Φιλοπατρία

Αποδείξεις για την χειραγώγηση των ειδήσεων από τα ΜΜΕ.

Posted on: 22 Μαρτίου, 2015

Επίθετα είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούμε για να χαρακτηρίσουμε κάποιον ή κάτι. Με άλλα λόγια, επίθετο είναι κάθε λέξη που κατά κανόνα δίνει ένα χαρακτηριστικό, μια ιδιότητα ή μια ποιότητα στο ουσιαστικό. Το επίθετο προσδιορίζει και μας φανερώνει τι λογής είναι αυτό το ουσιαστικό. Περιγράφει την ταυτότητά του.
Παρακάτω μια πρόχειρη συλλογή από διαδικτυακές αναφορές σε βεβηλώσεις αγαλμάτων και ιερών χώρων, όπου προκύπτει και η συνήθης αντίδραση του μιντιακού μας κόσμου. 
Σύμφωνα με την «επικρατούσα τάση» λοιπόν, της εγχώριας πληροφόρησης (sic), ανάλογα με το ΠΟΙΟΙ είναι οι βέβηλοι, τοποθετείται (επεξηγηματικά) το ανάλογο επίθετο – προσδιορισμός – ταμπέλα. Έτσι, για να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε (ή να μην καταλάβουμε) (ή να κάνουμε ότι δεν καταλάβαμε).Στην μια περίπτωση είναι ξεκάθαρο τι πρεσβεύουν οι βέβηλοι, στην άλλη δεν είναι. Στην μια περίπτωση κάνει μπαμ ποιοι είναι, στην άλλη δεν κάνει. Στην μια περίπτωση έχουν ιδεολογική ταυτότητα, στην άλλη δεν έχουν.

Μοιάζει λίγο με παιχνίδι.
Στην μια περίπτωση μας το.. μαρτυράνε για να μην δυσκολευτούμε, στην άλλη μας το κρατάνε μυστικό. Επίτηδες, για να αφήσουμε την φαντασία μας να οργιάσει…
Επίθετα ουδέτερα. Επίθετα που χρησιμεύουν ως καμουφλάζ, ως μάσκες ή ως μαύρα ντόμινο. Σαν τα μπουρμπούλια.
Είναι ξεκάθαρο. Αγκυλωτός σταυρός = νεοναζί. Η φωτογραφία πάντως είναι από Νορβηγία..
Οι δράστες άφαντοι. Τα συνθήματα όμως ήταν «ακροδεξιά». Ένα μάλιστα, όπως μας ενημερώνει η είδηση, έλεγε «Ζήτω η Γαλλία»!.. Η σβάστικα μπήκε φαρδιά πλατιά στην είδηση ως bonus. Βγήκε και ανακοίνωση κατά της «ισλαμοφοβίας»
Το μνημείο δεν ξέρουμε ποιοι το βεβήλωσαν, αλλά ήταν «νεοναζί» και μάλιστα «Πατρινοί»      
Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα…. Μα τι να σημαίνει αυτό το Α σε κύκλο πάνω στο άγαλμα του Παλαμά;;; Α, ναι! Το βρήκα! «Άγνωστοι»…!
Οι Άγνωστοι που λέγαμε πριν…
Τελικά μπορεί να κάναμε λάθος. Το Α μπορεί να σημαίνει «Ασυνείδητοι»!! (Την υπογραφή «Αναρχικοί Θήβας» από κάτω, κάντε ότι δεν την είδατε)
‘Η μήπως είναι «Ανεγκέφαλοι»;;;
Κάποιοι από τις παραπάνω ομάδες («Άγνωστοι», «Ανεγκέφαλοι» ή «Ασυνείδητοι») σίγουρα το έπραξαν κι αυτό
Οι ίδιοι με τους παραπάνω. Ανακοίνωση κατά της Χριστιανοφοβίας πάντως, δεν βγήκε
Τα συνθήματα τα έγραψαν (πάλι) «Άγνωστοι». Το ότι τα έγραψαν λίγο μετά την επίθεση των «αντιεξουσιαστών», δεν πρέπει να μας κάνει να τους συγχέουμε!! Μάλλον πρόκειται για δύο διαφορετικές ομάδες..  Προσέξτε επίσης, ότι η είδηση λέει: γράφτηκαν συνθήματα κατά του… «κράτους»!

Πηγή

3 Σχόλια to "Αποδείξεις για την χειραγώγηση των ειδήσεων από τα ΜΜΕ."

said

Μαρτίου 14, 2015 at 9:37 μμ

Επειδή γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στο κέντρο της Αθήνας – Πεδίον του Αρεως – Εξάρχεια και επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά πως λειτουργεί η Κρατική μηχανή και το πως σκέπτεται η εξουσία…………………….
http://kyameftopedioareos.blogspot.com

διαβεβαιούμε οτι :

Ουτε φύλλο δεν πέφτει στα Εξάρχεια χωρίς την άδεια της εξουσίας……..Π.Χ…..η πρόσοψη του ΕΜΠ δεν μπογιατίστηκε απο τους εξωγήινους, καμμία κατάληψη δεν εχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα χωρίς την άδεια της εξουσίας, όπως και ουδείς πόλεμος, εμφύλιος ή Μη …εγινε ποτέ χωρίς τις ευλογίες της Εξουσίας.

Για του λόγου το αληθές υπενθυμίζουμε στον πονεμένο απο τον εμφύλιο λαό μας, οτι τα Αγγλικά αεροπλάνα έριχναν εκείνη την χρονική περίοδο…..τενεκέδες με λίρες σε αμφότερα τα αριστερά και τα δεξιά στρατόπεδα και πάντα ταύτα υπο πλήρη γνώση και Τις ευλογίες των Φιλοδυτικών τότε ελληνικών κυβερνήσεων – βασιλέως.
( βλ.συγγρ.Κούκουνα ) …………….

Επίσης γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά και είμασταν παρόντες επιτόπου…. αν και μικροί σε ηλικία…… οτι η εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν εγινε μόνο απο την αγανάκτηση του Ελληνικού λαού ( δεν θα μπορούσε άλλωστε να πραγματοποιηθεί ποτέ χωρίς την άδεια υψηλότερων δυνάμεων ) αλλά όπως μελετάμε, υποδαυλίστηκε αλλά και εκτελέστηκε έντεχνα…… απο τις μυστικές υπηρεσίες των αμερικανών.

Συγκεκριμένα σε βιβλίο του ο κ.Αθανάσιος Στριγάς, για εκείνη την χρονική περίοδο , αναφέρει ευθαρσώς και ουδείς τόν αμφισβήτησε, οτι όλο το σκηνικό εκτελέστηκε απο την πιο επίλεκτη δύναμη των ΗΠΑ, ( ομάδα ΔΕΛΤΑ ) .
Και συγκεκριμένα, την βραδιά που έγινε το μπάμ του Πολυτεχνείου, τα πούλμαν της ομάδας Δ….σταμάτησαν στο Πεδίον του Αρεως, άγαλμα της Αθηνάς λεωφ.Αλεξάνδρας, μπήκαν μέσα στη δασική έκταση και ντύθηκαν με στολές ελλήνων αστυνομικών και απο εκει τροχάδην μέσω της οδού Σπυρίδωνος Τρικούπη βρέθηκαν στα Εξάρχεια οπου άρχισαν να πυροβολούν, κατα τοιούτον τρόπον, ώστε να εμφαίνεται ως ένοχη, η Ελληνική Αστυνομία…….ούτως ώστε να απομακρυνθεί απο την Εξουσία ο απειθήσας εις τας εντολάς των ΗΠΑ, Δικτάτωρ Γεώργιος Παπαδόπουλος και να τοποθετηθεί ο υποκλινόμενος και πειθόμενος εις τούτους………… νέος Δικτάτωρ Ιωαννίδης. ……..

Εν κατακλείδι είμαστε 100% σίγουροι οτι τώρα που η Ελλάς, διαμέσου των κ.Τσίπρα Βαρουφάκη – Καμμένου – Προκόπη Παυλόπουλου και ολων των υπόλοιπων Ελλήνων αριστερών και δεξιών πέταξε ενα βροντερό ΟΧΙ στα μούτρα των ξένων δυτικών. ………Η επόμενη κίνηση των ΗΠΑ θα ειναι να κάνει μια αλεπουδίσια – συγκαλυμμένη προβοκατόρικη κίνηση στο κέντρο των Αθηνών, «πάγια γεωστρατηγική τακτική» της, και μέσω των ταραχών που θα προκληθούν, θα εχει την ευχέρεια να …………….τοποθετήσει μία τύπου Greek ISIS κυβέρνηση μίσθαρνων ….για……………….. να κάνει απλά την δουλειά της.

Ας ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΗΜΕΙς ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑς…………. …………………………………………………………………………………………………..
«Η κυβέρνηση είναι απλώς ένας υπηρέτης -ένας προσωρινός υπηρέτης. Δεν είναι στα καθήκοντά της να ορίζει τι είναι σωστό και τι είναι λάθος και να αποφασίζει ποιος είναι πατριώτης και ποιος δεν είναι.
Η δουλειά της είναι να υπακούει σε εντολές, όχι να τις δίνει».

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Γιώργος Παρασχάκης

Πολύκαρπος Μαρκαράς ….
Οικολόγοι του Πεδίου του Αρεως.

Πολύκαρπε, σε ποιο βιβλίο του Κούκουνα αναφέρεσαι; Στα «τα ένοχα μυστικά της κατοχής»;

Αναφορικά με την ουσία της απάντησής σου λέγω το εξής. Σε βίδεο σχετικό με την «Γαλλική επανάσταση» λέχθηκε το εξής: Την ατζέντα για το αντιρατσιστικό, ομοφοβία (σικ) και όλα τα παρελκόμενα μέσω διαφόρων πιέσεων και εκβιασμών υπεύθυνος είναι ο ΟΗΕ και ο οποίος σχεδιάστηκε για να φέρει την παγκόσμια διακυβέρνηση αφού ο κόσμος θα είχε κουραστεί από τους διάφορους για οικονομικους και άλλους σκοπούς υποκινούμενους πολέμους.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority





«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος




My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifisma



Drop flagcounter.com
drop flagcounter



Βγάλε μετά συμπέρασμα




5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ Ροΐδης



ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον





ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis





Πολυδιαβασμένες αναρτήσεις

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 378.510 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. Παπαγεωργίου



Κατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο






Εγγραφείτε στην
Φιλοπατρία



Site Meter



"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS allenaki




drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο



"Share this blog" Facebook Twitter More...