Φιλοπατρία

Εβραίοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!


Το σημερινό άρθρο είναι ένα υπόμνημα/ ενημέρωση για ΟΛΟΥΣ τους διαχειριστές Ελληνόφωνων και Ελληνικών ιστοσελίδων. Για όσους το κρίνουν ενδιαφέρον και θέλουν να ενημερώσουν τους επισκέπτες των ιστοσελίδων να μη διστάσουν, για όσουςδεν θα το αναρτήσουν, ας το έχουν τουλάχιστον σαν μπούσουλα, για να κατανοούν καλύτερα, το Πως λειτουργεί η Ισραηλινή /Εβραίικια προπαγάνδα στα ιστολόγια και στο ίντερνετ γενικότερα.
Από τον Jonathan Cook.
Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή’ «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ.

Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
«Το Ιντερνετ με όλα όσα προσφέρει είναι ένα ‘θέατρο’ στην ισραηλο-παλαιστινιακή σύγκρουση, και πρέπει να δραστηριοποιούμεθα σε αυτό το θέατρο, αλλιώς θα χάσουμε», δήλωσε ο
Ilan Shturman, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το έργο (στρατολόγησης).
Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet
» ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του
τρέχοντος έτους.

Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης(της ιδέας αυτής),με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
Η ομάδα θα εμπίπτει στην αρμοδιότητα ενός μεγάλου τμήματος (του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ), που ήδη ασχολείται με την διάδοση προπαγάνδας (εβραίικος όρος «hasbara«), και επίσημα θα μεταφράζεται ως «δημόσια εξήγηση», αλλά στην ουσία είναι Ισραηλινή προπαγάνδα. Αυτό (το πρόγραμμα) δεν περιλαμβάνει μόνο τις κυβερνητικές ενέργειες δημοσίων σχέσεων, αλλά και πιο μυστικές σχέσεις με το υπουργείο εξωτερικών, που θα χειρίζεται ένα σύνολο ιδιωτικών οργανισμών με πρωτοβουλίεςπου προωθούν την καλή εικόνα του Ισραήλ στον Διεθνή Τύπο, την Τηλεόραση και στο Ιντερνετ.
Σε μια συνέντευξη αυτό το μήνα με την Calcalist, μια ισραηλινή εφημερίδα των επιχειρήσεων, ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
«Οι δικοί μας δεν θα λενε: «Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/
hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής»…. «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -«Θα μιλάνε σαν γνήσιοι επισκέπτες ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουνμε σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών».
Η
RonaKuperboim,
αρθρογράφος του Ynet, του ποιο δημοφιλούς δικτυακού τόπου ειδήσεων του Ισραήλ, κατήγγειλε την πρωτοβουλία, λέγοντας ότι ανέφερε ότι το Ισραήλ είχε γίνει ένα «αστυνομικό κράτος υποδούλωσης της σκέψης διεθνώς».
Πρόσθεσε ότ
ι «καλές δημόσιες σχέσεις, δεν μπορεί να αλλάξουν την πραγματικότητα στα κατεχόμενα εδάφη και να την κάνουν ομορφότερη. Παιδιά σκοτώνονται, τα σπίτια συνεχίζουν να βομβαρδίζονται, και οι Παλαιστινιακές οικογένειες και πεινούν.
Η στήλη της έγινε δεκτή από αρκετούςπροπαγανδιστές που την ρωτούσαν με δόση ειρωνείας που μπορούν να υποβάλλουν τα δικαιολογητικάτους για πρόσληψη, στο υπουργείο εξωτερικών του Ισραήλ.

Το έργο είναι μια προσπαθεί δημιουργίας ειδικώνδημοσίων σχέσεων του υπουργείου, που υλοποιείται ειδικά
μετά την επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα, το Δεκέμβριο 2008 και τον Ιανουάριο 2009.
«Κατά τη διάρκεια της επίθεσης «Πέτα τους Μολύβι», κάνουμε έκκλη
ση στις εβραϊκές κοινότητες στο εξωτερικό και ζητούμε την βοήθειά τους, για να προσλάβουμε χιλιάδες εθελοντές, οι οποίοι θα ενωθούν με τους εθελοντές του Ισραήλ», είπε ο Shturman.
«Θα τους δώσουμε βασικό υλικό και υλικό προπαγάνδας/
hasbara, και θα τους στείλουμε να αντιπροσωπεύσουν την Ισραηλινή γνώμη σε ιστοσελίδες ειδήσεων και στις δημοσκοπήσεις για το διαδίκτυο».
Ο ισραηλινός στρατός έχει επίσης ανεμπόδιστη πρόσβαση για κοινή χρήση στο δημοφιλές
YouTube και τακτικά ανεβάζει φιλμάκια, αν και του ασκήθηκε κριτική από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων για προσπάθεια παραπλάνησης του κοινού με τα πλάνα που δείχνει στα βίντεο.
Ο
Shturman
είπε ότι κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Γάζα, το υπουργείο είχε επικεντρώσει τις δραστηριότητές του σε Ευρωπαϊκές ιστοσελίδες, όπου το κοινό ήταν πιο εχθρικό προς την ισραηλινή πολιτική.

Υψηλά στον κατάλογο των Ευρωπαϊκών ΜΜΕ, για το σχέδιο της προπαγάνδας τους, ήταν το BBC Online και Αραβόφωνες ιστοσελίδες, πρόσθεσε.
Ο
Elon Gilad, ο οποίος ηγείται της ομάδας στο διαδίκτυο, είπε στην εφημεριδα Calcalist
ότι πολλοί εβραίοι είχαν επαφή με το υπουργείο για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Γάζας. -«Οι άνθρωποι (εβραίοι) απλώς ζητούσαν πληροφορίες, και στη συνέχεια είδαμε ότι οι πληροφορίες αυτές διανεμήθηκαν αστραπιαίασε όλο το διαδίκτυο».

Υπέδειξε μάλιστα, ότι υπήρξε ευρεία συνεργασία της κυβέρνησης, με το υπουργείο της απορρόφησης που τους παρέδωσαν στοιχεία επικοινωνίας επαφής (με οργανισμούς Ευρωπαϊκών ΜΜΕ) για εκατοντάδες των πρόσφατων μεταναστών (από άλλα μέρη του Κόσμου) στο Ισραήλ, οι οποίοι προπαγάνδιζαν στο διαδυκτιομε υπέρ-Ισραηλινήπροπαγάνδα στην μητρική τους γλώσσα.
Η νέα ομάδα αναμένεται να αυξήσει τη στενή συνεργασία του υπουργείου με την ιδιωτική ομάδα υποστήριξης, (giyus.org– δώστε στο Ισραήλ την ενωμένη βοήθεια σας = ενωθείτε υπέρ του Ισραήλ)).

Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται ‘Μεγαφωνο’ που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. – (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) ΟΙ Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το ‘ύποπτο χώρο’ του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ.
Ο Nasser Rego από την Ilam, μια ομάδα που έχει βάση στην Ναζαρέτ και παρακολουθεί τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, είπε ότι αραβικές οργανώσεις μέσα στο Ισραήλ, είναι ο υπ αριθμόν ένα στόχος από προπαγανδιστικές/ hasbara εβραϊκές ομάδες, που τους κατηγορούν με την προσφιλή τους μέθοδο, της «δολοφονίας χαρακτήρα»

Ανησυχεί (ο Rego), ότι η νέα ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει την εργασία αυτή της δυσφήμησης, να φαίνεται πιο επαγγελματική και ποιο πειστική.
«Εάν αυτοί οι άνθρωποι επί τούτου παραποιούν και διαστρεβλώνουν την ταυτότητα τους, μπορούμε να υποθέσουμε στα σίγουρα ότι θα ανησυχούν πολύ για την εσκεμμένη δυσφήμηση και διαστρέβλωση, γεγονότων, ομάδων και ατόμων που κα
τηγορούν. Στόχος τους, είναι σαφές, θα είναι η δυσφήμιση εκείνων οι οποίοι τάσσονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δικαιοσύνη για την Παλαιστίνη.
Όταν αυτόςο δημοσιογράφος τηλεφώνησε στο υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ να μάθη περισσότερα, ο
Yigal Palmor
, ένας εκπρόσωπος, αρνήθηκε την ύπαρξη της ομάδας αυτής στο διαδυκτιο, αν και παραδέχτηκε ότι υπάλληλοι του υπουργείου είχαν εντατικοποιήσει την προσπάθεια για προπαγανδιστική εκμετάλλευση των νέων μέσων ενημέρωσης.
Το Ισραήλ έχει αναπτύξει μια πολύπλοκη προσέγγιση με τα νέα ΜΜΕ, δεδομένου ότι ξεκίνησε μια εκστρατεία το 2005 με την φίρμα»Μάρκα Ισραήλ».
Η «ερεύνα της αγοράς» που έκαναν, έπεισε τους υπαλλήλους του υπουργείου εξωτερικών του Ισραήλ,ότι η χώρα τους θα πρέπει να διαφημίζει τα ‘προϊόντα τους’ (όπως οι επιτυχημένες επιχειρήσεις διεθνώς), προάγοντας και διαφημίζοντας επιστημονικά και ιατρικά επιτεύγματα Ισραηλινών επιστημόνων.

Ο Shturman είπε οτι το προσωπικό του θα επιδιώξει να χρησιμοποιήσει τους ιστοτόπους για τη βελτίωση της «εικόνας του Ισραήλ, ως ένα ανεπτυγμένο κράτος, που συμβάλλει στην ποιότητα του περιβάλλοντος και στην προστασία της ανθρωπότητας», (Σημ. Μεταφραστού. Εδώ δεν μπορώ να κρατηθώ και θα γελάσω λίγο).

Ο David Saranga, επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων στο γενικό προξενείο του Ισραήλ στη Νέα Υόρκη, το οποίον είναι και ο μπροστάρης της προώθησης για όλο και πιο θετικά μηνύματα υπέρ του Ισραήλ, υποστήριξε την περασμένη εβδομάδα ότι το Ισραήλ ήταν σε μειονεκτική θέση έναντι της φίλο-Παλαιστινιακής υποστήριξης ανά τον Κόσμο.
«Σε αντίθεση με τον μουσουλμανικό κόσμο, ο οποίος έχει εκατοντάδες εκατομμύρια οπαδών που έχουν υιοθετήσει την Παλαιστινιακή ιστορία, ώστε να υποσκάψουν το Ισραήλ, (σ. Μεταφραστού. Εννοεί δηλ. ο κύριος αυτός ότι δεν υπάρχει Παλαιστινιακή γενοκτονία) ενώ οι εβραίοι ανά τον κόσμο είναι μόνο 13 εκατ.» έγραψε στην
Ynet.
Το Ισραήλ ανησυχεί ιδιαιτέρως που παρατηρεί ότι η υποστήριξη του υποχωρεί μεταξύ των νεότερων γεν
εών στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Το 2007 ανεκαλύφθει ότι το υπουργείο Εξωτερικών ήταν πίσω από μια φωτογραφία-Εξώφυλλο δημοσιευμένη στο περιοδικό Maxim
, δημοφιλές περιοδικό μεταξύ των ανδρών των ΗΠΑ, στο οποίο εκτιθεντο Ισραηλινές στρατιωτίνες με μαγιό.

Και για του λόγου το αληθές, όποιος θέλει να διασταυρώσει τα παρακάτω.

Jonathan Cook is a writer and journalist based in Nazareth, Israel. Ο Jonathan Cook είναι συγγραφέας και δημοσιογράφος με έδρα τη Ναζαρέτ, Ισραήλ.

His latest books are Israel and the Clash of Civilisations: Iraq, Iran and the Plan to Remake the Middle East (Pluto Press) and Disappearing Palestine: Israel’s Experiments in Human Despair (Zed Books).Τελευταία βιβλία του είναι το Ισραήλ και η σύγκρουση των πολιτισμών: το Ιράκ, το Ιράν και το σχέδιο για την Remake της Μέσης Ανατολής (PlutoPress) και η εξαφάνιση της Παλαιστίνης: Πειράματα του Ισραήλ πάνω στην απόγνωση του ανθρώπου (ZedBooks).

His website is www.jkcook.net .Η ιστοσελίδα του είναι η www.jkcook.net.

A version of this article originally appeared in The National , published in Abu Dhabi.Μια έκδοση αυτού του άρθρου που αρχικά εμφανίστηκε δημοσιεύονται Η Εθνική, στο Αμπού Ντάμπι.

Σχετικοί Σύνδεσμοι

Τελευταία σχετικά άρθρα:

Palestine : Multimedia : Audio: Interviews with Olmert protesters in San Francisco (23 October 2009) Παλαιστίνη: Πολυμέσα: Ήχος: Συνεντεύξεις με Ολμέρτ διαδηλωτές στο Σαν Φρανσίσκο (23 Οκτωβρίου 2009)

Palestine : Opinion/Editorial : Why I disrupted Olmert (23 October 2009) Παλαιστίνη: Γνωμοδότηση / Σύνταξης: Γιατί διαταραχθεί Ολμέρτ (23 Οκτωβρίου 2009)

Palestine : Activism News : VIDEO: Citizens arrest, disruption of Olmert in San Francisco (23 October 2009) Παλαιστίνη: Ακτιβισμός Νέα:

Πηγή

Σχόλιο, κανείς;

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 375.877 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: