Φιλοπατρία

Και τώρα τι;

Posted on: 3 Νοέμβριος, 2013

Μια πρόταση

Η λύση στο πρόβλημα μας : Αυτόνομη Αττική!

Με δικό της νόμισμα , την Αττική Δραχμή, δικό της φορολογικό σύστημα, και δικό της έλεγχο στις τράπεζες, μέσω της Νομισματικής Επιτροπής της περιφέρειας.
Αυτόνομη Αττική, που δεν θα χρωστάει τίποτα σε κανένα και θα αρχίσει από το μηδέν. Αυτόνομη Αττική, με διαγραφή όλων των χρεών προς τους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους την τρόικα και το ψευτορωμέικο.
Αυτόνομη Αττική, με την εθνικοποίηση των δημόσιων κτημάτων που δόθηκαν τσάμπα στους εβραίους από την Ολλανδία, και με την υψηλή φορολόγηση των ακινήτων των ΝΠΔΔ ώστε να πληρώσουν επιτέλους φόρο και οι αφορολόγητοι του ΚΙΣ.
Αυτόνομη Αττική: Χωρίς Τζαμιά και χωρίς Λαθραίους, που θα αποβληθούν άμεσα εκτός λεκανοπεδίου.
Αυτόνομη Αττική: Με δική της αστυνομία και λαϊκή πολιτοφυλακή .
Αυτόνομη Αττική: Με δικά της ελληνοπρεπή σχολεία!
Αυτόνομη Αττική: Με τον Ναό του Σωτήρα Χριστού. (Επιτέλους).
Αυτόνομη Αττική: Το Πεδεμόντιο του νέου Ελληνισμού τον 21ο Αιώνα.

Να χτυπήσουμε το τέρας της ξένης κατοχής στην καρδιά του. Να διαλύσουμε το «κράτος» τους, το ψευτορωμέικο, και να το ανασυνθέσουμε σαν εάν εθνικό κράτος των Ελλήνων!

Η επιχείρηση «καλοί δολοφόνοι» και «κακά θύματα»

Μόνο που δεν είπαν «καλά τους έκαναν» οι σχολιαστές στα βοθροκάναλα!
Για τη δολοφονία των 2 Παλικαριών στο Νέο Ηράκλειο. «Κακιά» κουβέντα για τους δολοφόνους δεν είπαν.
«Άρωμα» τρομοκρατίας έλεγε το κανάλι του Σουλειμάν, «οσμή» τρομοκρατίας έπιαναν οι μύτες των παπαγάλων του Bobo.
Δηλαδή: Δεν είναι τίποτε σοβαρό. Μην ανησυχείτε. Μία απλή και συνηθισμένη τρομοκρατική ενέργεια από τα «δικά μας παιδιά».
Άλλωστε τα «παιδιά» προφανως πιστεύουν στο «Ολοκαύτωμα» και στο κάτω –κάτω, ακολούθησαν την εντολή από τη Νέα Υόρκη.
«Φασίστας δεν θα μείνει».

Συμφωνώ σε πολλά με το κείμενο της ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ που αντιγράφω αλλά διαφωνώ στον χαρακτηρισμό της «υποκρισίας». Δηλαδή τι περιμέναμε από τα ΔΟΛια ΝΕΑ και το ΕΘΝΟΣ του Μπόμπολα; Να βγουν φωνάζοντας παιδια σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους να κάψουμε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και των άλλων συνταγματικών δυνάμεων;πηγή http://antiparakmi.blogspot.com/2013/11/2.html

Σε αντίθεση με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στη δολοφονία των 2 μελών της Χρ.Αυγής όλο το πολιτικό σύστημα ζήτησε: «ψυχραιμία», «αυτοσυγκράτηση» και «να πέσουν οι τόνοι».
Οι δημοσιογράφοι (αρχικά) προσποιήθηκαν ότι «δεν ξέρουν αν τα κίνητρα της δολοφονίας είναι πολιτικά»! και οι έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές στην τηλεόραση για το θέμα, ήταν ελάχιστες και σχεδόν πουθενά δεν ξεπέρασαν την 1 ώρα Κανείς δημοσιογράφος δεν μίλησε για «αριστερή βία» (ενώ μας είχαν ζαλίσει με την «ναζιστική συμμορία» και τους «δολοφόνους» της Χρ.Αυγής).
Την άλλη μέρα, η διπλή δολοφονία στα περισσότερα πρωτοσέλιδα χαρακτηρίστηκε «προβοκάτσια». Δεν έλειψαν δημοσιογράφοι και πολιτικοί που ισχυρίστηκαν ότι δεν αποκλείεται «η Χρυσή Αυγή να σκότωσε η ίδια τα μέλη της» για πολιτικά οφέλη!
Σε αντίθεση με τη δολοφονία Φύσσα, κανείς δεν αναζήτησε τους «ηθικούς αυτουργούς» ,κανείς δεν έψαξε τις συνομιλίες μεταξύ Δένδια, Σαμαρά, Βενιζέλου αμέσως μετά την δολοφονία και κανείς δεν έδειξε τις συνομιλίες τους απομαγνητοφωνημένες στα κανάλια.
Αναρωτιέμαι πως γίνεται στην πρώτη δολοφονία, όλοι να μιλάνε για «Κρεμάλες στους φασίστες» και «φασίστας δεν θα μείνει», ενώ στην δεύτερη διπλή δολοφονία (που ήταν απόπειρα σε βάρος 3-4 ατόμων), όλοι να συνιστούν «να πέσουν οι τόνοι»;
Μάλιστα, για να μην αξιοποιηθεί πολιτικά από την Χρ.Αυγή η διπλή δολοφονία, όλοι επικαλούνται τον «επερχόμενο εμφύλιο», για να ξαναβάλουμε τα κεφάλια μέσα επιστρέφοντας στο μαντρί.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 348,862 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: