Φιλοπατρία

1984: η δημιουργία μίας “αστυνομίας της σκέψης”

Posted on: 30 Μαΐου, 2013

Αντιρατσιστικός νόμος: Ένα ακόμη “αλαλούμ”

Του Δημήτρη Παπαγεωργίου.
Κάποιοι θα βρεθούν να «πανηγυρίσουν» για την απόσυρση του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου. Κάποιοι μάλιστα θα προσπαθήσουν να το χρεώσουν στον… Σαμαρά και στην ΝΔ, που θέλουν δήθεν να κλείσουν το μάτι προς τα δεξιά τους. Κάποιοι θα μιλήσουν για την «Ελευθερία του λόγου» που κέρδισε και λοιπά.
Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται περί μίας «αναβολής». Όπως πανηγυρίσαμε όταν το έφερε ο Καστανίδης και απεσύρθη, όπως έγινε και όταν η κυβέρνηση Παπαδήμου το έβαλε στο «ψυγείο», μέχρι να το ξαναφέρει ο Ρουπακιώτης. Ξαναμπαίνει στο «ψυγείο» λοιπόν. Οι γενεσιουργές αιτίες του όμως δεν καταλύονται. Αντίθετα, ενδυναμώνονται.
Ενδυναμώνονται μέσω της ίδιας της ΝΔ, η οποία νομιμοποιεί πολιτικά τέτοιες απόψεις, μέσω της συνεργασίας της με την ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ. Δύο κόμματα που αντιπροσωπεύουν ακριβώς την νεοταξίτικη τάση που θέλει να «υπερασπιστεί» την μετατροπή της Ελλάδας (και ολόκληρης της Ευρώπης) σε πολυφυλετικά και πολυπολιτισμικά κράτη. Το καθεστώς των οποίων θα υπερασπίζονται δρακόντειοι νόμοι, κατά τυχόν αντιδράσεων των «ιθαγενών».
Την νομιμοποιεί όχι μόνο μέσω της συγκυβέρνησης, αλλά και μέσω του ίδιου του τρόπου με τον όποιο αντιμετωπίζει το θέμα. «Αρκεί το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο», «υπάρχουν αοριστίες», «αντισυνταγματικά σημεία» κλπ., κλπ. Όχι αντίθεση στην πραγματική ρίζα, όχι υπεράσπιση του τρόπου ζωής και της κοινότητας των Ελλήνων. Απλά μισόλογα.
Είναι τέτοια η φύση της «αντίδρασης» της ΝΔ που μόνον ένα αποτέλεσμα μπορεί να έχει. Να επιστρέψει ο αντιρατσιστικός νόμος. Να επιστρέψει, πιο βαρύς, πιο «δρακόντειος» όταν θα έχουν την ευκαιρία να τον φέρουν μόνοι τους οι Βενιζελο-Κουβέληδες. Με την συνεργασία φυσικά του Alexis Τσίπρα, ο οποίος βρίσκεται φυσικά στο πλευρό τους. Εκτός όμως από την συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ έχουν την συναίνεση και κάποιων υπερφιλελεύθερων της ΝΔ. Και οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων του ΓΑΠ και της Ρεπούση, θα καταθέσουν ως κοινή πρόταση νόμου το έκτρωμα αυτό. Ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, έστειλε το σχετικό χαρτί στον Πρόεδρο της Βουλής.
Στην επιστολή, οι ΠΑΣΟΚοι υποτιμούν βάναυσα την νοημοσύνη μας, λέγοντας ότι οι προβλέψεις του νόμου αυτού «θα αποτελέσουν ισχυρό θεμέλιο ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής και της ασφάλειας των πολιτών, καθώς και της αποτελεσματικής θωράκισης του δημοκρατικού πολιτεύματος».
Βλέπουμε εδώ κάτι σημαντικό. Βλέπουμε ακριβώς ποίοι είναι οι φορείς οι οποίοι επικροτούν την δημιουργία μίας “αστυνομίας της σκέψης”. Βλέπουμε πώς λειτουργεί κάθετα, διαπερνώντας τα κόμματα η νεοταξίτικη προπαγάνδα. Φιλελεύθεροι της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ.
Το ΚΚΕ αντιτίθεται στον νόμο μεν, για τους δικούς του λόγους δε. Λόγους που πολύ λίγο έχουν να κάνουν με την προστασία του αγαθού της ελεύθερης σκέψης. Εάν στον νόμο γινόταν πιο σαφής αναφορά ότι έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για πατριώτες το ΚΚΕ θα ήταν πρώτο στα κάγκελα, ζητώντας την υπερψήφισή του.
Επιστολή της πανικόβλητης Μαρίας Ρεπούση και σε ΣΥΡΙΖΑίους
Αυτό όμως που ντρέπεται να κάνει το ΚΚΕ, το κάνει η Μαρία Ρεπούση. Η οποία ζητά την “προσαρμογή” του νόμου, προκειμένου να εξυπηρετεί πλήρως την ατζέντα της «Αντιγράφουμε από το enikos.gr: «Ένα έγγραφο που ανατρέπει τα δεδομένα στη συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Πρόκειται για επιστολή της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση προς την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.
Η κυρία Ρεπούση ζητεί από την αντιπολίτευση να… αντιδράσει, προκειμένου να μην περάσουν στο νομοσχέδιο όσα έχει αποφασίσει, ως Γενοκτονίες η Ελληνική Βουλή, δηλαδή της Μικράς Ασίας και των Ποντίων! Είναι χαρακτηριστικό ότι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ καλεί την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ να παρακινήσει ‘συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους’ να μην ‘περάσει’ η -όπως τη χαρακτηρίζει- ‘προβληματική διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου’!»
Και παρεμβάσεις από το εξωτερικό
Υπέρ της ψήφισης αντιρατσιστικού νόμου από την ελληνική κυβέρνηση τάχθηκε η Επίτροπος της Ε.Ε. για Εσωτερικές Υποθέσεις, σε ομιλία της σε χθεσινοβραδινή εκδήλωση του ιδρύματος Φρίντριχ Έμπερτ στο Βερολίνο. Σε ερώτηση της Deutche Welle για το αν πιστεύει ότι επαρκούν οι προσπάθειες που καταβάλλει η ελληνική κυβέρνηση για την καταπολέμηση της ακροδεξιάς, η κ. Σεσίλια Μάλστρομ απάντησε ως εξής: «Όχι, δεν επαρκούν, αλλά κάνει όμως αρκετά.
Βρισκόμαστε σε συνεχείς συνομιλίες για να δούμε πως μπορούμε να τους βοηθήσουμε, αλλά και για να παρακολουθήσουμε τι κάνουν. Κατά την παραμονή μου στην Αθήνα πριν μια εβδομάδα συζητήσαμε και για το νομοσχέδιο. Απ΄ ό,τι κατάλαβα σκοπεύουν να το προωθήσουν πολύ σύντομα. Έχει αργοπορήσει για διάφορους λόγους, αλλά θα κατατεθεί πολύ σύντομα στο κοινοβούλιο. Αυτό μου έχουν υποσχεθεί και εύχομαι να αποδειχθεί σωστό. Πρόκειται για ευρωπαϊκό δίκαιο». Είναι ακριβώς τέτοιες στάσεις όπως αυτή της κ. Μάλμστρομ (της οποίας η πρωτεύουσα της χώρας καταγωγής της τυλίγεται στις φλόγες από την “εξέγερση” μουσουλμάνων λαθρομεταναστών) που δικαιώνουν αυτούς που λένε ότι η Ε.Ε. αποτελεί ένα Σοβιετικού τύπου κατασκεύασμα.
Θέμα νοοτροπίας και όχι νόμου
Όπως έγραφα στην αρχή, παρόλα τα πολιτικά τερτίπια της, η ΝΔ στην ουσία δεν ξεφεύγει από την αριστερίστικη αυτή λογική που διαπερνά όλα τα υπόλοιπα κόμματα. Η ΝΔ μπορεί να μην κατέθεσε ως κυβέρνηση τον “αντιρατσιστικό” νόμο. Ο λόγος όμως γι’ αυτή της την κίνηση, όπως υπογραμμίζουν οι πηγές μέσα από την Συγγρού, δεν είναι η “ιδεολογική της αντίθεση”, αλλά πολιτικοί τακτικισμοί. Φοβούνται – όπως λένε ανοικτά – την ηρωοποίηση της Χρυσής Αυγής.
Και πιο ξεκάθαρα, φοβούνται μήπως έχουν ακόμη μεγαλύτερες απώλειες προς το κόμμα της οδού Μεσογείων. Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή, και στο συγκεκριμένο θέμα ακολουθεί την τακτική του “ώριμου φρούτου”. Δεν εμπλέκεται ιδιαίτερα στην όλη συζήτηση, καθώς όπως δείχνει με τις δημοσιεύσεις της θεωρεί win-win την κατάσταση. Αν δεν περάσει ο “αντιρατσιστικός νόμος” θα είναι μία “νίκη” της έναντι της αριστεράς. Εάν περάσει ο αντιρατσιστικός νόμος θα είναι μια νίκη της έναντι της Δεξιάς. Έτσι θεωρεί ότι δεν χρειάζεται να “ιδρώνει” και πολύ για το τι θα συμβεί. Υπό αυτή την έννοια και αυτή ακολουθεί ένα διαφορετικό μονοπάτι “τακτικισμού”, όπως κάνει και η ΝΔ.

2 Σχόλια to "1984: η δημιουργία μίας “αστυνομίας της σκέψης”"

κον Δημητρη Παπαγεωργιου:
Ενταυθα:

Μπαρουφες!
Μην ντρεπεσαι. Αυτοι ειναι απο πισω.
ΑΥΤΟΙ που ΗΣΑΝ ΠΑΝΤΑ πισω απ’ τον μπερντε.

«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»
Το ειπε κι Βολταίρος

———

ΚΙΣ ΠΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ:
ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ!

Ημερησία διαταγή προς τους… ναυτιλομένους του… συνταγματικού τόξου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, κόμμα Καμμένου και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις), να αφήσουν στην άκρη τους ψευτο- εγωισμούς και τα καραγκιοζιλίκια «του δηθεν» και να τα βρουν μεταξύ τους ενώπιον του κοινού (για το ντόπιο και το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας) κινδύνου της Χρυσής Αυγής, εξέδωσε το ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο). Ιδού:

«Καλούμε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας να υπερβούν τις μεταξύ τους διαφορές και να υπερψηφίσουν ένα νόμο που θα δείχνει μηδενική ανοχή στη ρατσιστική βία, στην ξενοφοβία, στον αντισημιτισμό και στη διάψευση του Ολοκαυτώματος. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην μεταπολεμική ιστορία της χώρας μας, υπάρχει ανάγκη για την αντιμετώπιση των ακραίων πρακτικών και ιδεολογιών.
Θεωρούμε ζωτικής σημασίας θέμα την ενίσχυση της Παιδείας μέσω συγκεκριμένων προγραμμάτων και πρωτοβουλιών που θα δώσουν στους νέους, κυρίως, τη γνώση και τη δύναμη της κρίσης ώστε να μην επιτρέψουν στην αυριανή κοινωνία να διολισθήσει στις ιδεολογίες εκείνες που έγραψαν τις μελανότερες και απεχθέστερες σελίδες της ευρωπαϊκής ιστορίας στέλνοντας στο βιομηχανοποιημένο θάνατο αθώους ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και 6.000.000 Εβραίους».

υγ.1
Σημαντική παρατήρηση: οι κύριοι του ΚΙΣ, δεν έχουνε πει ποτέ ούτε μία λέξη για τη γενοκτονία που υφίσταται τα τελευταία 65 χρόνια ο μαρτυρικός λαός της Παλαιστίνης. Ούτε καν όταν θύματα της σιωνιστικής μηχανής του θανάτου είναι μικρά παιδιά!

υγ. 2
Φορους στο Ελληνικο δημοσιο πληρωνουν; Υπηρετουν στον Ελληνικο Στρατο; Αν οχι πως εχουν το θρασσος να μιλουν για τα κοινα των Ελληνων;
Η ακομα καλυτερα πως εχουν το θρασσος να αναμυγνειοντε στα εσωτερικα ενος ξενου Εθνους την στιγμη που οι ιδιοι ειναι φιλοξενουμενοι.

υγ. 3
Αληθεια γιατι λεγονται ΚΙΣ και οχι ΚΕΣ;
Υπαρχει φαβα στον λακκο;
Ξερω οτι η ΕΥΠ εχει αλλωθει απο δαυτους αλλα υπενθυμιζω σε ορισμενους ΕΛΛΗΝΕΣ αξιωματικους της, οτι αυτη η φαρα ειναι πολυ επικινδυνη για την ασφαλεια του Ελληνικου Εθνους.
Εχετε τους σαγιανιμ απο κοντα.

EKTAKTO, AΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΕΣΑ!!!!!!!!! (Δεν ανήκω ουδόλως στον κάτωθι φορέα, το αναδημοσιεύω αυτούσιο όπως και το βρήκα λόγω της σημασίας ενός τέτοιων διαστάσεων γεγονότος εάν και εφόσον αποδειχθεί κάτι τέτοιο αληθές, όπου και δυστυχώς οι αποδείξεις απ’τον ίδιο φορέα είναι αμέτρητες, ανυπολόγιστης σημασίας και αναντίρρητες δυστυχώς, τα υπόλοιπα και υπολειπόμενα έγκεινται στη προσωπική κρίση/ και κατ’επέκτασιν προσωπική ευθύνη του καθενός απ’τους μέχρις εσχάτης λεπτομέρειας πληροφορούμενους Έλληνες) ΕΛΑΤΕ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Κ-Α-Ι ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΠΡΙΝ ΒΥΘΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΒΥΣΣΟ ΜΕ ΖΥΜΩΣΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ, ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘ’ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ/ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΡΡΕΕΙ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ, ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΔΙΧΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΥΣ ΟΠΟΙΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΩΝ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ!!! ΧΑΙΡΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ Η ΞΑΝΑΖΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΠΡΙΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΩΝ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΕΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΑΠΑΡΧΗΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΘΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΡΥΣ ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ/ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ!!! ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ!!! (ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΡΟΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΥΣΙΩΣ):

ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/06/blog-post_17.html

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ Ο.Ε.Α. , ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ , ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,

(…) ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (…) ΩΣΤΕ (…) ΩΣΤΕ (…) Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (…) ΘΑ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΟΠΛΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ — ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ — ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ 450.000 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΤΟΥ ” UCK ” KAI TOY ” UCC ” ( ” ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ” ) ΚΑΙ ΑΠΟ 650.000 ΑΣΙΑΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΧΑΤΖΑΡΟΦΟΡΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ — ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ — ΚΛΠ (…) —–

(…) ΣΥΡΙΖΑ (…) ΣΤΟ 32 % (…) —– —–ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΩΡΑ (…) ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΕΤΕ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ (…) ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ !!! —— —– ΣΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ” Χ 1 ” ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΞΗ ΑΣΤΕΡΩΝ (…) . —— ΑΝΤ ‘ ΑΥΤΟΥ , Α / Α : ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ (…) – —-

prometheaneuropa.wordpress.com

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority





«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος




My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifisma



Drop flagcounter.com
drop flagcounter



Βγάλε μετά συμπέρασμα




5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ Ροΐδης



ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον





ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis





Πολυδιαβασμένες αναρτήσεις

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 378.569 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. Παπαγεωργίου



Κατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο






Εγγραφείτε στην
Φιλοπατρία



Site Meter



"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS allenaki




drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο



"Share this blog" Facebook Twitter More...