Φιλοπατρία

Το πρακτορικό παρελθόν του «ηγέτη» Μαντέλα…

Posted on: 27 Δεκέμβριος, 2013

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ
 
Βγήκαν όλα τα παγκόσμια κοράκια της τοκογλυφίας και της πουστιάς  να εκφράσουν την λύπη τους για τον χαμό του Μαντέλα. Τι αφήνει πίσω του ο “δημοκράτης” Μαντέλας;;; Αφήνει μια φοβερή ανάπτυξη. Αφήνει aids,βιασμούς, δολοφονίες και φτώχεια.
 
Θετικά στον HIV το 28% των κοριτσιών στη Νότια Αφρική! Κορίτσια στη Νότια Αφρική έχουν AIDS πριν προλάβουν να τελειώσουν το σχολείο. Στη Νότια Αφρική έχουν καταγραφεί 6 εκατομμύρια άτομα θετικά στον ιό HIV όταν ο συνολικός πληθυσμός της χώρας είναι περίπου 50 εκατομμύρια. Το φοβερό της όλης κατάστασης είναι ότι πολλά ανήλικα κορίτσια  από τα 12 έτη τους να παντρεύονται ηλικιωμένους άνδρες που είναι θετικοί στον ιό, καθώς κάποιοι πιστεύουν ότι αν έρθουν σε σεξουαλική επαφή με παρθένα θα γιατρευτούν!!!! Μιλάμε για τραγικά πράγματα.  Στη Νότια Αφρική το 2010-2011 καταγράφηκαν πάνω από 56.000 βιασμοί ή περίπου 154 την ημέρα, διπλάσιοι από όσους καταγράφονται (επίσημα τουλάχιστον) στην Ινδία. Ακολουθεί η Σουηδία…..της χαζοευρώπης.
 
Τα στατιστικά στοιχεία  που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν όσο  και η αγριότητα των φόνων. Χιλιάδες λευκοί κάτοικοι της Νοτίου Αφρικής έχουν σκοτωθεί από τότε που ο Mandela ήρθε στην εξουσία – αριθμός διπλάσιος από εκείνο των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους. Σχεδόν 90 άνθρωποι δολοφονούνται στην Ν.Αφρική καθημερινά! Και δεν είναι μόνο ο αριθμός των νεκρών, αλλά η ακραία βία που έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο φόβο στην λευκή κοινότητα. Παιδιά να δολοφονούνται μαζί με τους γονείς τους, μια οικογένεια να πεθαίνει από ασφυξία με πλαστικές σακούλες και αμέτρητους βάναυσους βιασμούς ηλικιωμένων γυναικών και μικρών παιδιών.
Η Νότια Αφρική κατά την εποχή του Απαρτχάιντ δεν ήταν το φρικτό κράτος που περιέγραφαν τα συστημικά  άθλια ΜΜΕ. Σίγουρα δεν ήταν τέλειο κράτος δικαίου, όμως στην διάρκεια της δεκαετίας του 1980 είχε μπει σε μια πορεία δημοκρατικοποίησης και ισότητας για όλους. Aυτό δεν άρεσε….
 
Εκείνο όμως που προτιμούν να ξεχνούν όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί» λευκοί, είναι ότι ο Μαντέλα και οι συναγωνιστές του στο «Αφρικανικό Εθνικό Κογκρέσο» (ANC) είναι κομμουνιστές. Ο ίδιος ο Μαντέλα είχε γράψει ένα εγχειρίδιο με τίτλο «Πώς να γίνεις καλός κομμουνιστής».  «Κάτω από μια Κομμουνιστική Κυβέρνηση, η Νότια Αφρική θα είναι η χώρα της αφθονίας. Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δικαιώματα θα σταματήσουν να υπάρχουν μόνο για τους λευκούς. Θα είναι εξ’ ίσου μοιρασμένα σε λευκούς και μη-λευκούς».
 
Ο Μαντέλα δεν συνελήφθη για τις ιδέες του, αλλά γιατί είχε στην κατοχή του 210.000 χειροβομβίδες, 48.000 νάρκες προσωπικού και 1.500 ωρολογιακές βόμβες, που θα χρησιμοποιούσε εναντίον αθώων πολιτών για την κυριαρχία του Κομμουνισμού.. Έτσι, όταν απελευθερώθηκε το 1991, η πρώτη φωτογραφία που έβγαλε ήταν με τον λευκό αρχηγό του Κομμουνιστικού Κόμματος της Νοτίου Αφρικής Τζο Σλόβο, ενώ η πρώτη χώρα που επισκέφθηκε επίσημα ήταν η Κούβα του Κάστρο.
 
Επίσης η γυναίκα του, Γουίνι Μαντέλα είχε δηλώσει κάποτε: «Η Νότια Αφρική θα απελευθερωθεί μόνο με τα κολιέ και τα σπίρτα». Για όσους δεν ξέρουν, τα «κολιέ» είναι μια μέθοδος κατά την οποία περνάς από το κεφάλι κάποιου, δύο-τρεις σαμπρέλες αυτοκινήτου για να τον ακινητοποιήσεις και μετά τον περιχύνεις με βενζίνη και τον καις.
 
Έτσι, από το 1994, που ο Μαντέλα και οι μαύροι προοδευτικοί φιλελεύθεροι κομμουνιστές του ANC ανέβηκαν στην εξουσία, έχουν δολοφονηθεί πάνω από 10.000 λευκοί με την μέθοδο των κολιέ… Οι αιμοσταγείς ανθρωποφάγοι της Νοτίου Αφρικής τον Απρίλιο του 2010 δεν δίστασαν να δολοφονήσουν τον αρχηγό του κινήματος για τα δικαιώματα των λευκών, Eugene Terre’ Blanche. Δολοφονημένος άγρια με τρόπο ύπουλο και δειλό, φρικτά ακρωτηριασμένος, κατακρεουργημένος, την ώρα του ύπνου του από δύο μαύρους.
 
Παράδειγμα για τις προοδευτικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο αποτελεί ο Νέλσον Μαντέλα, μας λέει ο άθλιος Παπανδρέου! Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις τι παίζει;;;;; Κλίντον, Ομπάμα, Μέρκελ, Κάμερον, Μπόνο τραγουδιστής των U2 και τσιράκι της Νέας τάξης Πραγμάτων και  Σόρος θα κλάψουν τον Μαντέλα! 

Tι κοινό στοιχείο έχουν  όλοι αυτοί μεταξύ τους;; Είναι σοσιαλοφασίστες! 
 
Μια Ν.Αφρική που ξεπούλησε τα πάντα στους τοκογλύφους. Ισραήλ ( πλάτες της Αμερικής) και Κίνα παίζουν χωρίς αντίπαλο. Εμπόδιο;; Εμπόδιο ήταν είναι  οι περίεργοι λιγοστοί Λευκοί…..που σηκώνουν τον σταυρό του μαρτυρίου.

Δεν ξέρω αν τα παραπάνω ακούγονται περίεργα, αλλά δεν είναι. Δείτε όμως και κάποιες άλλες λεπτομέρειες, που προέκυψαν πρόσφατα για τον “δημοκράτη” κομμουνιστή Μαντέλα.

Αποκάλυψη των Ισραηλινών: Η Μοσάντ είχε εκπαιδεύσει τον Μαντέλα

Προσέξτε σκηνικό: Τον εκπαίδευσαν σε στρατόπεδα που είχαν στην Αιθιοπία χωρίς να ξέρουν ποιος είναι. Τους παρουσιάστηκε σαν Ρεοδεσιανός το 1962… και ιδού η απορία: Το 1962 που η Ροδεσία ήταν Αγγλική αποικία και οι σύμμαχοί τους οι Ισραηλινοί στα μουλωχτά εκπαίδευαν μαύρους Ροδεσιανούς! Γιατί άραγε; Προετοίμαζαν κάτι; Το 1978 οι Άγγλοι αποχώρησαν μετά από πολυετή αντίσταση και οι μαύροι ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας μετονομάζοντάς την σε Ζιμπάμπουε

Περίπου δύο εβδομάδες έπειτα από το θάνατο του Νέλσον Μαντέλα, ένα απόρρητο έγγραφο που έφερε στο φως η κυβέρνηση του Ισραήλ αποκαλύπτει κάτι που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Ο ιστορικός ηγέτης της Νότιας Αφρικής είχε εκπαιδευθεί από τη Μοσάντ, χωρίς μάλιστα η μυστική υπηρεσία να γνωρίζει ποιος ήταν.

Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα Haaretz, η οποία δημοσίευσε μία επιστολή της Μοσάντ στην οποία η υπηρεσία αναφέρει πως χωρίς να γνωρίζει ότι επρόκειτο για τον νεαρό Μαντέλα του προσέφερε παραστρατιωτική εκπαίδευση στην Αιθιοπία το 1962. Μεταξύ άλλων είχε εκπαιδευθεί στο τζούντο, στην «τέχνη» του σαμποτάζ και τα όπλα.

Το Ισραήλ είχε αναπτύξει στενές σχέσεις με το καθεστώς του απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική, ενώ οι σχέσεις των δύο χωρών παραμένουν ψυχρές. Η κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής είναι ένθερμος υποστηρικτής των Παλαιστινίων, ενώ ο Μπενιαμίν Νετανιάχου απουσίασε από την επιμνημόσυνη τελετή για τον Μαντέλα.

Σύμφωνα με το έγγραφο από τις 11 Οκτωβρίου του 1962, που είχε χαρακτηριστεί άκρως απόρρητο, ο άνδρας που παρουσιάστηκε στη Μοσάντ με το όνομα Ντέιβιντ Μομπσάρι, δηλώνοντας ότι είναι από τη Ροδεσία- τη σημερινή Ζιμπάμπουε- ήταν στην πραγματικότητα ο Μαντέλα. Η μυστική υπηρεσία το διαπίστωσε μόνο έπειτα από τη σύλληψή του και τη δημοσίευση των φωτογραφιών του.

Το ίδρυμα Νέλσον Μαντέλα αμφισβητεί τα συγκεκριμένα έγγραφα. Αν και επιβεβαίωσαν πως εκείνη τη χρονιά ο Μαντέλα είχε βρεθεί σε διάφορες αφρικανικές χώρες και πως εκπαιδεύθηκε στην Αιθιοπία, ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει απόδειξη ότι είχε έρθει σε επαφή με Ισραηλινούς.

1 Response to "Το πρακτορικό παρελθόν του «ηγέτη» Μαντέλα…"

Έτσι ……..μπορούμε να κάνουμε ίνδαλμα έναν μαύρο που δολοφόνησε χιλιάδες λευκούς , αλλά δεν τολμάμε να κάνουμε το ίδιο για έναν λευκό που δολοφόνησε στ΄ όνομα της λευκής φυλής .
Ετσι δημιουργούνται τα μίση και ο διαχωρισμός των ανθρώπων σε χρώματα και φυλές .Έτσι δημιουργούν »ήρωες» και παραδείγματα για σανό στα πλήθη. Οι ήρωες είναι αφανείς . Τα φώτα δεν φωτίζουν την ομορφιά , την αλήθεια , φωτίζουν την ωραιοποιημένη αλήθεια αυτή που φορά κουρέλια για να ξεγελάσει και να ξεζουμίσει το ψέμα και να το πασάρει σαν στοργή και κατανόηση στους αδύναμους και περιθωριακούς.
Και γι ΄αυτό φταίμε εμείς.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 348,845 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: