές που λένε ότι ο κομμουνισμός και οι οπαδοί ήταν ακόμη χειρότεροι, αλλά κυρίως να κρύψει αυτούς που υποκινούν την αναταραχή λόγω των κερδών που αποκόμισαν και αποκομίζουν. Είναι οι ίδιοι που μας κουνάνε το δάκτυλο και μας λένε ρατσιστές ενώ σε στιγμές κομπασμού τους φαίνεται ότι είναι οι χειρότεροι όλων.

Ο Παππάς εξ όσων γνωρίζω δεν έχει κάνει ακόμη κάποιο έγκλημα εκτός από το έγκλημα της σκέψης να γουστάρει (;) τον Χίτλερ. Δικαίωμά του. Ηλίθιο; Ίσως. Το Σύνταγμα όμως του δίνει το δικαίωμα και κανένα ΜΜΕ δεν έχει το δικαίωμα να του το απαγορεύσει.

Δεν είδα όμως καμμία βδελυγμία από όλους εκείνους που σήμερα σκίζουν τα ρούχα τους για το έγκλημα γνώμης του Παππά να πουν μια στραβή κουβέντα για κάποιους άλλους φερόμενους ως «ήρωες».

Ας πούμε, για τον «καπταν Γιώτη», αποδεδειγμένα αιμοσταγή, κατά συρροή δολοφόνο του Ελληνικού λαό και πράκτορα ξένων δυνάμεων. Δυο μέτρα και δυο σταθμά;

Φυσικά.

Παραθέτω από την «Ζούγκλα» ένιες μαρτυρίες για να το εμπεδώσουν όσοι δεν κατάλαβαν.

Ο «Αξέχαστος» Καπετάνιος του ΚΚΕ…

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012, 11:29

Αφιερωμένο στον «Νικηφόρο» για μια ανάρτησή του που είδα για τον «αξέχαστο Καπετάνιο»…

Τιμή στους Ήρωες Δολοφόνους!

Βίος και Πολιτεία του Καπετάν Γιώτη ή Φλωράκη….

1. Οκτώβριος 1950, στη Ρουμανία, μιλώντας στην τρίτη συνδιάσκεψη του κόμματος, ο Φλωράκης τόνισε:

«Σύντροφοι, οι αγωνιστές που βρίσκονται στη ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, σήμερα βρίσκονται σε μια ανοδική πορεία για την εκπλήρωση της αποστολής που εκφράζεται με το σύνθημα του κόμματός μας – να κατακτήσουμε τα κάστρα που λέγονται επιστήμη, τέχνη, μόρφωση… Εκείνο, σύντροφοι, που έπαιξε καθοριστικό λόγο για το μπάσιμό μας στο δρόμο της πραγματοποίησης της αποστολής αυτής και το ότι σήμερα βρισκόμαστε σε μια ανοδική πορεία, είναι η σοσιαλιστική μας πατρίδα, το σοβιετικό περιβάλλον, η ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, «Η ΣΤΟΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΑΛΙΝ».

2. Μετά την ήττα του ΔΣΕ, ο Φλωράκης πήγε στη Σοβιετική Ένωση όπου και φοίτησε πέντε χρόνια στη Στρατιωτική Ακαδημία Φρούνζε, μαζί με άλλους αντάρτες. Το 1954 στάλθηκε παράνομα στην Ελλάδα, όπου και συνελήφθη. Έμεινε αρκετά χρόνια κρατούμενος πριν και κατά τη διάρκεια της δικτατορίας.

3. Το 1972 έφυγε κρυφά από τα σύνορα ως μέλος δήθεν της γαλλικής αντιπροσωπείας. Πήγε στη Βουδαπέστη και μετά στη Μόσχα, η οποία έβλεπε θετικά την εκλογή του ως γενικού γραμματέα του ΚΚΕ.

Σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ (9/12/2001) είπε μεταξύ άλλων τα εξής για τον εμφύλιο πόλεμο στον οποίο οδήγησε το ΚΚΕ τη χώρα μας:

«…Εγώ πιστεύω τούτο: στη χειρότερη περίπτωση για μας θα ήμασταν αλά Κορέα ¬ μισοί από εδώ και μισοί από εκεί… .Ο Παγκόσμιος Πόλεμος δεν είχε λήξει και οι επιχειρήσεις συνεχίζονταν. Εμείς θα είχαμε τη δυνατότητα να οργανωθούμε κανονικά και θα κοβόταν η Ελλάδα αλά Κορέα, μισή μισή…

…Υπήρχε η δική μας προσδοκία: ο Κόκκινος Στρατός. Αυτόν περιμέναμε να κάνει προς τα κάτω, αλλά μπήκε μονάχα σαράντα έως πενήντα χιλιόμετρα στην περιοχή της Θράκης, ξαναγύρισε στη Βουλγαρία και πήγε προς τη Γιουγκοσλαβία. Περιμέναμε εμείς ο έρημοι να ‘ρθει προς τα κάτω. Δεν ήρθε…»

4. Στο «Ριζοσπάστη» (7/5/1998), δήλωσε στην Εφημεριδα «Νόβα Μακεντόνια»:
«…Εγώ στη μεραρχία μου είχα μια διλοχία από Σλαβομακεδόνες, με επικεφαλής τον Πρίκο και τον Γάτσο. Για την Ελλάδα παλεύαμε και οι Ελληνες και οι Σλαβομακεδόνες…»

5. Ο δάσκαλος Γιάννης Ηλιόπουλος, επιζών γιος της Δασκάλας Ουρανίας Παναγιωτοπούλου Ηλιοπούλου εξιστορεί στο βιβλίο του «Η Δασκάλα Ουρανία» (δες και «ΕΣΤΙΑ 20/01/2006) την άγρια δολοφονία της μητέρας του και της αδελφής του Ουρανίας που συνελήφθησαν την 6η Σεπτεμβρίου 1947, απο τους «άντρες του ΔΣΕ» με εντολή και παρουσία του Καπετάν Γιώτη. Ουσιαστικά η μητέρα υπεχρεώθηκε να παρακολουθήση τον ομαδικό βιασμό και ξυλοδαρμό στη συνεχεία με βούρδουλα, μέχρι θανάτου της κόρης της, ενώ η ιδία σφάχτηκε δίπλα της – παρουσία πάντα του «γενναίου Καπετάνιου»….
Στο ίδιο βιβλίο μαρτυρία για τα εγκλήματα του Χαρίλαου Φλωράκη και των «γενναίων» ανδρών του, καταγράφονται και τρία θύματα από το διπλανό χωριό (Παζαχαρίου, Αυγερόπουλος και Κατσίμπας), που αγνοώντας τη δολοφονία της δασκάλας είχαν πάει στο αρχηγείο του ΕΛΑΣ στη Γρανίτσα, για να ζητήσουν την απελευθέρωσή της. Εκεί όμως κρατήθηκαν από τους Ελασίτες όμηροι, βασανίστηκαν οικτρά και μετά εκτελέστηκαν φρικτά με το διαμελισμό των μελών τους!.

6. Ο Αθανάσιος Παπαδημητρίου γράφει σε επιστολή του στην εφημερίδα ΕΣΤΙΑ (7/6/2005), μετά το θάνατο του Φλωράκη, τα εξής:

«…Ο θανών, ως καπετάν Γιώτης κατά την διάρκεια του εμφυλίου πολέμου υπήρξε αν όχι ο αποκλειστικός υπεύθυνος, οπωσδήποτε απο τους κυρίως υπευθύνους της δολοφονίας του αρχηγού του 5/42, συνταγματάρχου Δημητρίου Ψαρρού, άλλων 300 αγωνιστών στο κλήμα Δωρίδος και στη συνέχεια 500 αγωνιστών του 5/42 που σφαγιάσθησαν στην Δωρίδα …
…Είχα κι’ εγώ αδελφό , τον Φώτη Παπαδημητρίου, που αγωνίσθηκε ως αξιωματικός στο 5/42 κι’ αισθάνομαι την ανάγκη για την μνήμη του να διαμαρτυρηθώ με την επιστολή αυτή αλλά και να σας δώσω την ευκαιρία να δείξετε την αλήθεια…»

7. Ο Ανδρέας Κωνσταντίνος Σακκαλής, υιός του Δήμαρχου Καρπενησίου τον Φεβρουάριο του 1949, όταν οι αντάρτες κατέλαβαν το Καρπενήσι, γράφει επίσης στην «Εστία»:

«…Διάβασα προ καιρού την επιστολή του αντισμήναρχου ε.α Κου Ανδρέα Ντάνου για το μουσείο Φλωρακη, (!) ο οποίος σχολίαζε την συγκρότηση επιτροπής υπο τον υφυπουργό Οικονομικών Κο Φώλια για την χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό μνημείου προς τιμή του Χαρίλαου Φλωράκη ή καπετάν Γιώτη.

Θα ήθελα να γνωρίζω γιατί μια τέτοια επιτροπή δεν συγκροτήθηκε ποτέ για να τιμηθεί η μνήμη του πάτερα μου Κωνσταντίνου Σακκαλή , που ήταν Δήμαρχος Καρπενησίου και τον εκτέλεσε ο Χ.Φλωρακης (Καπετάν Γιώτης) κατά την κατάληψη του Καρπενησίου απο τους Συμμορίτες του, τον Φεβρουάριο του 1949. Δεν αξιώνω ασφαλώς μεσίστια σημαία στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης, όπως διέταξε ο Πρωθυπουργός για τον θάνατο του Φλωράκη, αλλά κάτι τέλος πάντων που να θυμίζει, εκτός απο την μνήμη του πατέρα μου και την μνήμη των 15 γυναικόπαιδων που εξετέλεσε ο Φλωράκης σε ένα υπόγειο στο Καρπενήσι, των 19 αξιωματικών, των 47 χωροφυλάκων, των 120 ανδρών των μονάδων Ασφαλείας Υπαίθρου, των 45 Καρπενησιωτών που επίσης εξετέλεσεν ο Φλωράκης κατά την διαδρομή προς την μονή Κουμασιών, το στένωμα και την Μαυρομάτα. Κι ακόμη κάτι που να θυμίζει την μνήμη των 500 στρατιωτών που έπεσαν στις μάχες του Καρπενησίου καθώς και των 1300 ανδρών, γυνακών, και παιδιών που επιστρατεύθησαν βιαίως για να ενισχύσουν τον συμμορίτικο στρατό και που πολλοί πέθαναν στο δρόμο προς το Γράμμο από την πείνα και τις κακουχίες ή εξετελέσθησαν…»

Εσύ βέβαια ξες, Σταλινοφρουρέ, Νικηφόρε πως θα απαντήσεις… Αυτοί όλοι ήσαν «Γερμανοτσολιάδες και «Δοσίλογοι», αφού άλλωστε οι συγγενείς τους αποτείνονται στην «Εστία» για το πρόβλημά τους…

Γερμανοτσολιαδού και η βιασθείσα και σφαγισθείσα Ουρανία… Γερμανοτσολιάς και ο συνταγματάρχης Ψαρρός. Γερμαντοτσολιάδες ε ρε παιδί μου όλη η Ελλάδα, εκτός των οιπαδών του ΚΚΕ. Άρα ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ των ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ , ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ, ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

Και ένα σχόλιο από ένα ιστολόγιο με πατριωτική προβιά αλλά νεοταξίτικες αναρτήσεις έγραφε:
Το Πολυτεχνείο μας έφερε την κατάληψη του 37 % της Κύπρου.
Ο φόνος του Γρηγορόπουλου μας έφερε το Μνημόνιο.
Ο φόνος του αντιφασίστα (σικ) Φύσσα τι θα μας φέρει;

Τὲλος να θυμίζω ότι ο Χίτλερ προτού εκλεγεί καγκελάριος φυλακίστηκε.

1 Response to "Ο φόνος του Γρηγορόπουλου μας έφερε το Μνημόνιο. Ο φόνος του αντιφασίστα (σικ) Φύσσα τι θα μας φέρει;"

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 362.348 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: