Φιλοπατρία

O Πολιτιστικός Μαρξισμός (Cultural Marxism) γέννησε την ‘πολιτική ορθότητα’, την πολυπολιτισμικότητα και τον «αντιρατσισμό».

Posted on: 29 Νοέμβριος, 2013

Μία εισαγωγή στον Πολιτιστικό Μαρξισμό (video)

«Η Πολιτική Ορθότητα είναι Πολιτιστικός Μαρξισμός»
O Πολιτιστικός Μαρξισμός (Cultural Marxism) είναι ένα παρακλάδι του Μαρξισμού που γέννησε την ‘πολιτική ορθότητα’, την πολυπολιτισμικότητα και τον «αντιρατσισμό». Ο Πολιτιστικός Μαρξισμός υποστηρίζει ότι όλη η ανθρώπινη συμπεριφορά είναι αποτέλεσμα «πολιτισμού» (όχι κληρονομικότητας / φυλής) και ως εκ τούτου είναι εύπλαστη. Ενώ οι παραδοσιακοί (οικονομικοί) μαρξιστές εστίασαν στην ταξική ταυτότητα σε φυλετικά ομοιογενείς χώρες (με φτωχά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου), ο πολιτιστικοί μαρξιστές διευκόλυναν τη φυλετική οργάνωση των μη – λευκών, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι «η φυλή δεν υπάρχει» για τους λευκούς και ότι οι λευκοί πρέπει να αρνηθούν ό,τι τους χαρακτηρίζει ως φυλή. Οι πολιτιστικοί μαρξιστές υποστηρίζουν συνήθως φυλετικές πολιτικές, όπως η ‘affirmative action’ (προνομιακή μεταχείριση σε «μειονότητες» και μη λευκούς στις ΗΠΑ), το ‘proposition state’ (έθνος – ‘Ιδέα’ σε αντίθεση με ένα έθνος που στηρίζεται στην κοινή καταγωγή), την ανύψωση μη – δυτικών θρησκειών εις βάρος των παραδοσιακών δυτικών θρησκειών, την παγκοσμιοποίηση και το ελεύθερο εμπόριο, κώδικες ομιλίας και λογοκρισία (μέσω «αντιρατσιστικών νόμων» και νόμων περί «ρητορικής μίσους»), την πολυπολιτισμικότητα, αντι – δυτικά εκπαιδευτικά προγράμματα, δυσπροσαρμοστικές σεξουαλικές νόρμες και την μαζική μετανάστευση από χώρες του Τρίτου Κόσμου προς τις δυτικές χώρες. Οι πολιτιστικοί μαρξιστές έχουν προωθήσει την ιδέα ότι οι λευκοί, αντί να γεννάνε λευκά μωρά, πρέπει να κάνουν διαφυλετικούς γάμους ή να υιοθετούν μη – λευκά παιδιά. Ο Samuel P. Huntington υποστήριξε ότι ο Πολιτιστικός Μαρξισμός είναι μια αντι – λευκή ιδεολογία.
Η προπαγάνδα των πολιτιστικών μαρξιστών βασίζεται στο μαρξιστικό ψέμα ότι οτιδήποτε καλό για την κοινωνία είναι μια μορφή καταπίεσης. Κάθε φορά που προωθείται ο πολιτιστικός μαρξισμός, χρησιμοποιείται η ίδια γραμμή που υποστηρίζει ότι όλα γίνονται για την «απελευθέρωση των ανθρώπων από την καταπίεση». Όλα θέματα που προωθούν γίνονται δήθεν, στο όνομα της «ελευθερίας»: φιλελευθερισμός, σεξουαλική διαστροφή, εκφυλισμένη τέχνη, εκφυλισμένη μουσική, μαζική μετανάστευση, αντι – νοημοσύνη και αποκτήνωση των ανθρώπων, «μαχητικός» φεμινισμός, πολυπολιτισμικότητα, νομιμοποίηση ναρκωτικών, καταστροφή του εθνικισμού και καταστροφή του χριστιανισμού.

Ο Πολιτιστικός Μαρξισμός δυνάμωσε τη δεκαετία του 1920 και ήταν το μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε από την Σχολή της Φρανκφούρτης.

Γνωστοί Πολιτιστικοί Μαρξιστές : Αντόνιο Γκράμσι, Horkheimer και Adorno, Herbert Marcuse, Franz Boas, Richard Lewontin, Stephen Jay Gould , κ.λπ.
Έννοιες που απεχθάνεται ο Πολιτιστικός Μαρξισμός :
Γενοφιλία (Genophilia) : Το να αγαπάει κάποιος την δική του φυλή. Ένα φυσικό ένστικτο που οι πολιτιστικοί μαρξιστές θέλουν να αρνηθούμε (τουλάχιστον οι Λευκοί).
Ταυτοτική Θρησκεία (Identitarian Religion): Μια παλαιότερη μορφή θρησκείας που τονίζει την φυλετική ταυτότητα. Σε αυτήν αντιτίθεται ακόμα και χριστιανοί πολιτιστικοί μαρξιστές (τουλάχιστον για τους λευκούς). Σε όλη την ιστορία της ανθρώπινης ιστορίας, η ταυτοτική θρησκεία (ή εθνο – θρησκεία), ήταν ο κανόνας. (ΚΟ: Ο Χριστιανισμός μιλάει για Ουράνια Πατρίδα, χωρίς να καταργεί την επίγεια πατρίδα! Με τον ίδιο τρόπο που μιλάει για Ουράνιο Πατέρα, χωρίς να διαγράφει ή να υποτιμά τον επίγειο πατέρα, για τον οποίο μάλιστα, απαιτεί σεβασμό. Ο χριστιανός αγαπάει την πατρίδα του, δεν απαρνείται την ταυτότητά του και προνοεί πρώτα για τους οικείους του. Τα έθνη δεν καταργούνται στην Αγία Γραφή, ούτε φυσικά θεωρούνται «ξεπερασμένα». Ο ίδιος ο Θεός έθεσε τα οροθέσια των εθνών).
Λευκοφοβία (Leukophobia) : Ο παράλογος φόβος για τους Λευκούς που θέλουν να οργανωθούν φυλετικά.
Έθνος : Η έννοια του «έθνους» συνδέεται με το αίμα. Ο «παραδοσιακός» άνθρωπος που δεν έχει υποκύψει στην προπαγάνδα των πολιτιστικών μαρξιστών αντιλαμβάνεται ότι το έθνος συνεπάγεται φυλετική ομοιογένεια. (Μέχρι πολύ πρόσφατα, η Ευρώπη υπήρξε πάντα φυλετικά ομοιογενής και στις ΗΠΑ, κατά την απογραφή του 1960, το 90 % ήταν Λευκοί).
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 349,427 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: