Φιλοπατρία

Σόρος ο κουκλοποιός


ΣΟΡΟΣ – ΠΟΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ»

Αναρτήθηκε από τον/την Φαίη στο Ιουλίου 8, 2013

(static.guim.co-images)

Ο Σόρος «μοχλεύει» τα «ανθρώπινα δικαιώματα» για προσωπικό όφελος – όπως και με την παγκόσμια αυτοκρατορία των ΜΚΟ του.

του Tony Cartalucci

Η αναφορά του Bloomberg, «Ο Σόρος χάνει την υπόθεση της κατηγορίας για αθέμιτη χρηματιστηριακή εκμετάλλευση εμπιστευτικών πληροφοριών στη Γαλλία», σημειώνει ότι η αίτηση εφέσεως του κερδοσκόπου της Γουόλ Στριτ Τζωρτζ Σόρος για παραβίαση των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» εναντίον του, απορρίφθηκε από το «Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου». Ο Σόρος, ο οποίος είχε καταδικαστεί και του είχε επιβληθεί πρόστιμο για αθέμιτη χρηματιστηριακή εκμετάλλευση εμπιστευτικών πληροφοριών το 2002, σχετικά με την αγορά μετοχών της γαλλικής τράπεζας Société Générale το 1988, έχει δημιουργήσει μια αυτοκρατορία συσκοτίζοντας την παγκόσμια εγκληματική δραστηριότητά του μέσω του σκοπού των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Εικόνα: O Σόρος διευθύνει μια παγκόσμια αυτοκρατορία Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που υποκινούν τα «ανθρώπινα δικαιώματα» για να καλύψει τη θεσμική διαφθορά ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που ο ίδιος επιχείρησε να χρησιμοποιήσει τα «ανθρώπινα δικαιώματα» για να απαλλαχθεί από την κατηγορία της αθέμιτης χρηματιστηριακής εκμετάλλευσης εμπιστευτικών πληροφοριών. Τούτη η υποκριτική χρήση των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» δεν είναι μια αποκλειστικά δική του στρατηγική αλλά εκτελείται σε συνεννόηση με κάποιους απίθανους συμμάχους – Νεο Συντηρητικοί του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ χρηματοδότησαν το National Endowment for Democracy και τις διαφόρες θυγατρικές του.

Η απόφαση του δικαστηρίου να απορρίψει την έφεση βασίστηκε στο ότι ο Σόρος, «ένας διάσημος θεσμικός επενδυτής, πασίγνωστος στην επιχειρηματική κοινότητα και συμμέτοχος σε μεγάλα οικονομικά προγράμματα», θα έπρεπε να είναι «ιδιαίτερα σώφρων» στο θέμα της νομοθεσίας γύρω από τη χρηματιστηριακή διαχείρηση των εμπιστευτικών πληροφοριών. Το περιεχόμενο της προσφυγής του Σόρος που βασιζόταν στα «ανθρώπινα δικαιώματα» απορρίφθηκε από το δικαστήριο και οι λεπτομέρειες της προσφυγής δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί, ωστόσο, αυτό είναι ένα ενδεικτικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο ο Σόρος και οι παγκόσμιοι ελιτιστές σαν κι αυτόν αξιοποιούν τον θεμιτό σκοπό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας ως μέσο για να εφαρμόσουν αλλά και να υπερασπιστούν μια εγκληματική συμπεριφορά τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε θεσμικό.

Ο Σόρος έχει δημιουργήσει μια παγκόσμια αυτοκρατορία δικτυωμένων μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ) οι οποίες φέρονται να προωθούν τα «ανθρώπινα δικαιώματα», την «ελευθερία», τη «δημοκρατία» και τη «διαφάνεια». Το ίδρυμά του Ανοιχτή Κοινωνία (Open Society) χρηματοδοτεί μεταξύ άλλων τη Διεθνή Αμνηστία (Amnesty International (σελίδα 10), την Global Voices και το Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Rights Watch). Στην πραγματικότητα, αυτές οι ΜΚΟ αποτελούν ένα σύγχρονο δίκτυο κυρίαρχων διαχειριστών το οποίο υπονομεύει τις εθνικές κυβερνήσεις παγκοσμίως αντικαθιστώντας τες με μια ομοιογενή «κοινωνία των πολιτών» η οποία εναρμονίζεται με «διεθνείς οργανισμούς». Αυτοί οι «διεθνείς οργανισμοί» διοικούνται από, και για, λογαριασμό της Γουόλ Στριτ και του Λονδίνου και σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, ο Σόρος έχει δημιουργήσει αυτήν την αυτοκρατορία όχι ενάντια στις «συντηρητικές» φιλοδοξίες αλλά με την πλήρη συνεργασία τους.

Είναι δύσκολο να βρεθεί ένας σκοπός τον οποίον υποστηρίζει η Ανοιχτή Κοινωνία του Σόρος που να μην χρηματοδοτείται, διοικείται και υποστηρίζεται, και από το χρηματοδοτούμενο του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ και Νεο-Συντηρητικά προσκείμενο ίδρυμα, το National Endowment for Democracy (NED), όπως και από τις διάφορες θυγατρικές του συμπεριλαμβανομένων του Freedom House, του Διεθνούς Ρεπουμπλικανικού Ινστιτούτου (International Republican Institute – IRI) και του Εθνικού Δημοκρατικού Ινστιτούτου (National Democratic Institute – NDI).

Η Αραβική Άνοιξη

Ήταν σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την έναρξη της λεγόμενης «Αραβικής Άνοιξης» όταν τα συντεχνιακά ΜΜΕ παραδέχτηκαν ότι πίσω από τις εξεγέρσεις βρίσκονταν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και ότι αυτές οι εξεγέρσεις ήταν οτιδήποτε άλλο εκτός από «αυθόρμητες» ή «εγχώριες». Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2011 από τη Νιου Γιορκ Τάϊμς με τίτλο «Αμερικανικές Ομάδες βοήθησαν να καλλιεργηθούν οι Αραβικές Εξεγέρσεις» αναφέρεται:

«Ένας αριθμός των ομάδων και των ατόμων που εμπλέκονται άμεσα στις εξεγέρσεις και στις μεταρρυθμίσεις που σαρώνουν την περιοχή, όπως το Κίνημα Νεολαίας της 6 του Απρίλη στην Αίγυπτο, το Κέντρο του Μπαχρέϊν για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και οι λαϊκοί ακτιβιστές όπως ο Entsar Qadhi – ένας ηγέτης της νεολαίας στην Υεμένη, έλαβαν εκπαίδευση και χρηματοδότηση από οργανισμούς όπως το Διεθνές Ρεπουμπλικανικό Ινστιτούτο, το Εθνικό Δημοκρατικό Ινστιτούτο και το Freedom House, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα που εδρεύει στην Ουάσιγκτον

Το άρθρο πρόσθεσε επίσης για το αμερικανικό ίδρυμα National Endowment for Democracy (NED):

«Τα Ρεπουμπλικανικά και τα Δημοκρατικά ιδρύματα είναι χαλαρά συνδεδεμένα με τα κόμματα των Ρεπουμπλικανών και των Δημοκρατικών. Δημιουργήθηκαν από το Κογκρέσο και χρηματοδοτούνται μέσω του National Endowment for Democracy το οποίο ιδρύθηκε το 1983 για να διοχετεύσει κονδύλια για την προώθηση της δημοκρατίας στις αναπτυσσόμενες χώρες. Το National Endowment for Democracy δέχεται περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από το Κογκρέσο. Το Freedom House παίρνει επίσης το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του από την αμερικανική κυβέρνηση, κυρίως από το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ.»

Ο Τζωρτζ Σόρος και το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας έπαιξε επίσης ηγετικό ρόλο στην εξελισσόμενη αναταραχή. Ο Σόρος, εκτός από την παροχή πλήρης υποστήριξης σε πολλές MKO, μαζί με το ίδρυμα NED και το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, χρηματοδότησε επίσης και ομάδες της αντιπολίτευσης οι οποίες δούλευαν εκ των προτέρων για τη δημιουργία νέων «συνταγμάτων» για τα ετοιμόρροπα κράτη.

Στο «ο Τζωρτζ Σόρος και το Νέο Σύνταγμα της Αιγύπτου» αναφέρεται:

«Διαφαίνεται ότι το νέο Αιγυπτιακό Σύνταγμα έχει ήδη συνταχθεί όχι από τον Αιγυπτιακό λαό, αλλά από τους ίδιους τους υποστηριζόμενους από τις ΗΠΑ διαδηλωτές που έφεραν την αλλαγή του καθεστώτος. Μία αναφορά του Ρόϊτερς παρέθεσε λέξη προς λέξη έναν δικαστή της αντιπολίτευσης, ο οποίος κρυβόταν στο Κουβέϊτ μέχρι την εκδίωξη του Μουμπάρακ, που είχε πει πως κοινωνικές ομάδες είχαν ήδη συντάξει αρκετά προσχέδια και πως ένα νέο σύνταγμα θα μπορούσε να είναι έτοιμο σε ένα μήνα.

Αυτές οι «κοινωνικές ομάδες» περιλαμβάνουν το Αραβικό Δίκτυο Πληροφοριών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (Arabic Network for Human Rights Information) το οποίο χρηματοδοτείται ολοφάνερα από το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος και τη Νεο-Συντηρητικά προσκείμενη και χρηματοδοτούμενη από το National Endowment for Democracy Αιγυπτιακή Οργάνωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (Egyptian Society for Human Rights). Φαίνεται ότι ενώ η Διεθνής Ομάδα Κρίσεων (International Crisis Group) έχει παράξει τη στρατηγική και ο έμπειστος Ελ Μπαραντέϊ οδηγεί τα πλήθη στους δρόμους, αυτοί που επεξεργάζονται και εφαρμόζουν τις λεπτομέρεις επί εδάφους είναι η τεράστια παράταξη των μελών των ΜΚΟ συμπεριλαμβανομένoυ και του Σόρος.»

Μιανμάρ (Μπούρμα) και η Aung San Suu Kyi

Το σύνολο της αντιπολίτευσης στο κράτος της Νοτιοανατολικής Ασίας τη Μιανμάρ, ακόμα γνωστό με την αποικιακή του ονομασία στη Δύση ως «Μπούρμα/Βιρμανία», είναι  δημιουργία της Γουόλ Στριτ και του Λονδίνου. Αυτή περιλαμβάνει την αυξανόμενη σε λατρεία προσωπικότητα «το είδωλο της δημοκρατίας», την Aung San Suu Kyi. Και πάλι, όπως είδαμε και με την σχεδιασμένη απ’ τους Δυτικούς «Αραβική Άνοιξη», είναι μια παράλληλη προσπάθεια από τη «δεξιά πτέρυγα» των Νεο-Συντηρητικών μέσα από το National Endowment for Democracy και του Ιδρύματος της Ανοικτής Κοινωνίας του Σόρος.

Εικόνα: (πατήστε πάνω για μεγέθυνση) Η 2006 Καμπάνια της Μπούρμα (Βρετανική έκθεση), «Απογοητεύοντας το Λαό της Μπούρμα» (Failing the People of Burma – pdf) αποκαλύπτει ότι ολόκληρο το «δημοκρατικό» κίνημα συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της Aung San Suu Kyi, είναι ένα προϊόν αμερικανικής και βρετανικής χρηματοδότησης και τα νέα δίκτυα έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να ανατρέψουν και να αντικαταστήσουν την κυβέρνηση της Μιανμάρ.

«Το κίνημα της Μπούρμα υπέρ της δημοκρατίας, μια δημιουργία της Γουόλ Στριτ και του Λονδίνου» αναφέρει:

Οι πιο αποκαλυπτικές πληροφορίες αρχίζουν στη σελίδα 14 με 36 της αναφοράς. Με τον τίτλο «Απογοητεύοντας τον Λαό της Μπούρμα» η έκθεση απαριθμεί τους τεράστιους πόρους που η Δύση έχει επενδύσει για το χτίσιμο ενός δημοκρατικού κινήματος, σε συνεργασία με παρόμοια ψεύτικα κινήματα σε όλη την περιοχή αλλά και σε όλον τον κόσμο και επιμένει ότι ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη πρέπει να δοθεί για να ξεκινήσει στη Μπούρμα μια «μετάβαση». Πιο συγκεκριμένα:

«Η αποκατάσταση της δημοκρατίας στη Μπούρμα αποτελεί πρωταρχικό στόχο της πολιτικής των ΗΠΑ στη Νοτιοανατολική Ασία. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν υποστηρίξει με συνέπεια ακτιβιστές της δημοκρατίας και τις προσπάθειές τους τόσο εντός όσο και εκτός της Μπούρμα … Η αντιμετώπιση των αναγκών αυτών απαιτεί ευελιξία και δημιουργικότητα. Παρά τις προκλήσεις που έχουν προκύψει, οι αμερικανικές πρεσβείες στη Ρανγκούν και στη Μπανγκόκ καθώς και το Γενικό Προξενείο στην Chiang Mai, είναι πλήρως απασχολημένοι με τις προσπάθειες για δημοκρατία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν επίσης ιδρύματα όπως το National Endowment for Democracy, το Ινστιτούτο Ανοιχτής Κοινωνίας (σημείωση: δεν έχει δωθεί υποστήριξη από το 2004) και την Internews (MKO), τα οποία εργάζονται μέσα και έξω από την περιοχή σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων προαγωγής της δημοκρατίας. Αναμεταδόσεις με έδρα τις ΗΠΑ παρέχουν ειδήσεις και πληροφορίες στον λαό της Μπούρμα που στερείται την ελευθερία του Τύπου. Αμερικανικά προγράμματα επίσης χρηματοδοτούν υποτροφίες για τους πολίτες της Μπούρμα οι οποίοι εκπροσωπούν το μέλλον της.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι δεσμευμένες να εργάζονται για μια δημοκρατική Μπούρμα και θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν μια ποικιλία εργαλείων για να βοηθήσουν τους ακτιβιστές της δημοκρατίας

Η έκθεση συνεχίζει με μια σειρά στοιχείων παρουσιάζοντας τον παράλληλο ρόλο των «φιλελεύθερων» και των «συντηρητικών» στην εκτέλεση του ενός σκοπού, την υπονόμευση μιας ξένης κυβέρνησης και την αντικατάστασή της με νεο-αυτοκρατορικούς διοικητές που εναρμονίζονται άμεσα με «διεθνείς οργανισμούς» οι οποίοι λογοδοτούν άμεσα στη Γουόλ Στριτ και στο Λονδίνο.

Τακσίν Σιναουάρτα – Ο Ταϊλανδός Μεσολαβητής της Γουόλ Στριτ

Όπως και στην γειτονική Μιανμάρ έτσι και στην Ταϊλάνδη γίνονται προσπάθειες εδώ και καιρό για να υπονομευτούν τα εθνικά στοιχεία και να εγκατασταθεί μια πληρεξούσια κυβέρνηση και ένα πληρεξούσιο σύστημα διακυβέρνησης για την εφαρμογή της παγκόσμιας ατζέντας της Γουόλ Στριτ και του Λονδίνου. Ο επιλεγμένος πληρεξούσιος είναι ο Τακσίν Σιναουάτρα, δισεκατομμυριούχος και για πολύ καιρό συνεργάτης της οικογένειας Μπους.

Όπως έχουμε δει στα προηγούμενα δύο παραδείγματα, η σχέση του Σιναουάτρα με το νεο-συντηρητικό κατεστημένο της Αμερικής σε καμία περίπτωση δεν εμποδίζει τον «φιλελεύθερο» Τζωρτζ Σόρος να υποστηρίξει εκείνες τις κινήσεις που θα διευκολύνουν όχι μόνο την επανεγκατάστασή του στην εξουσία αλλά και την επέκταση της παγκόσμιας «νεοφιλελεύθερης» πολιτικής του – η οποία, φυσικά, για άλλη μια φορά ωφελεί τη Γουόλ Στριτ και το Λονδίνο γενικώς και όχι κάποια συγκεκριμένη πολιτική πεποίθηση.

Στο παράδειγμα της Ταϊλάνδης «Prachatai» – μέτωπο προπαγάνδας, το Ίδρυμα Ανοιχτή Κοινωνία του Σόρος και το Neo-Συντηρητικό National Endowment for Democracy παρέχουν αυξημένη ετήσια χρηματοδότηση καθώς και συνεχή πολιτική στήριξη στη γνωστή αποστολή των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και στη διπρόσωπη προσδοκία για «δημοκρατία» με σκοπό να καλύψουν τον Σιναουάτρα και τις εγκληματικές δραστηριότητες του κινήματός του. Η θυγατρική της National Endowment for Democracy η Freedom House, είναι για του λόγου το αληθές υπό την προεδρία του Νεο-Συντηρητικού Kenneth Adelman ο οποίος υπηρέτησε ως λομπίστας του Σιναουάτρα και επίσης υπηρετεί ως ανώτερος σύμβουλος στην χρηματοδοτούμενη και διοικούμενη από τον Σόρος, Ομάδα Διεθνών Κρίσεων. Η παραποίηση της συλλογικής τους ατζέντας από την Prachatai ως «προοδευτική» αντί για ένα κατασκεύασμα συντεχνιακής-φασιστικής χρηματοδότησης των ξένων εταιρειών, είναι ένα τέλειο παράδειγμα για το modus operandi του Σόρος.

Απόπειρα Ανατροπής της Κυβέρνησης της Ρωσσίας

Σε ένα τέταρτο και τελευταίο παράδειγμα, ο Σόρος και οι Νεο-Συντηρητικοί ομολόγοί του μπορούν να εντοπισθούν πίσω από την παρδαλή αντιπολίτευση και την απόπειρα ανατροπής τύπου «Αραβική Άνοιξη» για να ανατρέψουν την κυβέρνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το σύνολο των λόγων που προέβαλλε ο όχλος της Γουόλ Στριτ και του Λονδίνου στους δρόμους, ήταν οι «στημένες» Ρωσσικές εκλογές. Σε αυτους που προέβαλλαν τέτοιες κατηγορίες ήταν η χρηματοδοτούμενη από το National Endowmnet for Democraccy, GOLOS και ο χρηματοδοτούμενος από την Ανοιχτή Κοινωνία του Σόρος, Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία – ΟΑΣΕ. (Organization for Security and Cooperation – OSCE, Pdf σελίδα 125).


Εικόνα: (πατήστε πάνω για μεγέθυνση) Μια απεικόνιση από την ιστοσελίδα της αμερικανικής National Endowment for Democracy (NED) όπου δηλώνεται η χρηματοδότηση προς την «ανεξάρτητη» δημοσκόπο GOLOS. Η GOLOS χρηματοδοτείται επίσης και από την USAID.

Και ενώ η μερίδα του λέοντος της υποστήριξης των πολλαπλών ομάδων της αντιπολίτευσης στη Ρωσσία έρχεται από το National Endowment for Democracy και τις θυγατρικές του συμπερολαμβανομένου του Freedom House και του Διεθνούς Ρεπουμπλικανικού Ινστιτούτου υπό την προεδρία του John McCain, ο φυλακισμένος Ρώσσος ολιγάρχης και ηγέτης της αντιπολίτευσης Mikhail Khodorkovsky διαμόρφωσε ολόκληρο το «Ανοικτό Ρωσσικό Ίδρυμα» όπως το Ίδρυμα της Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο ίδρυμα του Khodorkovsky προέδρευαν οι Τζέϊκομπ Ρότσιλντ και Χένρι Κίσινγκερ.

Συμπέρασμα

Είναι προφανές ότι υπάρχει κάτι πολύ μεγαλύτερο από μια απλή «φιλελεύθερη φιλανθρωπία» πίσω από τις παγκοσμίως χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ του Σόρος. Το ότι εκετελεί αυτήν την χρηματοδότηση σε συνεννόηση με διαβόητους πολεμοκάπηλους, συντεχνιακούς φασίστες και δηλωμένους Νεο-Συντηρητικούς, υποδηλώνει μια πολύ κακόβουλη και ανειλικρινή ατζέντα η οποία όχι μόνο κατευθύνει την «φιλανθρωπία» του αλλά επίσης διατηρεί το απατηλό «φιλελεύθερο» προσωπείο του.

Η πρόσφατη προσπάθεια του Σόρος να «μοχλεύσει» τα «ανθρώπινα δικαιώματα», όχι για μια παγκόσμια εκστρατεία επίτευξης μιας οικονομικής και γεωπολιτικής ηγεμονίας αλλά για την υπεράσπιση της δικής του εγκληματικής συμπεριφοράς, προσδίδει περαιτέρω αποδείξεις στο γεγονός ότι η Δύση μέσα από τα τεράστια δίκτυα των ΜΚΟ και των «διεθνών ιδρυμάτων» της κρύβει απλά μια απίστευτα διεφθαρμένη και άνανδρη εγκληματική δραστηριότητα πίσω από τη βιτρίνα των «ανθρωπιστικών προβληματισμών» και της «προόδου». Μετά την απόρριψη της προσφυγής του Σόρος και την ποινική του καταδίκη, ας αντισταθούμε στον πειρασμό του να καταφύγουμε στην «αριστερή-δεξιά» λογομαχία και ας αναγνωρίσουμε την κολοσσιαία συνωμοσία που έχει αποκαλυφθεί.

το άρθρο γράφτηκε τον Μάρτιο του 2012

μετάφραση Φαίη

LAND DESTROYER

Σχόλιο, κανείς;

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 375.423 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: