Φιλοπατρία

Απολογισμός πεπραγμένων.

Posted on: 31 Δεκέμβριος, 2013

Πάει και αυτός ο χρόνος  που μπήκε με προσδοκίες   , έτσι δεν συνηθίζεται να λέγεται από τους πολιτικούς; ότι ο επόμενος θα είναι καλύτερος , μέχρι να διαπιστώσουμε ότι ο προηγούμενος ήταν ο καλύτερος .

Και κλείνει και αυτός με »σκάνδαλα», πλαστές πινακίδες, μια «δωρεά» που  είναι η σαλάτα του κυρίως πιάτου που λέγεται   σκάνδαλο Κάντα .
Τι να πρωτοθυμηθεί κάποιος από τις επιτυχίες αυτής της ονειρεμένης συγκατοίκησης, οι »αιώνιοι» εχθροί,   παράδειγμα προς μίμηση  για τους  όλους τους Έλληνες δεξιούς και αριστερούς  που  δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε γιατί  τους ενώνει μια Πατρίδα, ένα Έθνος, μια Σημαία, μια Ιστορία .
Σκάνδαλα …..λέξεις που ακούστηκαν για πρώτη φορά, που φτάσανε στα δικαστήρια και που κάποιοι αθωώθηκαν π.χ οι του Χρηματιστηρίου, κάποιοι καταδικάστηκαν  π.χ Τσοχατζόπουλος το καμένο χαρτί της Πράσινης Ανάπτυξης, του μεθυσμένου Ήλιου και της ευμάρειας και της απάτης. Κάποιοι  πάλι πιο έξυπνοι και σοφοί έστησαν  μπίζινες  νόμιμες , κερδοφόρες και πίνουν το αίμα αυτών που εξαπατήθηκαν από το χρηματιστήριο, που πίστεψαν στον μεθυσμένο ‘Ηλιο και στη σοφία των γνωστικών με την επωνυμία »Νέστωρ»;;;;
Δεν υπάρχει πια παρθενική γη να μπορείς να φυτεύσεις μια αυθαιρεσία, όλα είναι αυθαίρετα και εμείς οι ίδιοι παραφωνίες   μια παρανοϊκής λογικής, μιας βρωμερής πραγματικότητας .
Φτηνά και »εριστικά» θεάματα ορμούν από χιλιάδες πόρτες  στη ψυχή μας και δεν μας αφήνουν να σκεφτούμε, ν΄ονειρευτούμε, να  δημιουργήσουμε.
Παιδιά που λιμοκτονούν, που τους θερίσαμε τη ψυχή, η άψυχη καρδούλα είναι ευάλωτη, είναι εμπορεύσιμη, είναι  τροφή για τις διεστραμμένες παχουλές τσέπες.
‘Ανθρωποι σκουπίδια, άνθρωποι απόκληροι, σκιές μέσα στα στενά βρώμικα σοκάκια, α…ξέχασα αυτές τις μέρες  καθαρίζουν, άσε που ο  δήμαρχος  κάνει εκκλήσεις για τρόφιμα, ρούχα σαν καλός  Φαρισαίος   και μετά  μοιράζει  το κάτι τι, γιατί πάντα υπάρχει η επόμενη εκλογική αναμέτρηση.
Όλοι σκοτώνονται να μας σώσουν, ρώτησαν αν θέλουμε τη δική τους λύση; Τόσα χρόνια η λύση ήτανε πάντα στα δικά τους χέρια. Οι  χρηματοδοτήσεις, οι επιδοτήσεις, οι μελέτες, οι εγκρίσεις, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, το δημόσιο,  όλα εργαλεία  ενός κερδοφόρου κυκλώματος, όχι γι΄αυτούς που θα δουλεύανε αλλά γι΄αυτούς που θ΄έβαζαν υπογραφές υλοποίησης. Ξέρετε τι είναι ν΄υλοποιείς νοερώς; κούραση  πνευματική !!!!!!!!!  »Δωρεάν λάβατε δωρεάν δώστε » πιστοί στη ρήση του Ευαγγελίου  αυτοί που υλοποιούσαν τα προγράμματα, αλλιώς η πόρτα του παραδείσου δεν άνοιγε.
Πολιτική – Δικαιοσύνη  δυο κορασίδες που παίζουν κρυφτό, βρίσκει η μια την άλλη, χαχανίζουν και  χαρίζει η μια  στην άλλη  τα δωράκια που πήρε  για την  υπακοή και επιμέλεια.
Και ο λαός; ο λαός, αυτός ο τιμημένος, περιμένει το τέλος του χρόνου να πάρει υποσχέσεις, τα δώρα κομμένα, ότι τον επόμενο χρόνο θα τρώει  από καθαρούς κάδους σκουπιδιών, θα φροντίσει ο επόμενος  κυβερνών να τους απολυμάνει από τον προηγούμενο, πρέπει ν΄αφήσει τη δική τη μπόχα…σόρυ άρωμα.
Και τι κάνουμε; περιμένουμε;  Η αναμονή είναι δύσκολη για τις παγωμένες ψυχές, για τ΄άδεια μάτια, για τις καρδιές που μισούν, που φθονούν, που αδιαφορούν γιατί δεν ελπίζουν .
Ο πρωθυπουργός θα πει για θυσίες που έγιναν, αυτό δεν λέγεται πάντα; θα πει ότι τον νέο χρόνος θα μπορούμε να χοροπηδάμε  ελεύθερα, έτσι δεν χρειάζεται η μείωση των καυσίμων θα μπορούμε να ζεσταθούμε υγιεινά και ανέξοδα. Η ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας παίρνει καινούργια ….παράταση, το φως στο βάθος της σήραγγας σβήνει, το ΔΝΤ συνιστά πρόσθετα μέτρα έτσι για να μην χαλαρώνουμε, και οι προοπτικές μας …….μετά τις εκλογές θα βρούμε την κατάλληλη λέξη, τώρα  ευοίωνες  μετά δυσοίωνες , μεταξύ μας αυτά….
Ο παγωμένος  δεν φοβάται τη παγωνιά  τη ζέστη φοβάται, καλομαθαίνει και μετά; είδατε τι έπαθε η καημένη η Βίκυ, τρελλάθηκε, η Δικαιοσύνη εδώ  έκανε  »καλή» δουλειά . Τιμώρησε μια γυναίκα, τιμώρησε την έπαρση, αν ήταν ταπεινή ….θ΄ήταν αλλιώς τα πράγματα.
Ταπεινά, ζητάω, την συγγνώμη σας που δεν ανέφερα καθόλου την τρίτη αρχή, την Εκκλησιαστική. Μαθεύτηκε ότι  αυτό τον καιρό είναι απασχολημένοι  με την  σύνδεση του  ιντερνετ, ένα εκατομμύριο  είναι αυτό!!!!έτσι μπορούμε ν΄ ησυχάσουμε, με τέτοια σύνδεση  θα συνομιλούμε απ΄ευθείας με τον Θεό, ΄κάτι είναι και αυτό …..
Και όχι τίποτε άλλο χρονιάρες μέρες  με κρύο και βροχή, αποφάσισα να καθίσω  στο σταυροδρόμι  μήπως περάσει κανένα αδέσποτο εκατομμυριάκι  και σας υπόσχομαι ότι θα σας το μοιράσω γιατί δεν πολιτεύομαι, γιατί είμαι κομμάτι σας, γιατί πονάω όπως πονάτε και εσείς, γιατί έμαθα να μοιράζομαι όχι ότι μου περισσεύει, αλλά αυτό που θα μοιραστώ με την οικογένειά μου .
Ασάμινθος *
*κείμενο αναγνώστη

4 Σχόλια to "Απολογισμός πεπραγμένων."

Αφιερωμένο σ΄όσους ονειρεύονται , σ΄όσους ελπίζουν , σ΄όσους πολεμάνε αγνά και άδολα .

Βρε τι απολογισμος των πεπραγμενων και μ@—-κιες;

Εδω πεσανε τα μπιλοζιρια και φρουσασανε τα λεκια.
Ουτε μαγκαλι δεν υπαρχει να στεγνωσουμε το κ@λο μας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Καλή χρονιά αδελφέ.

KΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!
Το μαγκάλι βλάπτει την υγεία , χοροπηδάμε το λέει και ο φίλος .
…….με υγεία .

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 349,388 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: