Φιλοπατρία

Η απάτη των εμβολίων

Posted on: 3 Μαΐου, 2013

Η απάτη των εμβολίων ΤΕΛΕΙΩΣΕ! …Μυστικά έγγραφα αποκαλύπτουν την Τρομακτική Αλήθεια! … Μία από τις μεγαλύτερες Ιατρικές απάτες στην ιστορία!

hoax

Βάσει του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας (Freedom of Information Act (FOIA)), στο Ηνωμένο Βασίλειο [αίτηση] που κατατέθηκε από ιατρό έχει αποκαλύψει μυστικά επίσημα έγγραφα 30 χρόνων που αποδεικνύουν ότι οι εμπειρογνώμονες της κυβέρνησης …
1. Γνώριζαν ότι τα εμβόλια δεν λειτουργούν
2. Γνώριζαν ότι προκαλούν τις ασθένειες που υποτίθεται ότι θα απέτρεπαν
3. Γνώριζαν ότι είναι κίνδυνος για τα παιδιά
4. Συνωμότησαν για να πουν ψέματα στο κοινό
5. Εργάστηκαν για να εμποδίσουν μελέτες ασφάλειας

Αυτά είναι τα ίδια εμβόλια που είναι υποχρεωτικά για τα παιδιά στις ΗΠΑ.

Μορφωμένοι γονείς μπορούν να πάρουν τα παιδιά τους είτε έξω από το δρόμο της ζημιάς ή να συνεχίσουν να ζουν μέσα σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλιότερα ψέματα στην ιστορία, ότι τα εμβόλια – γεμάτα με βαρέα μέταλλα, ιογενείς ασθένειες, μυκόπλασμα, κόπρανα, θραύσματα DNA από άλλα είδη, φορμαλδεΰδη, πολυσορβικό 80 (μέσο αποστείρωσης) – είναι ένα θαύμα της σύγχρονης ιατρικής.

[Αίτηση] Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας κατατέθηκε στις ΗΠΑ για το CDC από γιατρό με ένα αυτιστικό γιο, που αναζητεί πληροφορίες σχετικά με το τι το CDC* γνωρίζει για τους κινδύνους των εμβολίων, έπρεπε από το νόμο να απαντηθεί σε 20 ημέρες.

*CDC  (σύντμηση για  Centers for Disease Control and Prevention – Κέντρα για Πρόληψη και Έλεγχο Ασθενειών)

Σχεδόν 7 χρόνια αργότερα, ο γιατρός πήγε στο δικαστήριο και το CDC υποστήριξε ότι δεν πρέπει να παραδώσει τα έγγραφα. Ο δικαστής διέταξε το CDC να παραδώσει τα έγγραφα την 30 Σεπτεμβρίου 2011.

Στις 26 Οκτώβρη 2011, ο αρχισυντάκτης της Denver Post εξέφρασε αποτροπιασμό ότι η κυβέρνηση Ομπάμα, μετά την υπόσχεση να είναι ιδιαίτερα διαφανής, ήταν να προτείνει αλλαγές στο Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας που θα της επιτρέψουν να προχωρήσει πέρα ​​από την κήρυξη κάποιων έγγραφων ως απόρρητα και να επιτρέψει πραγματικά σε κυβερνητικές υπηρεσίες (όπως το CDC) να δηλώσουν κάποια έγγραφα ως «ανύπαρκτα».

Ταυτόχρονη σε αυτή τη συνεχιζόμενη μαζική συγκάλυψη του CDC που περιλαμβάνει τόσο την πρωτοβάθμια «υγεία» όχι συνιστώμενη, αλλά υποχρεωτική για τα παιδιά της Αμερικής, το CDC αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα σχετικά με την εδώ και δεκαετίες συγκάλυψης των βλαβερών συνεπειών του φθορίου και την επιρροή στις ζωές όλων των Αμερικανών, ειδικά των παιδιών και την έκθεση σε κίνδυνο του ανοσοποιητικού. Αγωγές ετοιμάζονται.

Τα παιδιά καταπίνουν 3-4 φορές περισσότερο φθόριο ανά σωματικό βάρος από τους ενήλικες και «ο απόλυτος αριθμός των δυνητικά ζημιωμένων πολιτών – άτομα με οδοντική φθορίωση, νεφροπαθείς αποτίθενται σε χρήση αιμοκάθαρσης, διαβητικοί, ασθενείς του θυρεοειδούς, κ.α. – αριθμοί σε εκατομμύρια «.

Το CDC προφανώς ενεργεί ενάντια στην υγεία του αμερικανικού λαού. Η απειλή για τη ζωή του αμερικανικού λαού που τίθεται από τη συμπεριφορά του CDC δεν σταματά εκεί.

Συμμετείχε στην σχεδίαση νόμων πανδημίας που βρίσκονται στα βιβλία σε κάθε πολιτεία στις ΗΠΑ, που φροντίζουν η κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει το στρατό για να αναγκάσει άγνωστα, χωρίς δοκιμή εμβόλια, φάρμακα, χημικές ουσίες, και «ιατρικές» θεραπείες για το σύνολο της χώρας, αν δηλώσει πανδημία έκτακτης ανάγκης.

Η αξιοπιστία της CDC στην κήρυξη μιας τέτοιας πανδημίας έκτακτης ανάγκης είναι ανύπαρκτη, και πάλι με βάση το Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας. Διότι το 2009, μετά που το CDC είχε δηλώσει τον H1N1 «πανδημία», το CDC αρνήθηκε να ανταποκριθεί στο Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας που κατατέθηκε από την CBS News και το CDC, επίσης, επιχείρησε να εμποδίσει την έρευνά τους.

Αυτό που το CDC έκρυβε ήταν μέρος σε ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά σκάνδαλα στην ιστορία, με την κατάσβεση εξωφρενικά υπερβολικών στοιχείων σχετικά με ό, τι ισχυρίστηκε ότι ήταν κρούσματα του ιού Η1Ν1, και με αυτόν τον τρόπο, δημιούργησε την εσφαλμένη εντύπωση μιας «πανδημίας» στις ΗΠΑ.

Το CDC επίσης κάλυπτε και ένα οικονομικό σκάνδαλο για να ανταγωνιστεί το σχέδιο διάσωσης αφού τα εμβόλια για την ψευδή πανδημία κόστισαν δισεκατομμύρια στις ΗΠΑ.

(Αλήθεια τι έγινε με την παραγγελία των εμβολίων στην Ελλάδα από τον Αβρααμόπουλο; Μάθαμε κάτι; Ανέλαβε κανείς να αποζημιώσει το δημόσιο ή και αυτό θα το πληρώσει ο μαλάκας κυρίαρχος λαός;)

Ακόμη χειρότερα, το CDC έβαλε τις έγκυες γυναίκες πρώτες στη γραμμή για ένα μη δοκιμασμένο εμβόλιο με ένα μέσο αποστείρωσης, το πολυσορβικό 80, σε αυτό.
Χάρη στην CDC, «ο αριθμός των σχετιζόμενων με το εμβόλιο «εμβρυϊκών θανάτων», αναφέρει αύξηση κατά 2.440 τοις εκατό το 2009 σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, η οποία είναι ακόμη πιο συγκλονιστική από την στατιστική αποβολών [700% αύξηση].

Η έκθεση της φάρσας των εμβολίων συναγωνίζεται στήθος με στήθος με την πολύ μεγαλύτερα φάρσα της θανατηφόρας γρίπης 1918-1919. Ήταν η ασπιρίνη που σκότωσε ανθρώπους στο 1918-1919, και όχι μια πανδημία γρίπης. Ήταν η μεγαλύτερη βιομηχανική καταστροφή στην ιστορία της ανθρωπότητας με 20 -50.000.000 ανθρώπους νεκρούς, αλλά κατηγορήθηκε η γρίπη.

Η αρχή της βιομηχανίας των φαρμάκων ξεκίνησε με αυτήν την επιτυχία (και η Monsanto ήταν μέρος της).

Ο μύθος της γρίπης χρησιμοποιήθηκε από τον Τζορτζ Μπους για να απειλήσει τον κόσμο με «άλλη πανδημία γρίπης που θα μπορούσε να σκοτώσει εκατομμύρια» – μια τακτική τρομοκρατίας για να κάνει νομοθεσία πανδημίας στα βιβλία σε κάθε πολιτεία και σε όλο τον κόσμο.

Στη συνέχεια, το CDC χρησιμοποίησε τη φάρσα της πανδημίας για να δημιουργήσει τρόμο σχετικά με τον H1N1 και να προωθήσει θανατηφόρα εμβόλια στο κοινό, σκοτώνοντας χιλιάδες αγέννητα παιδιά και άλλους.

(Η CDC δεν θα ανακοινώσει τα δεδομένα και συνεχίζει να προωθεί το ίδιο εμβόλιο.)

Η φάρσα του χρονοδιαγράμματος των εμβολίων τελείωσε, και αποκαλύφθηκε από τις FOIA στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η φάρσα του ενδιαφέροντος της CDC για τη ζωή των παιδιών έχει εκτεθεί με την άρνησή της να ανταποκριθεί στις FOIA ενός γιατρού γύρω από τις γνώσεις της για τους κινδύνους του εμβολίου.

Η φάρσα πανδημίας του 1918-1919 έχει αποκαλυφθεί από το έργο του Δρ Karen Starko σχετικά με τον ρόλο της ασπιρίνης στην δολοφονία ανθρώπων.

Και παρά την άρνηση να ανταποκριθεί στις FOIA, η σκανδαλώδης φάρσα της CDC μιας πανδημίας γρίπης το 2009 και το ρόλο της στη δημιουργία της, εκτέθηκε από τη CBS News.

Και η κυβέρνηση Ομπάμα, στην προσπάθειά της να σώσει το τελευταίο απομεινάρι της μυστικότητας γύρω από το τι πραγματικά συμβαίνει με τα εμβόλια, δηλώνοντας έγγραφα του Οργανισμού ανύπαρκτα, έκανε τους ισχυρισμούς της  περί διαφάνειας, ανύπαρκτους.

Αλλά οι νόμοι της πανδημίας τακτοποιώντας για άγνωστα εμβόλια να γίνουν με το ζόρι σε ολόκληρη τη χώρα είναι ακόμα στη θέση τους με την HHS να δημιουργεί ένα μείγμα εμβολίων που δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούνται για κανέναν και κάθε ευθύνη για τα εμβόλια έχει αφαιρεθεί.

Εν τω μεταξύ, μια Καναδική μελέτη μόλις απέδειξε ότι το εμβόλιο της γρίπης που περιέχει το εμβόλιο H1N1 το οποίο σκοτώνει τα έμβρυα στη μήτρα, στην πραγματικότητα αυξάνει τον κίνδυνο σοβαρής πανδημίας γρίπης.

Οι Αμερικανοί που έχουν εξαπατηθεί υποβάλλοντας τα παιδιά τους στα θανάσιμα εμβόλια του CDC, έχουν ένα μέσο για να απαντήσουν τώρα. Άνθρωποι από όλες τις εκφάνσεις της ζωής και κάθε οργανισμό, πρέπει να …

1.) Πάρουν τις πληροφορίες από τις FOIA του Ηνωμένου Βασιλείου εκθέτοντας 30 χρόνια ψεμάτων για τα εμβόλια, την άρνηση του CDC να παράσχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το τι γνωρίζει για αυτά τα ψέματα και τις προσπάθειες της κυβέρνησης Ομπάμα να κρύψει την επίγνωση του CDC γι’ αυτά τα ψέματα … πηγαίνετε στις νομοθεσίες κατάστασής τους, απαιτήστε την άμεση ακύρωση του προγράμματος εμβολίων της CDC και των πανδημικών νόμων!
2). Ενημέρωση κάθε βετεράνου, ενεργού στρατιωτικό πρόσωπο, ανθρώπων της επιβολής του νόμου, τους πράκτορες της DHS και το ιατρικό προσωπικό … ξέρουν, για τη φάρσα των εμβολίων.

Οι οικογένειές τους απειλούνται βαθιά, επίσης, αλλά μπορεί να μην γνωρίζουν ή να έχουν τυλιχτεί σε δομές οργανισμών από τη φαρμακευτική βιομηχανία (δυσδιάκριτες από τους τραπεζίτες και τις εταιρείες πετρελαίου), που θα τους κάνει πράκτορες του θανάτου για τη χώρα τους με την ανακήρυξη   έκτακτης ανάγκης της «πανδημίας» ή «βίο-τρομοκρατική» επίθεση.

Είναι απολύτως σαφές πλέον ότι οι δομές της τρομοκρατίας βιοτρομοκρατίας είναι απάτες, ώστε οι δράσεις που αναλαμβάνονται για την «προστασία» αυτής της χώρας με χρήση αυτών των νόμων θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι αυτό που απειλεί την ύπαρξη των Αμερικανών.
~ ~ ~ ~ ~

Ήταν η ασπιρίνη που σκότωσε εκατομμύρια το 1918-1919. Τώρα είναι διατεταγμένα και άγνωστα, χωρίς δοκιμασία εμβόλια με απαγορευμένα πρόσθετα σ’ αυτά που απειλούν τη χώρα με εκατομμύρια θανάτους.

Την ίδια στιγμή, η CDC κατέχει 500.000 μέγα-φέρετρα, φτιαγμένα για να αποτεφρωθούν, στην ιδιοκτησία της εκτός της Ατλάντα. Για να είμαστε ευθείς και τίμιοι, αλλά είναι πλέον σαφές ότι η CDC δεν θα πρέπει να συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο στη δημόσια υγεία.

Χάρη στο Freedom of Information Act (FOIA), γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια δεν είναι ένα θαύμα της σύγχρονης ιατρικής.

Οποιαδήποτε ιατρική ή κυβερνητική αρχή που επιμένει ότι τα εμβόλια προλαμβάνουν τις ασθένειες είναι είτε σε άγνοια των κυβερνητικών εγγράφων (και ατελείωτων μελετών) αποκαλύπτοντας το ακριβώς αντίθετο ή των προσπαθειών της CDC για να κρύψει την αλήθεια για τα εμβόλια από το κοινό, ή να σημαίνει βλάβη για το κοινό.

Χάρη στο Freedom of Information Act (FOIA), γνωρίζουμε το χρονοδιάγραμμα εμβολίων είναι μια φάρσα.
Ο κίνδυνος για την υγεία των Αμερικανόπουλων και των ενήλικων είναι τα εμβόλια.

«Το μεγαλύτερο ψέμα που λέχθηκε ποτέ είναι ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά»
-Δρ. Len Horowitz

9 Δεκ 2012 – αναρτήθηκε EndAllDisease

Σχετικές αναρτήσεις:

Πίσω από τα «ανθρώπινα δικαιώματα»

Πως αρρωσταίνουν τα παιδιά από καρκίνο;

ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ

Καλοί άνθρωποι κοιμηθείτε, χωρίς φόβο, εμείς φροντίζουμε για σας

Το ξεβράκωμα

Μάλλον δεν συζητήσανε για τον καιρό οι Bilderbergers

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority





«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος




My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifisma



Drop flagcounter.com
drop flagcounter



Βγάλε μετά συμπέρασμα




5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ Ροΐδης



ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον





ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis





Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 378.529 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. Παπαγεωργίου



Κατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο






Εγγραφείτε στην
Φιλοπατρία



Site Meter



"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS allenaki




drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο



"Share this blog" Facebook Twitter More...