Φιλοπατρία

Το βασίλειο των Χαζάρων

Posted on: 20 Ιανουαρίου, 2014

khazaria


Το βασίλειο των Χαζάρων εξαφανίστηκε από τον χάρτη του κόσμου πριν από πολλούς αιώνες.

image001

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν καν ακούσει γι’ αυτό ωστόσο στην εποχή του, το βασίλειο των Χαζάρων [Χαζαρία] ήταν μια πολύ μεγάλη δύναμη , πράγματι κατέχοντας εξουσία σε μια μεγάλη αυτοκρατορία υπόδουλων λαών . Θα έπρεπε να υπολογίζεται από τις δύο γειτονικές υπερδυνάμεις του εκείνη την εποχή. Στα νότια και δυτικά της Χαζαρίας η Βυζαντινή Αυτοκρατορία ήταν σε πλήρη άνθιση με τον Ανατολικό Ορθόδοξο Χριστιανικό πολιτισμό της. Στα νότια – ανατολικά , το βασίλειο των Χαζάρων συνόρευε με την επεκτεινόμενη μουσουλμανική αυτοκρατορία του Άραβα Χαλίφη . Οι Χάζαροι επηρέασαν τις ιστορίες αυτών των δύο αυτοκρατοριών, αλλά, πολύ πιο σημαντικά, το βασίλειο των Χαζάρων καταλάμβανε ό, τι επρόκειτο να γίνει αργότερα ένα νότιο τμήμα της Ρωσίας μεταξύ της Μαύρης Θάλασσας και της Κασπίας. Ως αποτέλεσμα, τα ιστορικά πεπρωμένα των Ρώσων και των Χαζάρων έγιναν συνυφασμένα με τρόπους που διαρκούν μέχρι σήμερα .

Σε περίπτωση που δεν έχετε ακούσει για τους Χάζαρους, νομίζω ότι πρέπει να αναφέρω , που μπορείτε να κοιτάξετε για να μάθετε περισσότερα για αυτούς . Το 1976 ένα βιβλίο για τους Χάζαρους , δόθηκε στη δημοσιότητα από το Βρετανό συγγραφέα [Εβραίο] Arthur Koestler (Αρθουρ Κέστλερ). Το βιβλίο έχει τίτλο, Η δέκατη τρίτη φυλή – Η αυτοκρατορία των Χαζάρων και η κληρονομιά της . Ο Αμερικανός εκδότης είναι η Random House, Νέα Υόρκη .

841bb-200px-aleister_crowley_in_hat

Η ιστορία αναφέρει ότι οι Χάζαροι προήλθαν από ένα μείγμα Μογγόλων, Τούρκων και Φινλανδών. Ήδη από τον 3ο αιώνα μ.Χ. , ήταν αναγνωρίσιμοι σε συνεχή πόλεμο στους τομείς της Περσίας και της Αρμενίας . Αργότερα, τον 5ο αιώνα, οι Χάζαροι ήταν μεταξύ των καταστροφικών ορδών του Αττίλα, τους Ούννους. Γύρω στο 550 μ. Χ., οι νομάδες Χάζαροι άρχισαν να εγκαθίστανται στην περιοχή γύρω από το βόρειο Καύκασο μεταξύ της Μαύρης Θάλασσας και της Κασπίας . Η πρωτεύουσα των Χαζάρων το Ιτίλ (Itil) ιδρύθηκε στις εκβολές του ποταμού Βόλγα, όπου αδειάζεται στο Κασπία Θάλασσα, προκειμένου να ελέγξει την κίνηση του ποταμού . Οι Χάζαροι στη συνέχεια απέσπασαν διόδια του 10 % σε οποιαδήποτε και όλα τα φορτία που πέρασαν το Itil στον ποταμό. Όσοι αρνήθηκαν επιτέθηκαν και σφαγιάσθηκαν.

Με το βασίλειο ιδρυμένο τελικώς, στον Καύκασο, οι Χάζαροι άρχισαν σταδιακά να δημιουργούν μια αυτοκρατορία των υπόδουλων λαών. Όλο και περισσότερα σλαβικά φύλα, που ήταν ειρηνικά σε σύγκριση με τους Χαζάρους, επιτέθηκαν και κατακτήθηκαν . Έγιναν μέρος της αυτοκρατορίας των Χαζάρων, και απαιτείτο να πληρώνουν φόρο τιμής συνεχώς στο Χαζαρικό Βασίλειο. Ο φόρος υποτέλειας των κατακτημένων λαών ήταν πάντα ένα χαρακτηριστικό των αυτοκρατοριών φυσικά, αλλά όχι με τον τρόπο των Χαζάρων . Οι λεγόμενες μεγάλες αυτοκρατορίες του κόσμου έδωσαν πάντα κάτι σε αντάλλαγμα για τους φόρους που λάμβαναν. Η Ρώμη, για παράδειγμα, έκανε πολίτες της εκείνους που κατέκτησε. Σε αντάλλαγμα για τους φόρους που επιβάλλονταν, έφεραν τον πολιτισμό, την τάξη και την προστασία ενάντια σε επίθεση από επίδοξους εισβολείς.

Αλλά δεν ήταν έτσι στην Χαζάρικη Αυτοκρατορία. Οι άνθρωποι που ήταν υπόδουλοι των Χαζάρων έλαβαν μόνο ένα πράγμα σε αντάλλαγμα για τις πληρωμές των φόρων τους, και αυτό ήταν μια ασταθής υπόσχεση – οι Χάζαροι θα απόσχουν από περαιτέρω επιθέσεις και λεηλασία εφ’ όσον οι φόροι καταβάλλονταν. Ως εκ τούτου, οι υπήκοοι της αυτοκρατορίας των Χαζάρων δεν ήταν τίποτα περισσότερο από τα θύματα μιας γιγαντιαίας εκβιαστικής ενέργειας προστασίας.

boaz_jachin

Οι ηγεμόνες των Χαζάρων, επομένως, μισούνταν καθολικά και πικρά σε όλη την επικράτειά τους, αλλά ήταν επίσης φόβητρα εξαιτίας του ανελέητου τρόπου με τον οποίο αντιμετώπιζαν όποιον τους αντιστεκόταν. Και έτσι η αυτοκρατορία των Χαζάρων επεκτάθηκε προς βορρά στο Κίεβο [Κίεβο τώρα η πρωτεύουσα της Ουκρανίας], στις όχθες του ποταμού Δνείπερου. Είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας και σημαντικό λιμάνι . Μία από τις αρχαιότερες πόλεις της Ευρώπης, ήταν ένα εμπορικό κέντρο ήδη από τον 5ο αιώνα, και έγινε η πρωτεύουσα του Ρωσσικού Κιέβου τον 9ο αιώνα αλλά και προς δυσμάς περιλαμβάνει τους Μαγυάρους, πρόγονους της σύγχρονης Ουγγαρίας.

Το 740 μ. Χ. περίπου, ένα εκπληκτικό γεγονός έλαβε χώρα. Οι Χάζαροι ήταν υπό συνεχή πίεση από τους βυζαντινούς και μουσουλμάνους γείτονές τους να υιοθετήσουν τον Χριστιανισμό ή το Ισλάμ , αλλά ο ηγεμόνας των Χαζάρων , που λεγόταν Χακάν (Khakan), είχε ακούσει για μια τρίτη θρησκεία που ονομαζόταν Ιουδαϊσμός. Προφανώς για πολιτικούς λόγους ανεξαρτησίας, ο Χακάν ανακοίνωσε ότι οι Χάζαροι υιοθετούσαν τον Ιουδαϊσμό ως θρησκεία τους. Σε μια νύχτα μια εντελώς νέα ομάδα ανθρώπων, οι πολεμοχαρείς Χάζαροι, διακήρυξαν ξαφνικά τους εαυτούς τους Εβραίους – προσήλυτους Εβραίους. Το βασίλειο των Χαζάρων άρχισε να περιγράφεται ως το «Βασίλειο των Εβραίων” από τους ιστορικούς της εποχής. Οι διαδοχικοί Χάζαροι κυβερνήτες πήραν εβραϊκά ονόματα, και κατά τη διάρκεια του τέλους του 9ου αιώνα, το βασίλειο των Χαζάρων έγινε ένα καταφύγιο για τους Εβραίους των άλλων περιοχών .

Εν τω μεταξύ, η βάναυση κυριαρχία των Χαζάρων πάνω από τους άλλους λαούς συνεχίστηκε αμετάβλητη . Στη συνέχεια, όμως, ένας νέος παράγοντας εμφανίστηκε στη σκηνή. Κατά τον 8ο αιώνα ήρθε για κυνήγι προς τα κάτω από τα μεγάλα ποτάμια – το Δνείπερο , τον Ντον και το Βόλγα – ο ανατολικός κλάδος των Βίκινγκς. Ήταν γνωστοί ως Βάραγγοι, ή Ρως. Όπως και άλλοι Βίκινγκς, οι Ρώς ήταν τολμηροί τυχοδιώκτες και γενναίοι μαχητές, αλλά όταν ενεπλάκησαν με τους Χαζάρους, οι Ρώς συχνά κατέληξαν να πληρώνουν φόρο υποτέλειας, όπως όλοι οι άλλοι .

Το 862 ο ηγέτης Ρως με το όνομα Ρούρικ ίδρυσε την πόλη του Νόβγκοροντ, και το ρωσικό έθνος γεννήθηκε . Οι Ρως Βίκινγκς εγκαταστάθηκαν μεταξύ των σλαβονικών φύλων υπό την χαζαρική κυριαρχία, και η πάλη ανάμεσα στους Βίκινγκς και τους Χαζάρους άλλαξε χαρακτήρα . Έγινε ένας αγώνας από το αναδυόμενο έθνος της Ρωσίας για την ανεξαρτησία από τη χαζαρική καταπίεση .

Πάνω από έναν αιώνα μετά την ίδρυση της πρώτης πόλης της Ρωσίας , ακόμα ένα βαρυσήμαντο γεγονός έλαβε χώρα. Ο ηγέτης της Ρωσίας, πρίγκιπας Βλαδίμηρος του Κιέβου , αποδέχθηκε το βάπτισμα ως χριστιανός κατά το έτος 989 . Προώθησε ενεργά το Χριστιανισμό στη Ρωσία, και η μνήμη του είναι σεβαστή από τους Ρώσους σήμερα ως «Άγιος Βλαδίμηρος» και έτσι πριν από χίλια χρόνια η παράδοση της Ρωσίας ως ένα χριστιανικό έθνος άρχισε .

Η αλλαγή θρησκεύματος του Βλαδίμηρου έφερε επίσης τη Ρωσία σε συμμαχία με το Βυζάντιο. Οι βυζαντινοί άρχοντες είχαν πάντα το φόβο των Χαζάρων, και οι Ρώσοι εξακολουθούσαν να αγωνίζονται για να απελευθερωθούν. Και έτσι το έτος 1016 , οι συνδυασμένες ρωσικές και βυζαντινές δυνάμεις επιτέθηκαν στο βασίλειο των Χαζάρων. Το βασίλειο των Χαζάρων γκρεμίστηκε και έπεσε σε παρακμή. Τελικά οι περισσότεροι από τους Χάζαρους Εβραίους μετανάστευσαν σε άλλες περιοχές. Πολλοί από αυτούς διαλύθηκαν στην Ανατολική Ευρώπη, όπου αναμειγνύονται και διασταυρώθηκαν με άλλους Εβραίους. Όπως οι Εβραίοι Σημίτες περίπου 1.000 χρόνια νωρίτερα, οι Χάζαροι Εβραίοι διασπάρθηκαν. Το βασίλειο των Χαζάρων εξαφανίστηκε.

Καθώς οι Χάζαροι μετακόμισαν και έζησαν μεταξύ των Εβραίων, οι Χάζαροι Εβραίοι πέρασαν μια ξεχωριστή κληρονομιά από γενιά σε γενιά. Ένα στοιχείο της κληρονομιάς των Χαζάρων Εβραίων είναι μια μαχητική μορφή του Σιωνισμού. Κατά την άποψη των Χαζάρων Εβραίων, η γη που καταλαμβανόταν από το αρχαίο Ισραήλ πρέπει να ξαναπαρθεί – όχι από ένα θαύμα, αλλά από την ένοπλη βία. Αυτό είναι ό, τι εννοείται με τον Σιωνισμό σήμερα, και αυτή είναι η δύναμη που δημιούργησε το έθνος που αυτοαποκαλείται Ισραήλ σήμερα. Το άλλο κύριο συστατικό της κληρονομιάς των Χαζάρων Εβραίων είναι το μίσος για το Χριστιανισμό, και για τον ρωσικό λαό ως πρωταθλητές της χριστιανικής πίστης. Ο Χριστιανισμός θεωρείται ως η δύναμη που προκάλεσε την κατάρρευση του λεγόμενου αρχαίου Βασιλείου των Εβραίων. Το βασίλειο των Χαζάρων [Χαζαρία]. Αφού κυριάρχησε το μεγαλύτερο μέρος αυτού που είναι σήμερα η Ρωσία, οι Χάζαροι Εβραίοι εξακολουθούν να θέλουν να αποκαταστήσουν αυτή την κυριαρχία – και για μια χιλιετία προσπαθούν συνεχώς να κάνουν ακριβώς αυτό.

Το 1917 οι Εβραίοι Χάζαροι πέρασαν ένα σημαντικό ορόσημο για τη δημιουργία του δικού τους κράτους στην Παλαιστίνη. Την ίδια χρονιά δημιούργησαν επίσης την Επανάσταση των Μπολσεβίκων στη Ρωσία. Ακολούθησε ένα χριστιανικό ολοκαύτωμα, που όμοιό του ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ. Οι Χάζαροι Εβραίοι ήταν και πάλι στον έλεγχο της Ρωσίας μετά από περισσότερα από 900 χρόνια, και καταπιάστηκαν με το έργο της καταστροφής των Ρώσων Χριστιανών – πάνω από 100 εκατομμύρια από αυτούς, την ίδια στιγμή πάνω από 20 εκατομμύρια θρησκευόμενοι Εβραίοι, επίσης, πέθαναν στα χέρια των Χαζάρων Εβραίων. 

Αυτό είναι ό, τι οι Ρώσοι Χριστιανοί ήταν αντιμέτωποι στον 60ετή αγώνα τους για την ανατροπή των αθεϊστών μπολσεβίκων, αλλά τελικά πέτυχαν στο πρόγραμμα ανατροπής τους, και τώρα ο 1000χρονος – παλιός πόλεμος μεταξύ των Ρώσων χριστιανών και των Χαζάρων Εβραίων έχει κορυφωθεί.

high-priestess

Στις 19 Αυγούστου, του 1979, ο Ραβίνος Joel Teitelbaum πέθανε στη Νέα Υόρκη . Πέθανε το πρωί, και θάφτηκε το ίδιο απόγευμα . Μια πολύ σύντομη προειδοποίηση, και εντούτοις 100.000 Εβραίοι άνδρες έφθασαν εγκαίρως για την κηδεία. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πόσες περισσότερες εκατοντάδες χιλιάδες δεν θα μπορούσαν να φτάσουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ένα μήνα αργότερα, στις 18 Σεπτεμβρίου, οι οπαδοί του έβαλαν ένα αναμνηστικό αφιέρωμα μέσω πληρωμένης διαφήμισης στο «New York Times», και σαφώς μίλησε για πολλούς Εβραίους . Μεταξύ άλλων είπε, παραθέτω :

«Ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης των Εβραίων σε όλο τον κόσμο που δεν είχαν μολυνθεί από τον Σιωνισμό» και επίσης, παραθέτω : « Με θάρρος πολύ σπάνιο στην εποχή μας, αποκάλεσε το σιωνιστικό κράτος έργο του Σατανά, ιεροσυλία, και βλασφημία». Το χύσιμο του αίματος για χάρη του σιωνιστικού κράτους ήταν αποτρόπαιο σ ‘αυτόν.»

Αυτά τα λόγια ειπώθηκαν από τους Ορθόδοξους Εβραίους που πενθούσαν για το νεκρό ηγέτη τους. Και οι νέοι χριστιανοί ηγεμόνες της Ρωσίας θα συμφωνήσουν, επειδή θεωρούν επίσης το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ ως πλαστογραφία, μια σκληρή και επικίνδυνη φάρσα για τους Χριστιανούς και τους Εβραίους . Το Χαζαρικό κράτος ονομαζόμενο «Βασίλειο των Εβραίων » [Χαζαρία] πριν από χίλια χρόνια ήταν ένα παράσιτο, που ζούσε από το φόρο των κατακτημένων λαών. Παρομοίως σήμερα, το Ισραήλ εξαρτάται για την επιβίωσή του από μια ατέρμονη ροή υποστήριξης από το εξωτερικό. Αν αφεθούν ανεξέλεγκτοι, οι Ρώσοι πιστεύουν ότι οι Χάζαροι Εβραίοι θα καταστρέψουν τον Χριστιανισμό μέσω του Σιωνισμού. Έτσι οι χριστιανοί ηγεμόνες της Ρωσίας είναι στην επίθεση ενάντια στους χιλιόχρονους εχθρούς τους – τους Χαζάρους.

Εμείς οι Αμερικανοί που αποκαλούμε τους εαυτούς τους Χριστιανούς δεν θα νοιαζόμασταν αρκετά για να ανοίξουμε τα μάτια μας για να προσπαθήσουμε να σώσουμε τη χώρα μας, ή να υπερασπιστούμε την πίστη μας. Έτσι, η γη μας έχει γίνει το πεδίο μάχης των χριστιανών Ρώσων και των θανάσιμων εχθρών τους – των Μπολσεβίκων και των Σιωνιστών . Και είτε μας αρέσει είτε όχι είμαστε παγιδευμένοι μέσα σε αυτό το ολοκληρωτικό πόλεμο .

( Πηγή : του Dr Peter David Beter Ηχητική Επιστολή # 50 Μεταγραφή Amber Clark και δημοσιεύτηκε στην έκθεση Wisconsin, 25 Οκτωβρίου 1979) .

Πηγή

Πρωτότυπη Πηγή

2 Σχόλια προς "Το βασίλειο των Χαζάρων"

Πρέπει να έχει δει κανείς το βιντεάκι, για να καταλάβει τον λόγο ύπαρξης των φωτογραφιών.

Το είδα γι’αυτό το έβαλα και εγώ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 375.103 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: