Φιλοπατρία

Η χούντα του Μπουμπούκου έρχεται και δένει απόλυτα με την φιλοσοφία της συγκυβέρνησης Πασόκ

Posted on: 21 Ιανουαρίου, 2014

 

Εκεί που νομίζεις ότι δεν πάει παρακάτω, έχει κι άλλο παρακάτω. Δεν κάνουν ούτε ένα λεπτό ησυχίας, δεν αφήνουν ούτε ένα χιλιοστό κυβικό αέρα καθαρό να πάρουμε ανάσα. Ό,τι μάς έκανε να γελάμε μέχρι δακρύων, κάποιες άλλες εποχές, έγινε κατεστημένο που ορίζει τις ζωές μας με μία ελαφρότητα λες και δεν έχει από κάτω να κάνει με ανθρώπους αλλά με σουρεαλιστικά playmobile.
Περάσαμε χαριτωμένα το Σαββατοκύριακο ακούγοντας την καλλίπυγο Αφροδίτη Αχ Σαλέχ να μάς απειλεί ότι θα αυτοεξοριστεί αν οι Έλληνες δώσουν ψήφο στον Σύριζα και τον καταστήσουν κυβέρνηση. Όλοι γελάσαμε με το ωραίο αστείο αλλά στο τέλος αυτό που μένει είναι ότι η Αφροδίτη του Πασοκ εκπροσωπώντας με την φωνή της το ίδιο της το κόμμα κατηγορεί εκ των προτέρων τους Έλληνες ότι θα είναι φιλοχουντικοί αν τολμήσουν να ψηφίσουν κάτι που δεν είναι στα γούστα της. Η Αλ Σαλέχ έχει γραμμένη την λαϊκή εντολή. Αυτό που θέλει είναι να μην χαλαστεί η θέση που έχει και δεν την ενδιαφέρει καθόλου αν αυτό θα είναι αποτέλεσμα μιας ολιγαρχίας.
Δεν πρόλαβε να ξημερώσει καλά-καλά, και ο υπουργός της κυβέρνησης Μπουμπούκος κατεβάζει τους Δικαστές και τις αποφάσεις τους από το υψηλότερο βάθρο της Πολιτείας λέγοντας ότι “όσους νόμους θα καταργούν (οι δικαστές), τόσους νόμους και εμείς θα ψηφίζουμε”! Ο Γεωργιάδης δεν σταματάει πουθενά, δεν τον φοβίζει τίποτε και στο λέει κατάμουτρα: Ακόμα και η Δικαιοσύνη να σε αθωώσει Έλληνα, εγώ θα βγάλω νόμο να σε στείλω στο μπουντρούμι γιατί έτσι γουστάρω. Η χούντα του Μπουμπούκου έρχεται και δένει απόλυτα με την φιλοσοφία της συγκυβέρνησης Πασόκ μέσα από τις χαριτομενιές της Αλ Σαλέχ: Πνιγείτε εσείς, η Δικαιοσύνη σας και η Δημοκρατία σας.
Βάζει σε εφαρμογή ο Χαρούλης μέσα στον φορολογικό νόμο με την οποία αν τολμήσεις και κάνεις διορθωτική φορολογική δήλωση για να είσαι καθαρός απέναντι στο Κράτος, τότε θα τιμωρήσει μέχρι και 2,500 ευρώ. Η ειλικρίνειά σου απέναντι ακόμα και σε αυτό το μπουρδέλο Κράτος θα τιμωρείται. Θα τρως πρόστιμο ακόμα και για το διορθωμένο λάθος σου. Αλλά ο Χαρούλης δεν σταμάτησε εκεί και ως σοβαρός τεχνοκράτης που είναι, ανακοίνωσε στο twitter του (τεχνοκράτης με πουλάκι) ότι θα μάς το μειώσει το πρόστιμο. Εσύ κάνεις σλάλομ με τα 2,500 ευρώ που σε καταστούν ποινικό κατηγορούμενο προσπαθώντας να κρατήσεις την φυλακή λίγο πιο μακρυά από το σήμερα και ο Χαρούλης σε ενημερώνει από το “πουλάκι” του ότι μπορεί να το σκεφτεί πόσο θα σου κατεβάζει το βρακί ή το πρόστιμο.
Ο κωλοπαιδαρισμός του νεοελληνισμού στο απόγειό του ανάμεσα στα μπούτια των τηλεοπτικών κυριακάτικων σόου και ανάμεσα στα μπούστα του καθημερινού τηλεοπτικού ξεκωλιασμού. Οι κεντρικές σελίδες εφημερίδων που θα έπρεπε να είχαν, τουλάχιστον σήμερα, ότι ένας Μπουμπούκος κατεβάζει την Δικαιοσύνη από το βάθρο της μέσω τηλεοπτικών καναλιών, μια Αφροδίτη του κώλου βρίζει τους Έλληνες ως φιλοχουντικούς και ένας Χαρούλης απαντά ως Γ.Γ. Ελληνικού Υπουργείου μέσω twitter, σήμερα ασχολούνται με τις βίλες του Γριβέα και με την απάντηση των Ελλήνων Αρχαιολόγων στο άρθρο των Times που προτείνει την ιδιωτικοποίηση των αρχαίων μας Μνημείων.
Όταν οι Λονδρέζοι πριν 2 χρόνια βάραγαν καμπανάκια για τις περίεργες αγορές ακινήτων στο Λονδίνο από Έλληνες που δεν τους ήξερε η μάνα τους, οι Έλληνες δημοσιογράφοι δεν έκαναν τον κόπο να σηκώσουν ένα τηλέφωνο σε μια real estate της Αγγλίας να πάρουν περισσότερες πληροφορίες. Μέχρι και ονόματα θα τους έδιναν οι συνάδελφοι τους Άγγλοι μόνο και μόνο για να έχουν θέμα να γράφουν ότι έγινε διαρροή ονομάτων από ελληνικό έντυπο.
Όταν τον Αύγουστο ο Παπούλιας υπέγραφε τον πολυσέλιδο νόμο με τίτλο “Ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας” σύμφωνα με τον οποίο οι ιδιώτες επενδυτές έχουν δικαίωμα μαζί με τα φιλέτα που θα αγοράσουν μπιρ παρα να διαχειρίζονται και τους αρχαιολογικούς χώρους που είναι μέσα σε αυτά, οι αρχαιολόγοι μάλλον έκαναν διακοπές παράλληλα με τον Παπούλια.
Μας δουλεύουν όλοι μαζί αντάμα. Πολιτικοί, εξουσιαστές, δικαστές, ξέκωλα, τεμπέληδες, δημοσιογράφοι, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί και όσοι έχουν πάρε-δώσε με αυτό το σύστημα. Χώρισαν τα πορσελάνινα τσανάκια τους από τα δικά μας τα τσίγκινα. Μέχρι να μάς δουν όλους μαζί σε ένα τεράστιο συσσίτιο μέσα από σιδερόφραχτα στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν θα ησυχάσουν. Το παιδικό τους όνειρο δεν ήταν μόνο να φθάσουν ψηλά αλλά να κατεβάσουν εμάς πιο κάτω κι από τον πάτο. Αυτό που ζούμε δεν είναι αποτέλεσμα οικονομοπολιτικής κατάστασης είναι η πραγματοποίηση των ονείρων διαχρονικών Εφιαλτών.

2 Σχόλια to "Η χούντα του Μπουμπούκου έρχεται και δένει απόλυτα με την φιλοσοφία της συγκυβέρνησης Πασόκ"

Kαλημέρα,
χθες ρώτησα έναν φίλο γιατρό πότε θα λήξει η απεργία στο ΕΟΠΥΥ.
Έβαλε τα γέλια , ο ΕΟΠΥΥ έκλεισε μου είπε την 3Ιη Δεκεμβρίου και είναι στα σκαριά το Π.Ε.Δ.Υ . Αρα αφού διαλύσεις έναν οργανισμό δεν έχεις απεργούς αλλά απολυμένους οι οποίοι περιμένουν πρόσληψη στον νέο οργανισμό που ακόμη δεν έχει γίνει η σύσταση .
Ας βγουν να πουν την αλήθεια , όχι με κομματικά κριτήρια για να μπορέσει αυτός ο λαός να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει χωρίς πολιτική ομπρέλα , με γνώμονα και μόνο το συμφέρον του και τα παιγνίδια που παίζει ο κάθε υπάκουος στην πραγματική κυβέρνηση που μας κυβερνά, και δεν πιστεύω να νομίζετε ότι η εγχώρια;

Mάλλον σου διαφεύγει κάτι . Αναφέρεται ότι κανείς δεν ενδιαφέρθηκε , ακόμη δεν κατάλαβες ότι ΟΙ κάποιοι είναι αυτοί που έχουν δημοσιότητα,
σωστά οι δημοσιογράφοι και όλοι οι παρατρεχάμενοι του »κοινωνικού κουτσομπολιού»; Οχι μόνο στην Αγγλία αλλά και στη Νέα Υόρκη οι εκεί Έλληνες γνώριζαν ότι αγόραζαν διαμερίσματα έλληνες από την Ελλάδα.Οι εκεί της πρεσβεία λες να μην είχαν ακούσει τίποτε ; Λες να μην γνώριζαν ;
Κατάφερα το μόνο που να ενδιαφέρει τον φουκαρά τον Έλληνα να είναι η τσέπη του . Πάντα δεν έκανε μόκο όταν ήταν για το συμφέρον του ; Μετά βέβαια για την αδιαφορία του ανταμείφθηκε .Τι με νοιάζει τι κάνει …αρκεί να πάρω και εγώ τη »δόση » μου , το μερίδιό μου από το πλιάτσικο. Όταν ο Μπουμπούκος απαξιώνει το δικαστικό σώμα γιατί τον κατηγορείτε ; Έχουμε άσπιλη δικαιοσύνη και της μουτζουρώνουν την τιμή; Την φτιασιδωμένη κοκότα ντε και καλά πρέπει να την αποκαλούμε κυρία γιατί έχει φραγκάτους προστάτες ;
‘Οσο για την ιδιωτικοποίηση των μνημείων μας εγώ θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου και θα ρωτήσω .Τόσα χρόνια που ήταν εκμετάλλευση του δημοσίου δεν έχει κλαπεί τίποτε ; Δεν έχει καταστραφεί ; Να θυμηθούμε τις φωτιές στην Ολυμπία ;
Αν υπάρχει κράτος δικαιοσύνης όλα είναι θεμιτά , δηλ. και ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας να συνεργαστούν αρμονικά και ν΄αποφέρουν κέρδη στο Έθνος . Αν ο ιδιωτικός τομέας είναι θύμα ενός διεφθαρμένου δημοσίου τομέα θα γίνουν πολλά και χειρότερα .
Αν έχεις το δικαίωμα να κάνεις ότι σου κατέβει για ίδιο όφελος και δεν μπορεί η δικαιοσύνη να σε φρενάρει εεεεεε, τότε δεν έχουμε κράτος αλλά απλώς λέμε ότι είμαστε μια αγέλη που τρέχει κατά εκεί που τοποθετείται ο σανός και δεν μας ενδιαφέρει σε ποιο χωράφι θα βοσκήσουμε αρκεί να φαααάμε .
»Η αγάπη του Εθνους έχει την αρχή της στην αγάπη του ατόμου » λέει ο αφορεσμένος Λασκαράτος
Δεν φταίνε αυτοί , φταίμε εμείς που διαβρωθήκαμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μόνο για το χρήμα .Ποδοπατήσαμε τα ήθη και τα έθιμα,και η πλάκα είναι ότι η διαφθορά εισχώρησε και στην εκκλησία …ΤΊΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ.
Ποιος θα τολμήσει ;;;;;;;πάντως όχι αυτός που βάζει το χέρι στη καρδιά για να μας δείξει ότι πονά , αλλά αυτός που με το πυρωμένο μαχαίρι θα λυώσει την αλυσίδα που μας κρατά σκλάβους και καθηλωμένους στη λάσπη .Το συμφέρον μας δεν είναι η βρωμιά που τους μόνους που ευνοεί είναι εκείνους που την διαχειρίζονται .

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 349,360 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: