Φιλοπατρία

Εναλλαγές κάνουν στην εξουσία.

Posted on: 16 Νοέμβριος, 2013

75760.original-1313

 
Τελικά
τι έγινε με τους εκτελεστές των δύο παιδιών στο Ν. Ηράκλειο;;;
 
Ο
αναγνώστης αρχίζει κι αντιλαμβάνεται που στο καλό μπλέξαμε…
 Γιατί
οι φοιτητικές οργανώσεις και τα
Πανεπιστήμια δεν πρωταγωνιστούν εναντίον του ΔΝΤ;; Γιατί πολύ απλά είναι
λούμπεν… και τους συμφέρει η κατάσταση της ανοιχτής κοινωνίας. Ότι είναι εχθρικό προς το έθνος είναι επανασταστικό και συμφέρει. Πότε θα κάνουν
κίνηση;; Όταν πάρουν εντολές από τις Πρεσβείες… όταν δουν ότι κάπου χάνει το
κόλπο…. .των δωσίλογων.
Για αυτό άλλωστε οι λούμπεν πολιτικοί, έχουν κρυφό
έρωτα με το Πολυτεχνείο…τέτοιες μέρες. Τα πάντα στημένα. Ποιο κόμμα χώθηκε για λογαριασμό της κυβέρνησης μέσα στο Πολυτεχνείο;;; Μα φυσικά ο λούμπεν Σύριζα….με τους άθεους κομμουνιστές. Δεν τους ενδιαφέρει αν η κατάσταση στην χώρα είναι τραγική. Είναι πολλά τα λεφτά….και η προδοσία μεγάλη. Πως θα αντιδράσει ο κόσμος;;; Πλάκα κάνουμε;;
 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ….Αμετάκλητα και άνευ όρων……παραιτείται…από κάθε ασυλία η διεκδίκηση. Ξυπνήστε! Εναλλαγές κάνουν στην εξουσία….δεν υπάρχει εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία.


http://chaos-crisis.blogspot.gr/

6 Σχόλια to "Εναλλαγές κάνουν στην εξουσία."

Kαλημέρα ,
η Μαφία δεν πουλάει το ‘Εθνος της , μπορεί κάποιος να είναι και μαφιόζος και πατριώτης . Τούτοι δεν υπόκειται σε νόμους είναι τερατογενέσεις .
Και εκείνη η παθούσα από την Ι7α Νοέμβρη , γιατί δεν βρήκε να καταδικάσει την τρομοκρατία , αλλά είπε να γίνει καλό κορίτσι ….ας είναι καλά ο τόνυ ο μάγκας που τους φίμωσε όλους ….., έτσι μπορεί να πιάσει το χεράκι της Αγγέλας μετ΄υποκλίσεως , καλέ ……μην το παρεξηγείτε είναι ευγενής , υποκλίνεται μπροστά σε γυναίκες .

Θα αντιγράφω και κάτι καλό που βρήκα ……..έψαχνα άλλο και έπεσα σ΄αυτό .

7ο μέρος: ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΗΘΙΚΗ ΕΧΟΥΜΕ;
Στου 莊子 το βιβλίο ένας περίφημος λήσταρχος αναφέρεται. Κάποτε στου μεγάλου λήσταρχου την ομάδα νέος ένας κλέφτης μπήκε, αυτός ο νέος κλέφτης μιά φορά τον φημισμένο λήσταρχο ρώτησε: «εμείς οι ληστές ηθική έχουμε;» – «εμείς κι αν έχουμε! απο όλον τον κόσμο περισσότερο έχουμε ηθική!» απάντησε ο λήσταρχος, και συνέχισε: «η ηθικήμας θεμελιώνεται σε 5 βασικούς κανόνες: για κλέψιμο θησαυρός πού υπάρχει το να μυρίζεσαι και σωστά να εκτιμάς, αυτό ΣΟΦΙΑ ονομάζεται. Για ληστεία περιστάσεις κατάλληλες πότε είναι ενώ καιρός επικίνδυνος πότε είναι να διακρίνεις και αναλόγως να συγκρατείσαι, αυτό ΣΥΝΕΣΗ ονομάζεται. Να ληστέψουμε όταν πάμε, στο στόχο πρώτος να ορμάς, αυτό ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ονομάζεται. Όταν τη λεία έχουμε αρπάξει απο της ληστείας τον τόπο τελευταίος να φεύγεις (έτσι τους άλλους να το σκάσουν διευκολύνεις), αυτό ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΣ ονομάζεται. Και όταν τη λεία στο κρησφύγετο έχουμε φέρει, σωστά να τη μοιραζόμαστε: ο καθένας κατα τη συμβολήτου ανάλογο μερίδιο να παίρνει και με εκείνο ικανοποιημένος να είναι: αυτό ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ονομάζεται. Αυτές οι πέντε αρχές: σοφία, σύνεση, γενναιότητα, αλτρουισμός, δικαιοσύνη: της ηθικήςμας τα θεμέλια αποτελούν. χωρίς αυτές τις αρχές άξιος ληστής να γίνεις ποτέ δέν θα μπορέσεις».

Καλή Κυριακή ……

…Στου 莊子 το βιβλίο …

Confucius?

Επίσης καλή Κυριακή

Εψαχνα τις ομάδες αίματος και βρήκα αυτό ….., είμαι αιμοδότης ομάδας Β θετικό , η νόνα μου από τη μάνα μου Μαλτέζα …μαλτέζικο μουλάρι που λένε …και κυπρεότικο γαϊδούρι , χιχιχι.Σου στέλνω που το βρήκα .
http://users.sch.gr/ioakenanid/historyofhumanity.htm

Αχεμ! το είδα. Θα σου πω με ΠΜ μιας και οι τοιχοι κλπ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 347,169 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: